Пости 2013

• 82 893
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Никой ли не приготвя тилапия ?

Днес правих хляб с картофи и нишисте и тилапия на фурна с печени чушки и картофи.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 12:58 от дядо хаджия

# 661
  • В царството на игрите:)
 ooooh!
За тилапия не се сетих, а толкова обичам Simple Smile
Направих за първи път, обаче, наред със скумрията със кисели краставички и със саламурата от тях, пърленки. Не бяха блестящи, но като за първи път бях доволна:)

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 21:42 от milmich

# 662
  • София
Какво е типапия ooooh!

За утре съм замислила една крем супа от тиква да направя. Варя тиква и картоф. Пасирам и добавям смляни орехи. И става.....

# 663
  • Най-накрая на безкрая
Здравейте!
И аз постя тази година, но искам да задам един въпрос.
Как по време на пости да свалям кила.
Имам няколко отгоре, а въглехидратната храна не ми помага за сваляне.
Някакви идеи - видове храни, режим или др.подобно?

# 664
  • София
Какво е типапия ooooh!

За утре съм замислила една крем супа от тиква да направя. Варя тиква и картоф. Пасирам и добавям смляни орехи. И става.....

Допуснал съм грешка - коригирах я. Става дума за тиЛапия.

# 665
Здравейте!
И аз постя тази година, но искам да задам един въпрос.
Как по време на пости да свалям кила.
Имам няколко отгоре, а въглехидратната храна не ми помага за сваляне.
Някакви идеи - видове храни, режим или др.подобно?

Герда, мисля, че това ще ти помогне да намериш някои отговори Laughing.
Постен веган режим

# 666
Аз като постя, свалям килограми  Rolling Eyes Но това е, защото не ям сладко, което по принцип ми е голяма страст- шоколади, вафли, торти. А разни спагети, макарони, не ме изкушават.

# 667
  • Най-накрая на безкрая
Simpatikonia, благодаря!

Цитат
Аз като постя, свалям килограми   Но това е, защото не ям сладко, което по принцип ми е голяма страст- шоколади, вафли, торти. А разни спагети, макарони, не ме изкушават.
А какво ядеш основно - само зеленчуци и плодове ли?

# 668
А какво ядеш основно - само зеленчуци и плодове ли?

Супи, готвено, ядки, салати. Да, зеленчуци и плодове.

Днешното меню:
обяд: салата от айсберг и краставица с маслинена паста и фалафели
вечеря: спанак с ориз

# 669
Герда, сайтът, който съм посочила е много интересен. Аз лично научих доста полезни неща от него, затова го препоръчвам горещо. Има доста статии, въпроси и отговори свързани с правилното хранене и поддържане на оптимално тегло на тялото.

Постът е здраве - както за тялото, така и за душата, затова не мисля, че е нормално човек, който пости да пълнее. При всички случаи допуска някаква грешка - или в количеството или в качеството на храната.

# 670
  • Най-накрая на безкрая
Цитат
Постът е здраве - както за тялото, така и за душата, затова не мисля, че е нормално човек, който пости да пълнее. При всички случаи допуска някаква грешка - или в количеството или в качеството на храната.
Аз си мислех, че пълнея, защото ям много въглехидратна храна - то няма как да е иначе.
Явно трябва да огранича хляба, плодовете и да наблегна на зеленчуци и супи.

# 671
  • На острова
Аз също свалям кг. на постите.

Тилапия на фурна и ние ядохме снощи  Flutter

milmich, пърленките изглеждат много апетитно!

Аз днес обядвах макаронена салата с маслини, царевица и кис.краставички. За вечеря - каквото има из хладилника.

# 672
Миналите великденски пости свалих 9-10кг. Работата ми включва много психическо натоварване и концентрация, освен това аз принципно се храня един път на ден, което допълнително отслаби организма ми. Сега след като забременях ям допълнително на обяд някакви варива или жито, а на закуска банан. Вечерята си я спазвам същата.

# 673
  • Sofia
До сега и аз сьм свалила 3кг,не е било това водещото,но пьк не е и зле резултата  Mr. GreenАз по скоро се замислям за деня,в който ще се захранваме до толковa как и по колко а не,че ми липсва нещо даже обратното дори и за любимото ми шоколадче или тортичка не се сещам.По опитните биха ли споделили как се заврьщат кьм млечните и местните продукти по малкo или.... newsm78
За днес менюто беше ябьлков сладкиш,пьлнени чушки и салата зелена с краставички и репички.
Утре утре ще е салата и плодове и шепа маслини за тонус.

# 674
  • Варна.....
Цитат
Аз си мислех, че пълнея, защото ям много въглехидратна храна - то няма как да е иначе.
Явно трябва да огранича хляба, плодовете и да наблегна на зеленчуци и супи.
Аз също пълнея от въглехидратите.
Поста чудесно се съчетава с 90 дневната диета.
За този пост до момента съм -2кг. Дано задържа тенденцията, че имам още 2-3 за сваляне.
Бягам от хляба и сладкото.
И тъй като храненето така или иначе е разделно се получава не лош ефект.

Общи условия

Активация на акаунт