Косопад - 5 тема

• 83 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Няма да се натовари скалпа - аз вече съм писала, че лятото на 2009г имах много силен реактивен косопад - за 1 път в живота ми, тъкмо се овладя и наесен започна отново  ooooh! ....и после 2010г родих и отново косопад - остана му също 1/3 от косата.

От тогава - до сега - не подценявам грижата за скалпа и е толкова приоритетна, като тази за лицето  Peace - ползвала съм доста продукти, винаги след измиване на косата и е много добре   Peace няма претоварване. Това лято имах мнооого лек косопад - едва доловим, предполагам неслучайно - не беше обилен - с толкова грижи до тогава  Blush Сега съм и психически подготвена - какво се случва след раждането  Blush

Мисля, че е хубаво - грижите за скалпа да не са само при нужда, а постоянни, то тогава и неприятните ситуации няма да са критични  Peace освен, ако не става въпрос за болестно състояние  Peace

# 541
  • гр. София
Щом може едно след друго, чудесно!  Grinning

# 542
Знам, че сигурно сте коментирали 100 пъти, но моля някой да ме насочи кои от лосионите на Ducray са подходящи за сезонен косопад: Ducray Framar

Благодаря

# 543
Колко дълго може да се приема сусамов тахан ?

# 544
  • в 1001-та нощ
Колкото желаеш  Peace

Знам, че сигурно сте коментирали 100 пъти, но моля някой да ме насочи кои от лосионите на Ducray са подходящи за сезонен косопад: Ducray Framar

Благодаря

Креастим  Peace

# 545
Благодаря, аз се бях ориентирала към Хроностим....защо? Не знам  Blush

# 546
  • в 1001-та нощ
Според мен, който и да вземеш - ще има ефект  Peace

# 547
  • Бургас
И двата да добри, просто Хроностим е малко по неудобен за използване. Поне при мен.
Аз съм с хроничен(че и наследсвен) и карам на НЕОПТИД.

# 548
Колко е препоръчителната доза Биотин? И коя добавка препоръчвате като достатъчна

# 549
И аз съм с доста силен косопад.  Започнах витамини - на мерз хаар актив и Б комплекс. Същo така и шампоан балсам и някакъв спрей срещу косопад. Засега няма голям ефект. 

# 550
Аз не мога да оправя милиграмите и микрограмите и затова все питам и в други теми, че уж пия Цинк биотин и калмацин, но като че ли ефект не забелязвам. В цинк-биотина на Абофарма биотина е 100мкг/изписано е като "м" с камшиче отпред и "г"/, което май е малко?
Ако някой има търпение да ми обясни, или направо ми пишете - това става - това не.

# 551
Наскоро си взех спрей Себорал за косопад уж ми го препоръчаха , но го дават и против пърхут . А откакто го използвам забелязах , че леко ми се е появил пърхут и спрях да го използвам , а колкото до косопада , наистина ми намаля. Явно този спрей  е само за тези , който имат проблем с пърхута и косопада.

# 552
  • София
Колко е препоръчителната доза Биотин? И коя добавка препоръчвате като достатъчна

ПДД е 50 мкг,  а  против косопад 1-2000мкг. до 5000мкг.
1000мкг=1мг

ПП.
В мултивитамините най-често дозата е около 150 до 300мкг

И аз съм с доста силен косопад.  Започнах витамини - на мерз хаар актив и Б комплекс. Същo така и шампоан балсам и някакъв спрей срещу косопад. Засега няма голям ефект. 

Правила ли си някакви изследвания - дай да ги видим
Мерца е много слаб - не може да повлияе какъвто и да било косопад.
Вит.В- компекс са хубави витамини, но само те не са достатъчни
Вземи нещо от рода на Ривалид, Пантогар, Фитовал, Фитофанер, Новофен, Анакапс на Дюкре и т.н.
Пий ги поне 3 месеца

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 17:29 от denis_d

# 553
Моят косопад нещо почва да се завръща ... Не е силен, но ме притеснява... Пия добавки, но можете ли да ми препоръчате грижа за скалпа, една идея по-бюджетна? Т.е. въпросът ми е, има ли по-евтини лосиони/ампули/спрейове, които вършат работа или да се ориентирам към Дюкре?  newsm78

# 554
Моят косопад нещо почва да се завръща ... Не е силен, но ме притеснява... Пия добавки, но можете ли да ми препоръчате грижа за скалпа, една идея по-бюджетна? Т.е. въпросът ми е, има ли по-евтини лосиони/ампули/спрейове, които вършат работа или да се ориентирам към Дюкре?  newsm78

http://bilki.bg/product/987/bilka-tonik-za-kosa-protiv-kosopad-200-ml.html
Това не е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт