90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
GigiBo ок, благодаря ще пробвам Simple Smile и ще споделя:-)

# 196
Честит имен ден на празнуващите -здраве, щастие и веселие Simple Smile

Моята първа 4ка приключи:-) това което забелязах за себе си, че по време на протеиновия ден съм Ок, скорбялния ден се чувства малко гладна към 22.00ч, въглехидратния ден му се насладих, а плодовия до към 16ч добре и после такъв глад, ме гони, че трябва да си легна да спя в 20ч:-)
Нямам кантар и не мога да се претегля:-) Но, пък си отвярям снимките сутрин за да се мотивирам:-)

В плодов яж плодове/зеленчуци  на всеки 2 часа , чак до 20:00 и няма глад ! Grinning

Включи и печени, по-голяма порция  в часа за обед и вечеря !
Не забравяй ,че имаш право и на шепа ядки /семки !

Зеленчуков бульон на обед или преди 20:00 засища и затопля !
за плодовия ден булъон?????

# 197
GigiBo и аз благодаря   bouquet
1 седм ще стискам зъби, след това ще свикна, нали  Mr. Green Тогава крутоните ги местя сега за обяда, а за вечеря ще си направя още 1 по-малка пържола (не я бях планувала).
Искам да кажа, че аз съм си свикнала да ям хляб на всяко ядене  Blush точно затова ще ми е трудно да го махна изведнъж и затова гледам да е постепенно, за да не 'стресирам' организъма си изведнъж. Купих си още вчера хляб Фитнес като четох стр. по-нагоре. Мислих точно 1 филийка да нарежа на купчета и да припека във фурната за малко

# 198
Аз днес 19 почивен !

В Почивка съм !

След 2 дена и 1/2 послледователни водни и 1/2 ден плодов , реших да си направя 2 истински Четворки !

Вчера :

Белтъчен

Закуска 10:30  - половин помело

Обяд 13:00 - 200 грама пушена сьомга с 2 главички червен лук, магданоз ,черен пипер зехтин и лимон, пълна супена чиния зелена салата, 300 мл крем супа от броколи , карфиол и чесън с няколко крутончета  от пълнозърнест хляб

Вечеря - Тъй като нямах повече сьомга - 3 купички от обедната крем-супа( довърших я  Grinning) , но добавих малко мляко и 1 чл  масло.

Днес :

Бобово-Зърнен

Елда ( 120 грама премерена на сухо ) със зеленчуци и гъби ( от замразен микс - китайски, че нямам други налични ) + още отделно отгоре кафена чашка замразен микс от царевица и грах

Закуска 1 - 8:00 - 8 сухи сливи

Закуска 2 - 10:00 - половин помело

Обяд - 12:00 - 2/3 от елдата + салата една пълна супена чиния от моркови и ряпа , филийката- намазана с хумус и 300мл домашен зеленчуков бульон

Вечеря - 16:30 - 1/3 от елдата +1/2 чиния салата моркови и ряпа+малко хумусче
Grinning

# 199

....Обяда и вечерята са винаги еднакви и вечерята е наполовина количеството на обяда !....

Не съм съгласна. Обяда и вечерята са еднакви в белтъчен ден и варива!Във въглехидратен вечерята е сладка, но не и обяда. В плодов храненията не са само три, няма фиксиран обяд - то излиза че цял ден ще трябва да сме на един плод. Peace
Но това за водата ме разби Shocked. Това е единственото нещо което няма как да направя. Никъде другаде не съм прочела че не може да се пие вода след 20ч, за храната ясно. Аз едвам издържам след хранене да не се напия с нея hahaha Blush

# 200
  • София
Аз пия вода и след 20ч, в противен случай имам мигрена.

# 201

....Обяда и вечерята са винаги еднакви и вечерята е наполовина количеството на обяда !....

Не съм съгласна. Обяда и вечерята са еднакви в белтъчен ден и варива!Във въглехидратен вечерята е сладка, но не и обяда. В плодов храненията не са само три, няма фиксиран обяд - то излиза че цял ден ще трябва да сме на един плод. Peace
Но това за водата ме разби Shocked. Това е единственото нещо което няма как да направя. Никъде другаде не съм прочела че не може да се пие вода след 20ч, за храната ясно. Аз едвам издържам след хранене да не се напия с нея hahaha Blush

Въглехидратният ден е със сладка вечеря, то си се знае това , но той е изключение !
Във въглехидратния , тези които не обичат или не искат сладка вечеря - вечерята  може и да е солена с половината на обяда !
В плодов се яде на всеки два часа ! Поне 5 хранения трябва да са във Витаминният ден !

Продължавай да четеш ! Crazy

Не се храни в 20:00 , а в 16:30 -17:00 за вечеря и ще можеш да пиеш много вода след нея !

# 202
Абе каква е тази вечеря в 16.30, това не е нормално. Нали в 21 часа ще озверееш от глад и вероятността да нарушиш режима е много по-голяма, отколкото ако си вечеряш в 19.30.

# 203
Не вечерям в 20ч, в повечето случай 18:30 - 19ч съм приключила. Вечер си лягам към 12 и ставам да кърмя поне веднъж през ноща - няма как толкова много часове да стоя жадна и не смятам че трябва човек да се лишава от водата. С какво точно ще ми натовари организма? Да ще продължавам да чета, просто не разбра какво исках да кажа Peace

# 204
Абе каква е тази вечеря в 16.30, това не е нормално. Нали в 21 часа ще озверееш от глад и вероятността да нарушиш режима е много по-голяма, отколкото ако си вечеряш в 19.30.

Ами.. всеки сам си преценява. Аз в 17.30 обикновено съм приключила с вечерята, а си лягам често след полунощ. Въпрос на мотивация е.

# 205
Може ли да попитам какви подправки са позволени и забранени? Зехтин вместо олио, за оцета - ябълков, балсамико (оказа се че имам и такъв Simple Smile ) или лимон? Хубавото при мен, е че не обичам мн сол, така че това ще е в + при мен  Sunglasses

# 206
Здравейте момичета.
След втори белтъчен съм -100 гр. ама не е сигурно защото като се помръдна съм на 00. Не издържах качих се на кантара, че ми беше едно леко а то нищо. Само след плодов вече на кантара.
Днес готвя червена леща по оригиналната турска рецепта със картофи. Та това + зелева салата.

# 207
Аз също вечерям около 18:00 най -късно и после ако ми е гладно вода.....пия и след 20:00ч. също си лягам около 12:00.
Както каза Диването....въпрос на мотивация е ранната вечеря.

# 208
Ами.. всеки сам си преценява. Аз в 17.30 обикновено съм приключила с вечерята, а си лягам често след полунощ. Въпрос на мотивация е.

Еми не е въпрос на мотивация, най-малкото защото повечето хора в 16.30 и 17.30 са на работа. А аз лично в моята работа понякога нямам време да отида до тоалетната, какво остава да вечерям. Както и да е, няма смисъл да коментирам повече.

# 209
Еми не е въпрос на мотивация, най-малкото защото повечето хора в 16.30 и 17.30 са на работа. А аз лично в моята работа понякога нямам време да отида до тоалетната, какво остава да вечерям. Както и да е, няма смисъл да коментирам повече.

В такъв случай вечеряш когато можеш преди 20ч. Казах вече, че всеки сам си преценява кога да вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт