Бъдещи първокласници в Русе

• 58 519
  • 420
  •   1
Отговори
# 240
има нещо, но едва ли е от стаите.Преди като бяхме по 35 човека клас и имаше стаи за всичке.Сега децата не са толкова много.Но пък тогава си стояхме сами вкъщи без претеснение и телефони да ни проверяват

# 241
За Дойче шуле можеше и да го вземем по-рано, ако се наложи, но  ни се е случвало само няколко пъти за двете години на занималня. Не е било системно.  newsm78
За отписване на дете по време на учебната година - нямам наблюдения.  Thinking
Съгласете се, че и те са прави да държат на реда. При една внезапна проверка от директора или инспектората какво ще обясняват възпитателите, ако водят необходимия брой деца само на хартия, а половината ги няма.  Rolling Eyes

# 242
За отписване от занималня се подава декларация .

# 243
  • Русе
Имам един въпрос, дават ли във вашите училища на децата безплатна закуска или временно е спряна?

# 244
Имам един въпрос, дават ли във вашите училища на децата безплатна закуска или временно е спряна?
Всяка година се получава така. Не са достатъчно средствата, за да има такава закуска непрекъснато.  newsm78 Ние никога не сме разчитали на нея, защото нашето малко неща харесва, но едва ли във всички семейства е така.  Thinking

# 245
здравеите майки.дъщеря ми ще бъде първи клас наесен.ще я запиша в дойче шуле.интересувам се сега дали има предварително записване.благодаря ви предварително за отговора

# 246
Вчера се обадих по телефона в Дойче шуле на секретарката и тя ми отговори, че подаването на документи е през май месец.

# 247
  • Русе
Едно от училищата към които се ориентирам е "Отец Паисий". Нека който има впечатления ги сподели. Доволни ли сте от базата, учителите, занималнята и т.н. Благодаря.

# 248
На сайта на Дойче шуле вече има информация за приема на първокласници.  Hug

# 249
Здравейте, и аз се записвам тук, да си помагаме с обмен на информация  Hug
Събирам мнения за "Възраждане" и "Христо Ботев"  newsm78 newsm78

# 250
  • Русе
Едно от училищата към които се ориентирам е "Отец Паисий". Нека който има впечатления ги сподели. Доволни ли сте от базата, учителите, занималнята и т.н. Благодаря.
Супер е Simple Smile Занималня за всеки клас, винаги написани домашни. Имат шкафчета и голяма част от учебниците, помагалата, екипа за спорт стоят там и раниците са леки.Въпреки,че училището е много старо, старанието на директорката, преподавателите и персонала е голямо, правят всичко по силите си да е уютно, свежо,сигурно и комфортно за децата. Това е моето училище,и може би съм пристрастна, но няма да сгрешите ако го изберете.

# 251
  • Русе
Супер е Simple Smile Занималня за всеки клас, винаги написани домашни. Имат шкафчета и голяма част от учебниците, помагалата, екипа за спорт стоят там и раниците са леки.Въпреки,че училището е много старо, старанието на директорката, преподавателите и персонала е голямо, правят всичко по силите си да е уютно, свежо,сигурно и комфортно за децата. Това е моето училище,и може би съм пристрастна, но няма да сгрешите ако го изберете.

Благодаря за мнението   bouquet

Чакам да прочета и за Възраждане какво ще споделите, тези с опит Wink

# 252
  • Русе
Аз да попитам какъв е срока за записване в училищата?
Вчера на тържеството ни раздадоха свидетелствата за завършена подготвителна група, така че вече можем да се записваме предполагам, но до кога?

# 253
26.05.14 – 18.06.14г. - ОУ "Отец Паисий"
от 27май 2014 г до 6 юни 2014 - ОУ "Л.Каравелов"
от 26 май до 30 май 2014 г. ОУ "Ив.Вазов"

Информацията е от сайтовете на училищата.

# 254
Ето за Дойче шуле пълна информация около приема на първокласници:
http://www.schiller-schule.info/priem.html

Общи условия

Активация на акаунт