Априлки 2013 - тема 15

• 34 320
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Ей, изпреварихте ме. Аз от 3.00 часа съм будна, но правих неуспешни опити да заспя, и викам да стана поне да похапна и гледам някой филм на компа.
Ася, мъжът ти не пътуваше ли на дълъг път? Изчакай го човека да се прибере, почине, и тогава го започвай с разговорите, че ако е изморен, може и да не мисли и говори много трезво. Ти не питаше ли преди време за амниоцентеза, имам подобни спомени?
jos, втората кошница, по-ми хареса, нямам логично обяснение защо.
Мирама, аз съм си такава, все с претенции и трудно ми се угажда, признавам си без бой. Просто първата люлка, още като я видях и десена ме отблъсна. Все пак човек, трябва да мисли с переспектива, смятам след, като престане да ми е полезна да я продам. За сега остава втората, 160 паунда, излиза почти същата цена, като старата ни, само играчките на плота отпред липсват, но не е фатално/ да не прекалявам с претенциите Joy/. Важното е, че се намери.Ще потърся и в бгмагазините, за всеки случай, и ако не намеря, ще помагате с поръчката, моля, да не я изпратя на някой друг адрес Mr. Green
Много ми беше полезна с първото дете. Таткото преди години мислеше, че е ненужна вещ, но сега   си знае, че няма да минем без нея. От друга страна, децата са различни, знам ли. Приятелката, на която я продадох, и то защото тя много настояваше, каза, че не и вършела работа, бебебто не искало да стои в нея. Синковеца, сложех ли го в люлката, с някоя мелодийка, тихо пусната, завит, и за 5 мин. беше заспал.

# 616
Априлки,
трябва да занеса урина за изследване, НО чак към 11 часа ще мога.
Пишках в чашката към 8:30....
как да съхранявам урината за около 2 часа и половина - в хладилник или на стайна температура?

# 617
Понеже аз постоянно се разхождам с някаква урина  Mr. Green, никога не са ми казвали да я съхранявам по някакъв специален начин. От 6 часа си седи моята в коридора, предполагам, че и аз някъде около 11 ще я давам. Дано не съм объркала нещо досега, ако има някакво съхраняване Crazy

# 618
3драсти, мацки ! Simple Smile)
Моята госпожица ще се появи на бял свят някъде около/след 10 април  baby_neutral Все още няма как да се определи със сигурност, защото менструацията ми беше доста нередовна и всичко се изчислява на база видеозоните Simple Smile Чета темата от няколко дни и реших и аз да се включа. Колко е готино заедно да споделим вълненията си, че дори и притесненията  Simple Smile Най-важното е всички да родим живи и здрави маймунчета, пък всичко друго ще го мислим после.
Колкото до мен... в 27 седмица би трябвало да съм, качила съм 6 кг. Голяма лакомия ме гони! Болна тема са ми килограмите, но вече започнах да се старая да се храня здравословно и в нормални количества, защото не искам нито аз нито бебка да станем като слончета  Mr. Green Сега оглеждам за количка, но все още само в интернет. Спрях се на няколко и ще поискам и вашето мнение. А, и да ви питам, как мислите: сгъваемите креватчета, тип кошарка добър вариант ли са? Защото аз мисля такова да купим.
Приятен и слънчев ден на всички   bouquet

# 619
Априлки,
трябва да занеса урина за изследване, НО чак към 11 часа ще мога.
Пишках в чашката към 8:30....
как да съхранявам урината за около 2 часа и половина - в хладилник или на стайна температура?

слагай смело в хладилник, затворена в контейнерче от аптеката, най-добре.

ако може изпишкай се там в лабораторията в 11.
и стискам палци всичко да е наред!  Hug

presley, добре дошла и щастлив финал.
преносима кошарка ние имахме с малката, до към 6ти месец я ползвахме спокойно и спеше на второ ниво, когато взе да се набира на нея малко по-късно и я сгънахме тогава. иначе ни беше много удобна за път и тн, супер е.
като кошара за игра или първо ниво не сме я ползвали никога, пускахме я да се търкаля по земята на спално чувалче или одеалце докато проходи.
помислете какво ще е ежедневието ви, ако ще пътувате насам-натам също е удобно за спане в първите месеци!

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 09:39 от jos

# 620
http://www.x-lander.bg/contacts.php
Vitaivan, виж какво намерих в сайта им. Дано да ти е от полза! Simple Smile
Благодаря ти много, но като се зачетох по-обстойно се оказа, че само 699лв. е количката, а отделно се купува кош за новородено. И така излизаме много над определената сума за количка, вече се отчайвам, всички колички, които ми правят впечатление са от 700 до 1000 Whistling, а ние сме определили 600 като цена за количка + кош за новородено. Ако може да ми предложите нещо за момиче Hug Hug Hug

# 621
Добро утро и от мен. )))

В цяла БГ жега, при нас едва 1С. ))))) Ако се вдигне до 5-6С днес ще е направо супер. )

Вчера си получих още един чувал с пратки от Англия, последни дрешки, няколко уреда (за затопляне на шишета, за кисело мляко който ще пробвам още сега).

