Априлки 2013 - тема 15

• 34 377
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Аз не смея да се премеря тия дни  Rolling Eyes

# 571
Ми за 2 години та, то 40 кила си е направо цифра...  #Crazy аз засега последно като се мерих съм +9 в 27 г.с. и 1 ден, надявам се да ги докарам не повече от 15 до раждането с повечко късмет и контрол от моя страна.  Praynig

# 572
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм в 29 г.с. и съм +7 кг и ми се кара мъжът ми,че нямало да имам сили да родя бебето щото съм била кожа и кости Simple Smile))) А аз ям ям ям ям ..ама..все тая... Simple Smile)) Иначе и той обещава да помага със свалянето на килограмите после Simple Smile)) Еййй жертвоготовни мъже бе Simple Smile))))))))))))

# 573
е сестра ми пък за цяла бременност качи 7-8 кг, ноо после като роди качи още 20 и до ден днешен си е слонче, че и второ роди доста набързо и дотам със свалянето, ама като я гледам не и пука особено  Twisted Evil

# 574
Хехе, еххх, тези мъже ентусиасти....) Дано да си го запазят същия и след раждането....)

# 575
  • Shumen, Bulgaria
Еееееех момичета, пожелавам ви прекрасни здрави бебчета и все така жертвоготовни мъже!!!

# 576
А, и аз това взех да си мисля,че понеже сега не качвам като родя ще се ослоня.....  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green

# 577
И аз съм +9кг., надявам се леко да задържа поне тази седмица. А относно свалянето искам да ви кажа, че освен първоначално свалените килограми при раждането, след това има едни месеци, които по-трудно се сваля заради хормоните...така да се каже лятото го пишем "дъждовно". Мисля, че кърменето помага свалянето, ако не се вманиачиш да ядеш за да имаш кърма, което някои майки правят и дори качват повече килограми отколкото са излезли от болницата.
Тази нощ моят бебчо игра футболен мач, събуди ме и ме държа будна докато не се наигра....после ходи заспивай.

# 578
"косатке,доплувай до мен моля те "   Joy
На мен ми казва пате и пингвин  Crazy
Относно отслабването, казва, че нямало как да не отслабна.
Айде бе, то ако нямаше как, щях да съм свалила и 15те излишни, дето по принцип имам, ама на Mr. Green

# 579
По темата с косатките, обяснявам на мъжо, че сега като стана кит ще се депресирам ужасно, а той - е стига де, после от къде ще ти търся антидепресанти за китове  #2gunfire hahaha Joy

# 580
Аз съм "Хипопо" - галено от хипопотам, но онзи ден гледахме по Discovery за хипопотамите и спря да се шегува....Simple Smile))

# 581
Хаха, в къщи такива любезности не си разменяме. )

# 582
килограмите ще ги оправя,но като родя живот и здраве незнам как ще се оправям с неразбраната си комшийка.голяма напаст е голямо чудо.остави че като й дойдат внуците имам чувството че тавана ще падне,нещо страшно е.много пъти съм правила забележки,но никой не ме чува. newsm78

# 583
+ 9 кг, 26 седмица.
Мъжът ми ми казва мини китче. С баткото качвах долу-горе същите кг, разликата в термина е 2 дни и  помня приблизително. 4 месеца след раждането бях +4 кг, свалих останалите, но заради кърменето,  беше важно да кърмя макс дълго, хапвах доста, и после пак станах +8.
Това лято преди да забременея, бях станала желаните кг, и изглеждах по искания начин, и забременях Laughing..........както казва свекърва ми:" толкова хубаво беше отслабнала''..........

# 584
+ 9 кг, 26 седмица.
Мъжът ми ми казва мини китче. С баткото качвах долу-горе същите кг, разликата в термина е 2 дни и  помня приблизително. 4 месеца след раждането бях +4 кг, свалих останалите, но заради кърменето,  беше важно да кърмя макс дълго, хапвах доста, и после пак станах +8.
Това лято преди да забременея, бях станала желаните кг, и изглеждах по искания начин, и забременях Laughing..........както казва свекърва ми:" толкова хубаво беше отслабнала''..........
то и аз така отслабнах точно и забременях, ама се успокоявам така, че ако бях забременяла пухкава сега щях да съм слон

Общи условия

Активация на акаунт