Априлки 2013 - тема 15

• 34 437
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
 Grinning Да знам, но ми се иска да е весела играчка, ако не намеря и от чужбинските сайтове ще си взема и нормално. Има обикновени за 30лв.

# 361
Grinning Да знам, но ми се иска да е весела играчка, ако не намеря и от чужбинските сайтове ще си взема и нормално. Има обикновени за 30лв.

Ами то винаги можеш да го "пъхнеш" в една играчка. ) и готова работата. )

# 362
  • Варна
 Crazy Никак не съм от сръчните аз, но мога и само да му закача една играчка да се забавлява.
Очаквам да видим изобретението на jos Simple Smile

# 363
Crazy Никак не съм от сръчните аз, но мога и само да му закача една играчка да се забавлява.
Очаквам да видим изобретението на jos Simple Smile
и аз съм шоферка основно на прегледи, насам-натам с малката двете в колата Wink
а играчката за забава си е отделно, аз ползвах такава за столче, като сложихме дребка в стола по посока на движение, закачих на седалката отпред едно хенд-мейд несесерче чак до долу и слагам най-отдолу в началото кърпичките, ампула физ.разтвор, отгоре солети, ябълка, най-отгоре в отделенията играчки, кърпички за игра, дребни неща да се забавлява малката по време на пътя.
огледалото си е супер, защото аз държа на контакта с нея, а не мога постоянно да се обръщам като карам  Peace

# 364
сетих се нещо да добавя за тия огледала, че на малките бебенца им харесва да гледат образи, голям кеф им е да се оглеждат като се събудят.
аз даже на количката на малката бях закачила на едни връвки нарисувани лица - усмихнати, намръщени и като започна да протяга ръчички се закачаше с тях  Party

alvelina, дано по-скоро отминават тия ядове, не трябва да ти е до тях, ако можеш да игнорираш източника - най-добре. пий повече вода и чайове, гледай да се разсяваш с нещо по-приятно като те "съборят" тия ядове.

п.п. сега ме навивате да се покатеря на стола да изровя това огледало  Crazy като се прибера от работа, де Wink

# 365
здравейте,аз бях до магазина да купя някой неща-повървях-не много,но усещам,че ми е тежко,исками се да поседна....нещо взех да се измарям от сега Flutter

# 366
здравейте,аз бях до магазина да купя някой неща-повървях-не много,но усещам,че ми е тежко,исками се да поседна....нещо взех да се измарям от сега Flutter
и аз съм така,на мен доки ми каза да се движа бавничко,като в лодка. hahaha

# 367
А на мен един колега вчера ми вика "Представяш ли си като родиш, как изведнъж ще отслабнеш бързо и ще почнеш да ходиш по-бързо и не като пингвин! Mr. Green" И аз  ooooh!
Хем ми е смешно, хем ми иде да им фрасна по един като ми ги ръсят такива.  Laughing 

# 368
  • Sofia, Bulgaria
На мен това с бавното ходене ми е най- сложно. Все тичам нанякъде. И явно още ми е леко- в 28 седмица съм и забравям,че трябва да се движа бавно. После се чудя що ме стяга в някоя точка корема...

# 369
като ти понатежи сама ще намалиш темпото

# 370
Аз се движа като пингвин едва- едва и бабичките ме задминават все едно съм спряла....

# 371
  • София
Здравейте,

Най накрая се прибрах ( преди час и половина ). Поразходих се едно хубаво макар, че на няколко пъти щях да падна заради тея заледени неизчистени тротоари. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И сега съм се излегнала на дивана, че малко се поизморих и започна да ме боли кръста. Но важното е че всичко, което трябваше да свърша го направи и най важното си взех болничният и утре ще ходя да го дам.
За бързото ходене - все още мога да ходя бързо, но след това малко се задъхвам.

# 372
Yara, Благодаря, вече разбрах, то в такъв случай и на мен ще ми трябва такова нещо.
Момичета, благодаря за успокоението, но не е свързано нито с работата, нито мога да игнорирам източника. Нещата са сериозни, но да не ви занимавам повече.
Вчера пусках изследвания заради хемоглобина и в предните ми излизаха бактерии в урината, но в днешните излезе, че нямам Simple Smile) За хемоглобина ще пия желязо и фолиева киселина.

# 373
А на мен един колега вчера ми вика "Представяш ли си като родиш, как изведнъж ще отслабнеш бързо и ще почнеш да ходиш по-бързо и не като пингвин! Mr. Green" И аз  ooooh!
Хем ми е смешно, хем ми иде да им фрасна по един като ми ги ръсят такива.  Laughing 
Joy hahaha и на мен днес една колежка ми вика, разминаваме се с нея и тя: започна ли вече да се търкаляш  #Crazy
и аз - ааа, има още време  Crazy

# 374
Yara, Благодаря, вече разбрах, то в такъв случай и на мен ще ми трябва такова нещо.
Момичета, благодаря за успокоението, но не е свързано нито с работата, нито мога да игнорирам източника. Нещата са сериозни, но да не ви занимавам повече.
Вчера пусках изследвания заради хемоглобина и в предните ми излизаха бактерии в урината, но в днешните излезе, че нямам Simple Smile) За хемоглобина ще пия желязо и фолиева киселина.
ако мислиш, че ще ти олекне винаги можеш да споделиш, пък и вярвай, че всичко ще се нареди  Hug
ние се движим по синусоида, спирала или както искаш си го представи, след пада идва пик и така Wink
така че горе главата, всичко си има решение, няма да се даваш на ядовете!!!! с теб съм мислено, макар да не се познаваме имаш подкрепа като бременелка Wink

Общи условия

Активация на акаунт