Косопад - 5 тема

• 83 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
аз пък сезонен косопад не съм имала никога , ако си имам си имам и не важи от сезона и не спира като мине съответния сезон , може би затова малко смятам , че са митове ...

# 496
Здравейте, интересува ме някой от вас пие ли от омегите за косата с ефект - по-специално се чудя кое е по-добрия вариант - Масло от пореч или от Вечерна иглика  newsm78
От почти 1 година редувам Макси Хеър, цинк, биотин, вит.Е, А,омега 3, но косопада все си е голям  #Cussing out От време на време намалява и пак  Shocked Незнам на какви изследвания трябва да ходя, засега докторката ми само за щитовидната каза (аз съм на 24г.)

# 497
  • в 1001-та нощ
nikolaya, Виши или Дюкре  Peace

heart.it, и маслото от пореч и вечерната иглика са омега 6, но първото е основно з акожа, а второто повече за регулиране на хормоните.

За коса и кожа - омега 7 - най-често е от ракитник.

Изследва ли ЩЖ? И други изследвания се правят  Peace

# 498
Аз си взех от ампулите на Лакме(К терапи) от Златна рибка.Исках да си купя  маската или шампоана също, но девойката в магазина беше толкова апатична и с такава досада и некомпетентност отговаряше на въпросите ми, че ме отказа. Според вас кое е по-удачно да си взема, мен някакси ме влече към маската, а и двете ми идват скъпички .

# 499

heart.it, и маслото от пореч и вечерната иглика са омега 6, но първото е основно з акожа, а второто повече за регулиране на хормоните.

За коса и кожа - омега 7 - най-често е от ракитник.

Изследва ли ЩЖ? И други изследвания се правят  Peace
Мерси, a.l.e.n.a. Изследвала съм само за уголемяване - няма, ще направя и по-подробно изследване тези дни, дано разбера от какво е  Shocked

# 500
А ползва ли ли сте Облепиха на Рамкофарм и какво ви е мнението. Пише, че съдържа омега 3,6,7 и 9

# 501

Благодаря ти Hug
Като ги спомена двете марки се сещам, че познати са ми хвалили точно тези ампули на Дюкре, особено за след раждане, имали невероятен ефект. Тях ще пробвам  Peace

# 502
  • в 1001-та нощ
Похвалвам всички продукти на Дюкре за локално приложение в областта - за мен лосионите с пулверизатори за най-удобни. Ако вземеш ампулките - имай предвид, че 1 ампула се прилага 3 пъти, ако миеш косата 3 пъти седмично - стига за 1 седмица. Не изливай цялото съдържание и гледай - да разпределиш количеството по-равномерно  Peace Не е нужно да се омокри скалпа. Течността прониква през 1 точка и се разпростира на по-голяма площ вътрешно  Peace

heart.it, може да се пуснат и женски и мъжки хормони, серумно желязо, вит.Д ....

# 503
Един оффтопик въпрос, ако някоя от вас може д аме посъветва:

Скрит текст:
Искам да си пусна хормонални изследвания (полови хормони) за всеки случай, просто да видя как са нещата при мен, защото лекарите досега не са ми "давали" и не мисля, че е нормално жена на 23 години да няма такива изследвания.

Обаче пия противозачатъчни. За колко време трябва да ги спра, за да са актуални и истински изследванията - да отговарят на истинското ми състояние, необременено от хормоните в ОК?

# 504

Скрит текст:
Искам да си пусна хормонални изследвания (полови хормони) за всеки случай, просто да видя как са нещата при мен, защото лекарите досега не са ми "давали" и не мисля, че е нормално жена на 23 години да няма такива изследвания.

Обаче пия противозачатъчни. За колко време трябва да ги спра, за да са актуални и истински изследванията - да отговарят на истинското ми състояние, необременено от хормоните в ОК?

Минимум 2 цикъла без ОК, според ендокринолозите дори 3  Heart Eyes

# 505
ronic_st, благодаря   bouquet

# 506

Скрит текст:

Минимум 2 цикъла без ОК, според ендокринолозите дори 3  Heart Eyes
Ох, аз днес ходих да изследвам, но нищо не ми казаха за това.. и не съм спирала хапчетата и сега какво ?

# 507
Ох, аз днес ходих да изследвам, но нищо не ми казаха за това.. и не съм спирала хапчетата и сега какво ?
Доколкото знам, ако изследваш хормони, но докато приемаш ОК - няма смисъл, изследването е непоказателно. Горе-долу като да изследваш кръвна захар при диабетик, който преди това си е бил инсулин. Но за по-сигурно питай лекаря си.  Peace

# 508
  • гр. София

На Лореал също са с аминексил. Те не са ли толкова добри като на Виши?  Rolling Eyes

Похвалвам всички продукти на Дюкре за локално приложение в областта - за мен лосионите с пулверизатори за най-удобни. Ако вземеш ампулките - имай предвид, че 1 ампула се прилага 3 пъти, ако миеш косата 3 пъти седмично - стига за 1 седмица. Не изливай цялото съдържание и гледай - да разпределиш количеството по-равномерно  Peace Не е нужно да се омокри скалпа. Течността прониква през 1 точка и се разпростира на по-голяма площ вътрешно  Peace

Преди време най-напред на Дюкре ампулите си взех, но не повторих, защото като разделя ампулата за три приема и нищо не ми оставаше по скалпа - 1/3 от ампулата е малко като количество за едно нанасяне и просто ми се размазваше по дължината на косъма, независимо колко се опитвах да втрия само в скалпа. Ако бях с гола глава може би щеше да е по-лесно. Затова предпочитам ампули, които не се делят, а се нанасят наведнъж. Така и по косата протича, но и по скалпа остава.
Какво ще стане, ако се сложи цяла ампула на Дюкре наведнъж?  Rolling Eyes

# 509
Имате ли впечатления от тази марка http://www.bioscalin.it/. В почти всяка аптека като вляза да питам за ампули ми препоръчват Биоскалин.
На мен ми привършват ампулите на Виши с аминексил и се чудя какви да си взема. Определно косопада намаля, но не е спрял Sad.

Общи условия

Активация на акаунт