Априлки 2013 - тема 15

• 34 429
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Grinning Да знам, но ми се иска да е весела играчка, ако не намеря и от чужбинските сайтове ще си взема и нормално. Има обикновени за 30лв.
Разтърсих се, тъй като и ние трябва да вземем огледало, че често ще карам сама с бебето, а с играчка ми изглежда добра идеята Simple Smile
Открих, че има в продавалника, макар и малко по-скъпо от 30лв: http://prodavalnik.com/ogledalo-za-nablyudenie-na-bebe-v-kola-i5842077, също в английския амазон и ибей има доста варианти.

# 376
А на мен един колега вчера ми вика "Представяш ли си като родиш, как изведнъж ще отслабнеш бързо и ще почнеш да ходиш по-бързо и не като пингвин! Mr. Green" И аз  ooooh!
Хем ми е смешно, хем ми иде да им фрасна по един като ми ги ръсят такива.  Laughing 
Joy hahaha и на мен днес една колежка ми вика, разминаваме се с нея и тя: започна ли вече да се търкаляш  #Crazy
и аз - ааа, има още време  Crazy
Тц тц..що за хора са това.. аз бих се обидила доста, както съм по сръдлива.. Малко тактичност от тяхна страна няма да е зле

# 377
И аз се обидих, ама понеже съм си такава тиха и кротка, не съм им казала, че се обидих. Blush
Още повече, че аз даже не съм толкова кръгла, само малко бавна Blush

# 378
И аз се обидих, ама понеже съм си такава тиха и кротка, не съм им казала, че се обидих. Blush
Още повече, че аз даже не съм толкова кръгла, само малко бавна Blush
На мен дотук най-потресаващият ми коментар също беше от колега, когато казах, че съм бременна. Коментарът беше следния: "О, тя моята приятелка миналата година учи за бременните (приятелката му учи медицина), и чете, че бременните са много изкукали - както седяли и отивали да ближат стените и да ръфат тебешири. Ти правиш ли така вече?" Аз  Shocked "Не, предпочитам нормална храна!" Joy

Не съм тиха и кротка, ама честно казано реших, че не си залужава да се разправяш с такъв човек...

# 379
 Joy
Хахахахах  Laughing

# 380
Тоз пък..... Има такъв синдром,който развиват някой бременни,казва се Пика. Чувала съм за бременни,които ядат сапун.... една позната на сестра ми така правеше. Ама той решил,че всички ближем стените.... ха ха ха.

# 381
Е, няма какво човек да се засяга от хора с ограничено мислене...)
Аз добре че не ходя на работа сега, а и без това нямам колеги по принцип...) Иначе кой знае какви бисери щях да слушам. )
И на мен един познат все ми пише - дебелееш ли....) ама какво да му се връзвам на човека.

# 382
и аз все тичам,на моменти като се засиля особено по стълби нагоре и се задъхами се усетя да намаля темпото.
Моите колеги сега чак ме питаха кога излизам по майчинство....даже мислели,че ще работя до последно докато мога,но ще пропусна това  supermama supermama supermama supermama удоволствие

# 383
Здравейте,
Ако мога и аз да се запиша към априлките с термин 01.04. Надявам се , че приемате "нови абонати", Simple Smile Ще ви чета с удоволствие !  Grinning

# 384
Aз да се оплача правиха ми изследвания СУЕ-то ми е доста повишено ЦРП също и RDW....трябва ли да се притеснявам за тези неща или са нормални за бременността

# 385
И моите бяха така, имах някакво възпаление най-вероятно, защото ме болеше като пишкам, 7 дни пих Аугментин и се оправи.

# 386
СУЕ-то си е повишено през бременността , за другите незнам
Добре дошли на новите момичета (вчера забравих да ги посрещна  Embarassed)

# 387
запис от мен , ние отиваме да се поразходим до Владая и да хапем топла супичка горе..хубав ден !

# 388
Според изследванията по ЗК, ми изписаха допълнително желязо.
След 5 дни ми направиха изследвания и  в частната клиника,  обадиха се да ми кажат, че всичко е ок: кръв, урина, цитонамаска.  Явно годжи берито, което започнах да ям и сусамовият тахан, са имали положителен ефект. Не пия изписаното желязо.

# 389
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз започнах малко по малко да купувам дрешки за бебо.
Искам да попитам майките, които вече имат дечица, а и тези на които това ни предстои, ползвали ли сте шезлонг? Необходим ли е или е ненужна вещ?...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт