Априлки 2013 - тема 15

• 34 375
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм в 29-та и съм +11кг личат ми и на мен , имам малко бузи, дупе, гърди...Simple Smile Но поне сега ми казват, че изглеждам нормално, преди да забременея бях 42кг.
Относно покупките за бебо и аз не смея да ги смятам, че не знам колко ще излезнат, въпреки че леглото, стол за хранене, ваничка, доста дрешки, одеяла, повивалник сестра ми ще ми ги даде. Досега както писах в предния пост сме купили шишета и стерилизатор за 60лв, малко дрешки сме взели за около 30-ина лв. , количката струва 560лв, а сега се чудим за бебефон. Искам да попитам мамите, които пазаруват от Амазон, поръчвали ли сте от там бебефон, защото ние мислим от там да го вземем, но ме интересува дали имат гаранция и дали важи в Бг?

# 556
Placa
Моят мъж ми вика "милото ми корабче"  Joy

# 557
Placa, това с косатката ме уби  smile3532

# 558
ех ех тези мъже всичките после ще се грижат да отслабваме smile3508

# 559
ех ех тези мъже всичките после ще се грижат да отслабваме smile3508
Joy Joy и бебенцата ще се погрижат за отслабването Simple Smile

# 560
Моето момче казва, че в профил приличам на чичко...! Simple Smile)

# 561
аз да ви се похваля днес след дълго чудене и мислене си намерих вече педиатърка за бебките.хубавото е че живее близо до нас,и това вече го свърших. Hug

# 562
Аз с килограмите мога да се похваля този път  в 25 г.с. само +4 кг (реално +6к г защото в началото бях отслабнала). Много ще ми е любопитно да направим статистика към края качени килограми при момичета и при момчета. С момчето ми качих 20 кг като в последствие 10 кг от тях така и не свалих преди да забременея пак. Сега съм с момиче и положението е много по-добре. Онзи ден си говорихме с един познат за жена му - при нея е обратното - първото дете е момиче и качила малко, сега чака момче и също гони +20 кг. Може би наистина има значение полът.
 Майка ми с брат ми +30 кг. С мен - +10 кг. С двамата родени (разликата ни е 1,3 г.) резулатът бил кожа и кости за отрицателно време Wink

# 563
Аз не мислч, че килограмите имат нещо общо с пола. Всичко е индивидуално, но съм забелязала, че в повечето случаи при първа бременност се качва доста повече от втората.

# 564
Аз не мислч, че килограмите имат нещо общо с пола. Всичко е индивидуално, но съм забелязала, че в повечето случаи при първа бременност се качва доста повече от втората.
с първата част съм съгласна - наистина всичко е индивидуално ,за всяка бременност и жена е различно,сестра ми с първото до 8ми месец никой не подозираше ,че изобщо е бременна и носеше обикновени дънки, а с второто стана на малко търкалящо се буренце...

# 565
  • София
Здравейте,

Тамън най накрая се дотътрих до нас, че направо се движа вече като пенсионер - едвам, едвам. Но поне наистина си свърших всичката работа, която бях запланувала. Ходих до НОИ да си извадя ПИК за да си гледам болничните, осигуровките и всичко, което ме интересува. След това се разходих с мама и се прибрах. Доволна съм, че и времето е хубаво и наистина човек може да се поразходи.

Ние дрешки си набавихме от моя приятелка - даде ни, но и ще купим остатъка от детската борса за която бях писала по рано. Онзи ден от нея купих само хавлийка - 8 лв.
За количката сега обмисляме дали да не си я купим от магазина на Мадъркеър тъй като там върви с кошче за кола и в момента е с намаление - 20%. Но ще видим първо да говорим с едни приятели ако си пазят кошчето за кола от детето и ако могат да ни го дадат ще купим количката от Продавалник, ако не най вероятно тогава ще я вземем от магазина.

Охх вече нямам търпение да дойде другата седмица и да отида на преглед и да си видя малката принцеска, че нещо много се затъжих за нея....а и напоследък е доста по спокойна - рита си, но не така както предните пъти. Явно вече и е доста по тясно и не може да мърда и рита толкова много  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 566
Това за килограмите и пола е много относително, както и всяко друго нещо разбира се по тази тема. )

До сега съм +11кг, почти в 31г.с.

˙·٠• АлЕкС •٠·˙, ооо, да ти кажа хич не им е тясно, поне съдейки по моя бебок. То е едно ритане и блъскане, почти постоянно. И аз си мислех, че ще му стане тясно и ще се кротне, ама уви, не. Същата работа беше и Калина. До преди да я родя, буквално и нощта преди раждането не се спря.

# 567
Да, и аз знам, че всичко с килограмите е строго индивидуално, една приятелка напълня +40 кг със сина си. Свали ги за 2 години после.

# 568
Да, и аз знам, че всичко с килограмите е строго индивидуално, една приятелка напълня +40 кг със сина си. Свали ги за 2 години после.

#Crazy #Crazy #Crazy 2 години!?!?!
Много време е това newsm78

# 569

smile3505 малеее 2 год.и 40кг. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт