Бъдещи първокласници в Русе

• 58 515
  • 420
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
   Подкрепям напълно казаното от peziru. Само да допълня, че бяха обявили 5 паралеки за първи клас, а приеха 7. Правят всичко по силите си да удовлетворят желанията на родителите.
   Програмата на часовете по класове е качена на сайта на училището, всеки може да разгледа и да сравни с други училища.

# 226
Благодаря за отговорите на всички,които се отзоваха в мненията си за Дойче шуле!!!
Личи, че сте доволи от училището!!!
Не се включи никой за ОУ "Васил Априлов".
Доволни ли сте от това училище?

# 227
Благодаря за отговорите на всички,които се отзоваха в мненията си за Дойче шуле!!!
Личи, че сте доволи от училището!!!
Peace Heart Eyes

# 228
За Дойче шуле - нямахме право да избираме точно определен класен ръководител.
Но за наш огромен и на децата късмет в І-ви клас ги пое г-жа Цакова.  Peace Много обича децата, безкрайно всеотдайна е, прекрасен специалист, много сериозна и същевременно много коректна в оценяването.  Peace

# 229
  • Русе
Благодаря на момичетата, които ме насочиха към темата. Ще я следя и аз с интерес. Дано направим правилния избор за децата си.  Peace

# 230
не без значение е и дали имат занималня.Ако няма кой да го прибира на обяд?

# 231
  • Русе
Да попитам в училище "Възраждане" как стои въпросът със занималнята?

# 232
Във "Възраждане" има осигурена занималня за всички ученици от първи до четвърти клас.

# 233
  • Русе
А може ли да се запишем на занималня, а после ако видим, че не е ефективна да се отпишем. Пояснявам, когато големият ми син беше в първи клас имаше само една занималня за всички първи класове. Отначало бяха почти 40 деца. На родителската среща госпожата каза, че много трудно се работи с толкова деца, че дори чиновете не стигат, Родителите пък се оплакваха, че децата им нищо не правели на занималнята, просто госпожата няма как да обърне внимание на всяко дете. И така родителите, които имаха възможност отписаха децата си от занималня и нещата като че ли се пооправиха.
Та мисълта ми е, че предпочитам детето да ходи на занималня, иначе трябва да ангажираме бабата. Но ако видим, че няма ефект от занималнята, дали можем да го отпишем по средата на срока например?

# 234
Моя приятелка отписа сина си от занималня без никакъв проблем.

# 235
Да, може да се отпише. Конкретно в училище "Възраждане" детето може да си стои записано, но ходи, когато иска и го вземат по-рано, когато е възможно.
Чух обаче, за Дойче шуле, че е нужно да стои до края на раб.ден.

# 236
в европейските май нямат занималня.Аз имам още 2г до тази тема, но е хубаво да се информирам

# 237
  • Русе
Имат една група (клас) за целия випуск.

# 238
А може ли да се запишем на занималня, а после ако видим, че не е ефективна да се отпишем. Пояснявам, когато големият ми син беше в първи клас имаше само една занималня за всички първи класове. Отначало бяха почти 40 деца. На родителската среща госпожата каза, че много трудно се работи с толкова деца, че дори чиновете не стигат, Родителите пък се оплакваха, че децата им нищо не правели на занималнята, просто госпожата няма как да обърне внимание на всяко дете. И така родителите, които имаха възможност отписаха децата си от занималня и нещата като че ли се пооправиха.
Та мисълта ми е, че предпочитам детето да ходи на занималня, иначе трябва да ангажираме бабата. Но ако видим, че няма ефект от занималнята, дали можем да го отпишем по средата на срока например?
Добре де училището защо не ги разделят и да вземат друг учител и без това има безработни даскъли и такива които искат повече часове да направят.Пък и директора би трябвало да работи в интерес на децата и родителите това да стане

# 239
Това си е политика на училището.  Може и да нямат свободни стаи.

Общи условия

Активация на акаунт