Косопад - 5 тема

• 83 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Ох, аз днес ходих да изследвам, но нищо не ми казаха за това.. и не съм спирала хапчетата и сега какво ?
Доколкото знам, ако изследваш хормони, но докато приемаш ОК - няма смисъл, изследването е непоказателно. Горе-долу като да изследваш кръвна захар при диабетик, който преди това си е бил инсулин. Но за по-сигурно питай лекаря си.  Peace
wackamotto много правилно сравнение   bouquet
По-скоро се чудя защо не са те предупредили. По принцип гинеколозите масово пускат с един цикъл, но ако си пил по-продължително време е необходимо време, за да се изчисти организма, а и да започне да функционира самостоятелно без да е подвлиянието на хапчетата.

# 511
  • в 1001-та нощ
Зимна роза, и на Лореал и на Керастаз - са, но не се продават във всяка аптека, ката Виши  Peace

Отн. какво става, ако се приложи 1 ампула, а не 1/3 - просто изхабяваш поивече от нужното. Аз писах - не е нужно да се омокри целия скалп. Може с капкомер да пуснеш капки на няколко места - през кожата се разнася навсякъде  Peace

Аз винаги предпочитам пулверизаторите, когато взимам ампули - ги изсипвам в шишенце и впръсквам, като отмятам кичур  Peace

# 512
  • гр. София
Да, ясно, че не е нужно да се омокря целия скалп, но пък 1/3 от Дюкре е много малко количество в сравнение с Виши или Лореал например, които се използват наведнъж и изцяло. Това значи ли, че Дюкре са с по-висока концентрация на активното вещество и затова е нужна само 1/3 от ампулата?  Rolling Eyes

# 513
  • в 1001-та нощ
Естествено  Peace В тази 1/3 е количеството достатъчно за целия скалп при едно прилагане  Blush

# 514
Можете ли да ми препоръчате шампоан за пърхут ? Тази есен нещо лошо се случва с косата ми - косопад и пърхут !! Определено домашните маски не помагат и трябва да взема по-сериони мерки  Thinking Thinking

# 515
  • в 1001-та нощ
Има ли засилено омазняване?

# 516
На анкетата отговорих с "Предполагам,но не съм сигурна."
Ще забъркам днес някаква домашна маска против косопад,пробвали ли сте някоя и доволни ли сте ?   bouquet

# 517
  • в 1001-та нощ
Аз не съм доволна и не харесвам домашните маски, доверявам се на специално разработените и изпитвани такива  Peace Не подлагам скалпа си на случайни експерименти с бъркочи  Peace

# 518
Ами аз понеже до сега косопад не съм имала,и мисля преди да прибегна до шампоани и маски против косопад,да изпробвам домашни. Simple Smile

# 519
  • гр. София
При слаб косопад съм правила с тривитаминол. Имаше ефект при мен.  Peace

# 520
Благодаря  Simple Smile

# 521
  • Стара Загора
пробвайте конския шампоан ДЕРМОКАН предлага се във ветеринарните аптеки  #Crazy

# 522
Има ли засилено омазняване?

По-скоро не  Thinking Мисля,че скалпът ми е сух ( или поне така изглежда )

# 523
пробвайте конския шампоан ДЕРМОКАН предлага се във ветеринарните аптеки  #Crazy

Гадно ли мирише  Confused?

# 524
http://static1.framar.bg/product/1-Neoptide-lotion.jpg
Алена, това ли препоръчваш на Дюкре, защото е с пулверизатор доколкото разбрах - 10помпички са 1мл, което е достатъчно за един път/така пише в описанието.
И бях помолила за коментар за Облепихата на Рамкофарма, ако може или нещо друго ефикасно.

Общи условия

Активация на акаунт