presley, добре дошла. )
За преносима кошара, аз бих те посъветвала ако имаш от къде да вземеш, първо пробвай дали на теб ще ти е удобно, пък след това купувай.
Аз имам такава, но не ги харесвам особено.

ani27, ако се спреш на конкретен модел люлка, вече може да се търси по сайтовете. Тази която хареса от амазон, не знам защо са и праснали доставка от 80паунда. Но аз вече не съм с премиум акаунт (беше ми промоционален, само за 1месец) и няма как да видя ако човек е с такъв колко ще е доставката (има значение). Но новорегистрирал се потребител има 1месец акаунт, при който повечето стоки са с безплатна или минимална доставка.

vitaivan, толкова ли държиш на коша за новородено?
Бих се спряла по-скоро на хубава комбинирана количка в комплект със столче за кола. Този кош ще го ползваш не повече от 3-4месеца, а цените им са по около 300лв.
Защо не видиш тези, аз много я харесвам марката, влиза във вашия бюджет.
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-4269.html
друг цвят
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-4270.html
тази също е много хубава и добра марка
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-3881.html
цвят
http://www.novobebe.com/tfk-joggster-xtwist-carbored-2010-bg-3874.html
още един
http://www.novobebe.com/tfk-joggster-xtwist-carbosteelblue-2010-bg-3875.html

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 10:17 от Mirama

# 622
...И така излизаме много над определената сума за количка, вече се отчайвам, всички колички, които ми правят впечатление са от 700 до 1000 Whistling, а ние сме определили 600 като цена за количка + кош за новородено. Ако може да ми предложите нещо за момиче Hug Hug Hug
мога да ти предложа да си вземете тази количка, щом ви харесва, без кош за новородено, според мен от опит споделям, няма да ти трябва.
поразгледай тук-там дали я има по-евтино!
всъщност защо искате кош за новородено?

# 623
Мирама, 80 паунда доставката Rolling Eyes, златна ще ми излезе тази люлка. Ще потърся още в бгсайтовете и магазините, ако не намеря ще мисля поръчката. Имам приятелка в Лондон и може нея да помоля да ми я поръча, а после да мислим изпращането.
Лично за мен, зимният кош при априлско бебе е излишен, но който както си прецени

# 624
Здравейте момичета и добре дошли на новите коремчета  Wink
Ние вчера бяхме на ФМ и всичко е ок.Малката принцеса тежи 1175г. и е с 5 дни напред според ехогравските мерки.Бонбонката спинкаше по време на прегледа,но за сметка на това не спря да се усмихва Heart Eyes А ако знаете къде си беше наместила крака направо паднахме с таткото Mr. Greenкрачето и беше на челото Joyакробатка ще става.Докторката каза,че не на 100,а на 1000% е момиче Heart EyesСлед малко ще кача снимка  във фейса(че тук не знам как Blush )
Да ви се похваля,че вчера капарирахме количката и в събота ще си я вземем.Само където в последния моент реших да сменя цвета Laughing,ето я Crazy[urlhttp://koli4ki.com/popup_image.php/pID/6291][/url]
Как мислите,харесва ли ви зеленкото,за момиченце.Иначе бях се хвърлила на сиво,ама нещо много студено ми седеше newsm78(неутрални цветове,за преспектив за наптед Laughing )

# 625
ani27, аз за това ти казах гледай модела и търси по сайтовете.

Мечо, хубава е количката. )
Аз пък никак не харесвам като се почне с разни розови и лилави колички за момиче....) моята първата беше синя, редовно ми викаха - ауу, какво хубаво момченце. ))))

# 626
Браво за хубавия преглед. зеленото е добре според мен

# 627
Момичета, аз съм толкова зле, ами аз си мислех, че е едва ли не задължително да си вземеш кош за новородено, а то май се оказва, че в самата комбинирана количка може да се сложи бебка още в самото начало, нали? Много съм зле добре, че сте вие, целувам ви всички и безкрайно ви благодаря Hug Hug Hug

# 628
Момичета, аз съм толкова зле, ами аз си мислех, че е едва ли не задължително да си вземеш кош за новородено, а то май се оказва, че в самата комбинирана количка може да се сложи бебка още в самото начало, нали? Много съм зле добре, че сте вие, целувам ви всички и безкрайно ви благодаря Hug Hug Hug

Нищо задължително няма. )))
С Калина не съм ползвала кош за новородено, тогава не бяха изобщо толкова популярни. Взех си комбинирана количка и си я слагах директно в нея. Само слагах една пелена, че да не е директно на тапицерията.

# 629
Да ви питам от каква възраст сте ги ползвали тези люлки? Дават ги от 0 месеца, четох коментари за хора, които са ползвали този модел буквално от първите дни, но са ми казвали, че са почвали и от третия месец, когато укрепне гръбчето?!
Аз съм харесала този модел, въпреки че е старичък http://kasida.bg/bebeshka-liulka-deluxe-ocean-fisher-price-33-4708.html Четох добри рецензии по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт