Априлки 2013 - тема 15

• 34 453
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да, ако е с тънък обиколник, не е толкова тясно наистина.  Simple Smile

# 91
Да, ако е с тънък обиколник, не е толкова тясно наистина.  Simple Smile

Че аз по-дебели обиколници от 2-3см не съм виждала.
То това има по-скоро декоративна и предпазваща функция. Не е като да сложиш 1педя дунапрен по леглото. )

# 92
  • Sofia, Bulgaria
Ехаа, темата е страхотна! Отново благодарности на Дандето за старанието   bouquet

Няма какво да пиша, за това и не съм много активна напоследък. Корема расте, кг. се качват и така  Laughing Вече съм в 7-ми месец и с 6-7кг. отгоре, а има още цели 3 месеца. Явно ще съм финишито с 20 като предния път. Какво да се прави Simple Smile
Ние вече избрахме какво легло ще купим за бебето и съм много хепи Simple Smile
Обиколници имам в к-т със спални к-ти, но и на мен не ми свършиха кой знае каква работа. Нашите са от тънките и не можеха да стоят стабилно, а все се прегъват и в крайна сметка слагам по един на решетката, за да не става течение, но той клюмва в един момент и не се получава. Сега не знам, може би няма да го гледам толкова, защото се спряхме на кошара от сгъваемите, а те си е от плат. Ще видим.

Голяма лакомница съм станала! Всичко ми се яде и когато мога все си похапвам по нещо. Абе зор ще е с толкова кила за сваляне ама да видим...

# 93
  • София
http://www.hippoland.net/juta-komplekt-za-leglo-ot-6-chasti-60-120-sm - аз имам предвид тези обиколници.

# 94
mira_mar аз мисля да ходя на отворените врати,на 16.Ако искаш като наближи ще се разберем Peace
G-Baby аз и за Тина Киркова се замислям,но там с плащане,че да е по-сигурно. Peace
А за обиколниците съм за.Даже в комплекта който си взехме от Вис Виталис има.От тези по-тънките е,но и аз не мисля,че стеснява пространството в креватчето PeaceБяхме харесали в Лабиринта в бебешкия магазин един комплект с по-дебел обиклолник.Само че се отказахме,защото в този има олекотена завивка(бяла) и отделно спално пликче за нея  WinkА в онзи самото олекотрно одеалце беше в шарките на комплекта,без плик.Освен това взехме и 2ри комплект само чаршавче,плик и калъфка Wink
Сега сме харесали коритце и шезлонг към него,че като порасне да махем шезлонга и да си играе в коритцето.Всички дечурлига много се кефат във ваничката Mr. Green

# 95
Аз имам 3 обиколника (бяха 4, но единия комплект го подарих) - за мен това си бяха пари хвърлени на вятъра Whistling

аз да питам пловдивчанки - от февруари в Селена стартира новия курс в училището за родители... Някой има ли желаещ да се запише, че си търся компания Whistling Mr. Green

аз по принцип там ще раждам,ако се чувствам добре ще се запиша,но определено февруари ще ми е най тежкия месец.в понеделник Ставрев ще ми каже как са бебките,ако реша нещо ще ти пиша. Hug

# 96
Да се похваля, днес бяхме на преглед бебка стабилно си расте 800гр и 32см вървим със седмица напред. Огледахме си я добре, беше много мързеливичка Simple Smile
А сега и да се оплача, че за един месец съм почти 3+ , като видях кантара, така се гипсирах Sad , вече съм 5+ общо

# 97
+8 кг съм, 25 седмица.
Съвет от къде да си взема сутиени за кърмачки.
Предният път не ползвах, но сега мисля да не пропускам.

# 98
Добро утро,ние се прибрахме благополучно в Пловдив,вчера само пуснах няколко перални и почивахме,днес сме на 2 рожденни дни,а следващата седмица се хващам със здравото чистене Simple Smile

# 99
Добро утро и от мен. )
Днес ме чака доста работа, ще видя с кое до къде ще свърша. )

# 100
26 седмица , плюс 9кг!! Направо ми се плаче! От които 4 кг. за последните 2 седмици.

# 101
  • Пловдив
Добре де, защо да са пари хвърлени на вятъра тези дадени за обиколници?
Дъщеря ми както написах се върти много и до сега. Без обиколник щеше поне по 10пъти на нощ да си блъска главата а в решетките, а в таблата.
То си зависи и от детето все пак.
Ами ползвахме ги първите 2 месеца и половина... Тогава все още нямаше нужда от тях Simple Smile
След това малкия направи пристъп и докторите казаха да сведем до минимум нещата, които събират прах - обиколници, одеалце...
Преди няколко месеца вече категорично пък ми отказа да спи в кошарата - бил бати и ще спи "на 'амото 'егло" Mr. Green така поне си решихме проблема с легълцето напролет Whistling hahaha

Но си зависи от дете Simple Smile Синът ми пшо принцип си се шири и шава доста, докато спи, но пък е падал от леглото само веднъж - в нощта на Коледа Joy

# 102
+8 кг съм, 25 седмица.
Съвет от къде да си взема сутиени за кърмачки.
Предният път не ползвах, но сега мисля да не пропускам.
Ани, тъй като знам, че си в нашия квартал. Сравнително близо на Гоце Делчев срещу Фантастико, има един магазин на Триумф. Аз си взех вече един оттам, тъй като просто ми омаляха моите и не намерих друг, който хем да е не е със съвсем тънка чашка, хем да е без банели (тъй като банелите ме дразнят в момента). Цената е около 50-60 лв.

# 103
ani27, сутиен за кърмачки можеш да си вземеш от магазините за бременни. Там има и сутиени.
Цената им е около 20-30лв.
Има и в интернет магазините.
Моя беше такъв
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=199

# 104
Аз съм мн объркана  newsm78,на нас ни е 1 во дете и изобщо незнам ,какво да купувам и какво не newsm78.Най вече нз кое  ще ми е нувно в болницата на първо време ,а ние стоя ремонт на къщата ,още повече  се объркваме  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт