Кога пораснаха толкова.Гонят половин година

защото кърмата рязко ми намаля и в един момент спря
и сега сме на АМ на Hipp Combiotic 1 и от 6-тия месец си минаваме на двойка
Понеже Сашко много повръщаше и кърмата и сега АМ-то доки ми каза да му слагам в млекото по една мерилна лъжичка рожкова каша зад ас тане млекото по-тежко и да не го повръща на фонтан...
В Facebook си ми следя редовно и си ви гледам
Док даже каза, че има и гъбички
Първото добра за мен от не знам колко време
да ви кажа чувствам се много тъпа...от мерак да детето да е само на кърма, май май си е бил недохранен...замислих се за килограмите, че си качваше добре, ама може би, ако си папкаше колкото трябва щеше да качва като на Марли
Като казах Марли - лелеееееееееееее, страхотен е този шишо, как хубаво се смее - не живее ли човек заради този смях и тия усмивки

но тая нощ си спа спокоен, събуди се с усмивка, което не е било от няколко седмици поне
все с рев преди
докато се изцедя го оставих под въртележката и си кротуваше, абе въобще - вече не ми пука, че няма да сме само на кърма..иначе щяхме да се разведем сигурно с ММ
вие си нямате на идея какъв денонощен рев беше и моя мъж беше спокойния, ама аз много се бях изнервила и само крещях, абе ужас

да не говорим и скайпа колко ми е странен
ама ще свикна
за Емма.

Благодаря за темата!
сега е на заточение в люлката ,но само като я погледна и една усмивка дава

. Аз вчера я храних на 2,5 часа и да ви кажа не беше трудно, в смисъл, издържаше си детето, а досега никога от както се е родила не се е хранила на толкова време, повече от 2 часа не издържаше
На обяд заспа и спа 2 часа, без прекъсване, и това не се беше случвало от много отдавна
Но вечер си иска своето и не мисля, да я ограничавам, тя сама ще си покаже 
Благодаря за темата 
сега ме хвърли в размисъл, май и аз ще стартирам с оризова каша, а не с тиква или сладък картоф , както бях замислила 

Моята ръмжи 
И любимката ми Емма колко е ухилена, от сърце, само татко й отгоре малко ме плаши 
и да не изникне нещо друго
Камелия нощем хапва по 180 и за още пита, така че храни момъка 

Ми така де, писна ми все едно и също, малко да релаксирам и аз в нета

и сега дивана е опакован с възглавници, че е нещо страшно с тия моите диваци
като гъсеница е, така си надига дупето и после се отласква с ръцете
Дано ги насища, че единичката нещо вече не върши тази работа от доста време на сам 

Да сте живи, здрави и много щастливи

иначе имах едни 30 мл в хладилника от 5-6 дни поне, но нищо й нямаше 
но пък бебчетата се променят с всеки ден и изведнъж може да направи всичките неща, за да го почувствам готов 
Затова според мен си е абсолютно нарочно.Иначе има и моменти,когато си виждам,че си кашля наистина от слюнки.Различни са двете кашляния 

а обикновено седи като вцепенена като искам да я снимам
Препоръчани теми