Косопад - 5 тема

• 83 508
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
беше ли изследвала нивата преди това? имаше ли регистриран дефицит или пиеш за профилактика, поради зимната светлина  Blush

# 61
Да, изследвах го специално, даже писах в предната тема. Не помня точно стойността, но мисля, че беше 20 - долната референтна граница, която всъщност май трябва да се завиши, защото 20 показва по-скоро дефицит.

# 62
  • в 1001-та нощ
аз си спомних, че коментирахме и предположих, че е  с теб  Peace но не бях сигурна, а и заради другите е добре да припомним  Peace

ще го мериш ли пак след време  Rolling Eyes

# 63
Не съм мислили да го меря пак. Мерих го есента и почнах да пия вит. Д, защото през зимата със сигурност положението се влошава, а на пролет и през лятото смятам, че ще се стабилизира естествено. Мисля да го пия до средата на пролетта някъде.

# 64
Най-накрая ми се създава ситуация да си поръчам Maxi Hair но за него съм чувала само от тук-откъслечни мнения от форума. Искам да питам колко време е необходимо да се приема за да има ефект(евентуално, ако косопада не се дължи на здравословни причини)? Опаковката е от 90 таблетки и пише, че се приемат по 2 на ден, което значи, че стига за месец и половина. Това достатъчен период от време ли е или да си поръчам направо 2???

# 65
  • в 1001-та нощ
вземи си 2 бр, първото изпий по 2 на ден, второто по  1 на ден  Peace хубаво е да вземеш и омега 7  Peace

# 66
Благодаря a.l.e.n.a.

# 67
Момичета някой ползвал ли е този шампоан....http://www.marvi.bg/phyto-phytorhum-podsilvasht-shampoan-za-izto … -200-ml-2752.html ...
От подсилващите шампоани съм пробвала Клоран....и не бях особено доволна, ето защо взех този с надеждата за по-голям ефект.. newsm78..ако някой го е ползвал нека каже на него как му действа???

# 68
  • в 1001-та нощ
аз мисля, че го имам, но не съм го ползвала, направо ме подсети  newsm03

# 69
Ако не си го ползвала...може би си пробвала друг такъв???? Или не!! Няма да се разсърдя на някое предложение Whistling

# 70
  • в 1001-та нощ
какъв ефект искаш да постигнеш?  Rolling Eyes

# 71
Подсилване на косата+ малко повече обем...Косата по принцип ми е тънка и  от началото на октомври до началото на януари...бая коса си падна. Не ми цъфти, не се къса...просто е слабичка. Взимам калций/магнезий/цинк/витамин Е, ако това има значение... Peace..

# 72
  • в 1001-та нощ
приемът на добавки има значение само за косата, която израства в/над скалпа - в момента на прием  Peace

за вече израсналата коса - грижите са само външни  Peace

третираш ли косата - боя, преси и т.е. увреждане, за каквото се сетиш  Embarassed Rolling Eyes ако искаш - драсни на лични - да не изместваме темата  Peace

# 73
А, как приемате таблетките на PHYTO? Аз пия по две на ден, сутрин на куп, така препоръчват в листовката. Правилно ли е? newsm78

# 74
Здравейте! Появи ми се страхотен косопад, косата ми е навсякъде. Родих преди 4 месеца и предполагам, че косопада е следствие на раждането. Вече не кърмя. Моля за съвет, какво е подходящо да ползвам за косопад след раждане. Предпочитам да пробвам първо с нещо, което се прилага външно и да е готов продукт, че нямам време покрай бебето да правя сложни маски. Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт