Априлки 2013 - тема 15

• 34 350
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и от мен. )
Днес ще ходя да си пусна едни изследвания и в понеделник на ехограф. )

ani27, и нас ни чака детска, но ще е по-нататък.
За предучилищна и аз го мисля, но при нас няма чак толкова много училища като в София. )

# 526
Аз си купих точно същият несесер, защото беше изгодна цената. Не съм виждала други бебешки несесери и не мога да преценя добър ли е не е ли добър, но и аз мисля, че една ножичка за нокти може да е достатъчна на първо време особено.
Ние имаме една мини стая, която може да се превърне в мини детска за бебе, обаче ми се вижда много рано да я правим сега. Като стане малката на 6 + месеца, ще го мислим. Ремонтирана е, така че ако я правим на детска, само внасяме мебелите и е готова.

# 527
Добро утро момичета,
Ние ще имаме бебешка детска стая още самото начало. Имаме две отделни спални, но и двете са маломерни и за това така решихме. Няма смисъл да се бутаме, като може и на тримата да ние комфортно. В детската ще имаме кошара 140/70, голям скрини и гардероб, аз ще бъда при бебето да му правя компания. Мебелите ще поръчаме от Дибо.

# 528
Всъщност като се замисля в маломерната детска бих могла да вкарам и едно легло за мен, но нещо не ми харесва да се разделяме с мъжа ми, ми той какво ще прави сам, ще му е скучно хаха Как да му спестя среднощното ставане, ще се чувства ограбен хаха Ако нещо не ни е удобно, може да разместим много лесно.

# 529
Здравейте,аз нищо не съм купила и няма да купувам.Една приятелка ми даде 3 чанти с дрехи за новородено и от 3-6 мес.остава да ги изпера и изгладя,несесери и разни др.-паза всичко от каката Grinning

# 530
добро утро и от мен Simple Smile
и аз мисля да вземем ратанов кош до 6месеца, искам и аз да спим заедно с мъжа ми, та затова Wink
кошарата - в другата стая, да имаме две места за спане на малкото, че ако каката носи вирус или пък нощем някой мрънка да може да се примъкнем в другата стая,
пък за по-натам мислим двуетажно легло да взимаме, харесали сме си едно, обаче имаме и вариант за поръчка да надстроим дървеното на малката, ама ще го мислим като му дойде времето.
ох, с предучилищната не ви е лесно  ooooh!
аз дори бих се чудила в училище ли, в градина ли.

с малката ползвам детска ножичка за нокти, дървена малка четка като й се сменяше косичката, сега вече съм й купила професионална четка за коса и е много доволна Simple Smile
термометър си избрахме бързореагиращ отделно.

като се замисля не съм смятала още кое колко ми е, но и аз на разпродажби взех което ми трябва, имам пампи да купувам още малко, че вървят много бързо в началото  Mr. Green
но пък много малко неща сме купили и имаме да купуваме, така че се вмествам засега в бюджета.

забравих да добавя, че ще си правя мека подложка за повивалника сама, както преди, още няколко чершафи и калъфи ще ушия на машината, взела съм хубав памучен плат, от дрешки също ще спестя, но ще преровя по-натам нещата. иначе и аз като ani, искам комплекта за изписване да е нов, взех много изгодно на вис виталис един с всичко вътре. дрешки купих от бокала срещу мола, може да взема още някое дрешле като видя какво имам от каката Simple Smile

приятен ден, аз мисля да си направя едно кафе, че снощи бях кукуряк и сега ми се дреме на работа, така че наздраве от мен Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 10:39 от jos

# 531
Казаха ми, че които майки пиели много кафе по време на бременността, децата им ставали лекари.......не знам до колко е вярно Wink и от къде идва тази легенда Mr. Green Аз пия по едно капучино на 1-2 седмици, и то тайно от мъжът ми, че ще мрънка, че пия нещо с кафе по време на бременността.

# 532
Казаха ми, че които майки пиели много кафе по време на бременността, децата им ставали лекари.......не знам до колко е вярно Wink и от къде идва тази легенда Mr. Green ...
говори ни, говори ни  newsm44 newsm44...
от две седмици не бях пила, а всеки ден в офиса до мен има, на ръка разстояние  Whistling

# 533
Момичета, знаете ли къде на живо мога да видя количките x-lander, понеже ги намирам само в магазини on-line.Иначе са добри нали, малко ми идват скъпички, но ще видим Hug Hug Hug

# 534
  • Sofia, Bulgaria
Simple Smile))) Ами моите родители са лекари. Не знам за кафенцето, но майка ми като била бременна с мен казала,че няма да ме роди ако не пие кола Simple Smile)))) И си пийвала редовно е...аз не наследих професията Simple Smile))))))))))))))))))))))))))

# 535
Ами във Вис Виталис или в Малечко (на Околовръстно) има много колички, може там да провериш. Обади им се пи телефона, да не се разхождаш напразно.

# 536
Ами във Вис Виталис или в Малечко (на Околовръстно) има много колички, може там да провериш. Обади им се пи телефона, да не се разхождаш напразно.
Ходих до там, но нямаше  Hug

# 537
Ми на нас покупките ни ще излязат около 500 лв като се има предвид че количката и креватчето имахме късмета да ни ги дадат мн запазени от роднини.Това включва комплект за изписване матраче протектори,дрешки,сп.комплект с обиколници,балдахин,въртележка,кенгуру,козметика,термометри,прибори за хранене и къпане,залъгалка помпа и нощница и тн. Аз няма да купувам бебефон,нито уред за подтопляне на шишета.стерилизатор(нова тенджера върши същата работа а шишетата може да се топлят на водна баня)за мен тези уреди са напълно излишни,разбира се всеки е с различни приоритети и нужди и сам си решава. Peace

Вчера ходихме да уреждаме документите и си записахме час в гражданското,сега е време да се поровя из нета за някоя рокля за косатки Joy,имаме още мн неща да уреждаме-ресторант,халки,покани #Crazy
Лек и усмихнат ден !!!  bouquet
 А ако знаете само какъв поглед извади приятеля ми като отидохме и навсякаде по стените разни фототапети с булки и младоженци hahahaВикам му "Още не е късно врата е еи там,а той"Никога не съм вярвал че ще вляза тука и се смее....А за кафето-като ми се пие си пия само че с мн мляко,щом бебо не протестира значи разрешава Laughing

# 538
http://www.x-lander.bg/contacts.php
Vitaivan, виж какво намерих в сайта им. Дано да ти е от полза! Simple Smile

# 539
Placa, кога ви е сватбата? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт