90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 914
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
диетолог  на космонофтите

Grinning

# 421
  • София
Добро утро.

veiana ние тук правим 90ДД по нашата първа страница. Не по първите страници на други знайни и незнайни форуми. Затова и се придържаме към правилата, описани тук. Иначе в нета можеш да срещнеш всякакви трактовки.

# 422
  • София
Не знаех, че тук се изнасят дълги лекции ежедневно, защо не погледнах преди да се запиша.  Whistling

При мен, трети ден, до сега всичко върви добре. Чувствам се отлично, защото съм на любимия си режим.
Единственото странно за мен, че и предния път и сега още в самото начало на режима ми побелява езика. Знам, че това е показател за чистене на токсини, но толкова бързо. А и си мислех, че трябва примерно да си на плодове и чай само, от този тип детоксикации, за да се случи това.

# 423
Joy Ох,да се посмеем малко значи  Laughing за добро утро!
Аз като един не космонОфт снощи пих вода към 21:30 и после около 2:00 имах нощно посещение до WC, това единствения минус на вечерното пиене на течности.
Днес варива.Имам лещичка,за закуска грейпфрут.Хубав ден на всички   bouquet
Иля,причина за побеляване на езика може да е и не достатъчно течности!

# 424
Ха добро утро и от мен.!
Едва сега ви изчетох....много се радвам за всички, които свалят и поддържат килограмите....при мен тази сутрин кантара ми клони към 81 но още е колеблив.....днес ми е бобов и исках да питам дали мога да си позволя на обяд стар фасул с кисело зеле (борания мисля, че се казва манджата).?
Хубав ден на всчки.!!!  smile3525 smile3525

# 425
  • София
Иля,причина за побеляване на езика може да е и не достатъчно течности!

Щък, и аз знам за тази причина, но пия по 4 л. вода на ден зимата, лятото повече.
Нямам и вътрешни заболявания някакви и ми се получава само като съм на режим.

# 426
 Grinning

Гигито е опасна. Толкова много информация  Heart Eyes
Ето - вече знаем:  Мадона как пие вода, Любо какво е казал за филийките, Пешо за ходенето по малка нужда, имаме инфо за диетолога на космонофтите и вечерята на хобитите

Аз не мърдам, днес по план ден втори. Ще ви чета за меню

# 427
Щък, и аз знам за тази причина, но пия по 4 л. вода на ден зимата, лятото повече.
Нямам и вътрешни заболявания някакви и ми се получава само като съм на режим.
Еми,тогава знаеш отговора  Wink Пък и не ти се случва за първи път,явно режима при теб работи бързо! Wink Grinning
Дили варива и зеленчук може!

# 428
  • София
Щък, попитах, защото според мен детоксикация не може да се прави с този режим.
С всичките тези торти, пици...някакси не ми се вързва.

# 429
# 430
Grinning

Гигито е опасна. Толкова много информация  Heart Eyes
Ето - вече знаем:  Мадона как пие вода, Любо какво е казал за филийките, Пешо за ходенето по малка нужда, имаме инфо за диетолога на космонофтите и вечерята на хобитите

Тва си коментирах вчера, тая диета е като библията. Сульо и пульо ѝ правят различен прочит и се обявяват за главатари на ново движение - дали ще се съчетава с лунна диета, дали ще пие вода след 20ч или ще яде хляб в белтъчен, бобов и плодов. Все ми е тая всъщност, има 5 прости правила и смятам да се придържам към тях. В края на краищата кой каквото си прави, за себе си го прави.   bouquet

-100 от вчера, днес съм на бобов и нямам планирано меню. Закуска - портокал.

# 431
  • София
Добро утро и от мен. Днес ми е първи плодов, до тук се справям добре и съм доволна от себе си,
И на мен ми е много трудно с водата, но се насилвам.  Приготвила съм си за днес мандарини,портокали и 100 гр. сурови бадеми.

# 432
Иля, за да започне процеса на изхвърляне,трябва да задействаме черният дроб и бъбреците.При наличието на толкова много плодове и течности е съвсем нормално да заработят нещата."Торти и пици" са са само един ден за сметка на останалите 4. Сега ще се върна малко назад да намеря един пост в който е добре обяснено всичко. На 12 страница в тази тема Джиджи е обяснила за принципа и ротацията на въглехидратите и лъженето на организма,което ми звучи много добре. Wink

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 09:58 от Щък

# 433
Аз опитах да съчетая почивката с лунната диета. Но не се справих, много се натоварих да се съобразявам с повече неща. При мен колкото е по-простичко, толкова по-лесно се справям.
Вчера много се замислих дали да не си купя хлебче Вита за белтъчния и зърнения ден. Но не знам, не че споря със създателите на диетата. Но според мен във зърнения ден си има достатъчно въглехидрати, за да прибавям хлебче. А пък в белтъчния има плод и мед с кафето сутрин. На практика само в него няма много въглехидрати, но за сметка на това в останалите дни има достатъчно. Така че реших да си карам както досега без хляб. Но пък бульон наобед ще си направя.
Днес ще е варива.

# 434
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

От днес започвам и аз 90ДД, имам познати, които постигнаха страхотни резултати. До сега не започвах, защото съм много лакома, хич не мога да търпя на глад или ако видя нещичко вкусничко да го подмина, пък и мъжО хич не ме щадеше и всеки път като реша, че ще съм на диета, той се прибира с нещо забранено и айдееее
Днес сутринта постигнахме консенсус за общото благо на фамилията да сме на диета и двамата, така че се надявам да има резултат.
И малко инфо като част от представянето:  165см. съм, тежа 62кг., това по всички калкулатори се води добре, но аз не се чувствам така и искам да сваля до 55кг. поне Simple Smile  
До сега без да съм била на диета, като ограничавам приема на сладки неща и наблягам на плодове и зеленчуци съм сваляла до 58, но после пак си ги връщам Sad и аз като едно момиче, което беше на първата страница писало съм ту -2, ту +2, но нищо постоянно, от както са ме изписали от болницата след раждането 62 си ми е станало като постоянно число,а мен това както казах не ме устройва.
За спорта - ходя на езда, когато времето го позволява по 4 пъти седмично, средно около час, час и половина на облекчен тръс, после съм вир вода. Има и видим резултат дупето ми е супер, но крачетата са ми дебелички Sad От средата на декември не съм ходила, защото времето не го позволява и това започва да ми личи. Днес започвам пилатес, поне докато се размрази манежа и мога пак да яздя.

Четох на първата страница за плодовете, че не трябва да се смесват и при останалите продукти ли е така?
Напр. мога ли да си приготвя яйца с кисело мляко (и двете са белтъчини) или трябва да е само едно от двете? И също мога ли да хапвам шопска салата със сирене и после да премина към основно с месо?
За вечеря размразявам свински пържоли  и мисля да направя задушени гъбки.

Не закусвам по принцип, пия по 2 кафета, понякога следобед пия още 1.

Общи условия

Активация на акаунт