Бъдещи първокласници в Русе

• 58 430
  • 420
  •   1
Отговори
# 60
Нима някъде вече приемат документите на децата за 1 -ви клас?Аз като ходих да питам  ми обясниха,че се чакат датите да бъдат спуснати от министерството....Обърках се вече,или има двоен стандарт както винаги и на някои се приемат изпод масата?!

# 61
Аз взех заявление и статистически лист, попълних ги, но ще ги подам на определените дати.

# 62
НУИ е към Министерството на културата, вероятно поради тази причина там датите са различни.

# 63
  • Ruse
Здравейте, изчетох всичко по темата,аз също съм на мнение, че трябва да се насочим към учителя по-скоро. Ние живеем в близост до "Васил Левски" и за сега сме се ориентирали към него. Бих била благодарна,ако споделите мнения за училището.

# 64
Здравейте ,мами!Моите две момичета са във "В.Левски"-едната е с китайски 6 кл.,а малката е със спортни танци 2 кл.Сега ми предстои да запиша момъка в първи и пак ще го запиша там!Много съм доволна от училището така че не се притеснявайте да записвате децата си там! Simple Smile

# 65
  • Ruse
Здравейте ,мами!Моите две момичета са във "В.Левски"-едната е с китайски 6 кл.,а малката е със спортни танци 2 кл.Сега ми предстои да запиша момъка в първи и пак ще го запиша там!Много съм доволна от училището така че не се притеснявайте да записвате децата си там! Simple Smile
Надявам се да не сбъркам с училището, напоследък чувам само добри отзиви за него, а ми е и много близко. А какво мислите за телефоните още от първи клас?Аз не съм много съгласна като че ли, рано ми се струва, но не знам как се възприема и от другите училища.

# 66
Аз мисля да оборудвам детето с телефон. Имам един стар апарат на "Самсунг" вкъщи-само трябва да му купя карта. Предпочитам да имам връзка с детето  Peace.

# 67
mirka8008 би ли споделила мнение за учителите? Благодаря

# 68
  • Ruse
Как стоят нещата със сборните групи след завършване на 4-та група в градината. Имаме ли в крайна сметка право на сборна група до започване на 1-ви клас?

# 69
Как стоят нещата със сборните групи след завършване на 4-та група в градината. Имаме ли в крайна сметка право на сборна група до започване на 1-ви клас?
В крайна сметка-НЕ  Cry

# 70
  • Русе
Имат право да ходят на сборни групи преди да започнат 1-ви клас, в началото на годината го обсъждахме на род. среща.

# 71
Имат право да ходят на сборни групи преди да започнат 1-ви клас, в началото на годината го обсъждахме на род. среща.
За коя ДГ става въпрос?

# 72
  • Русе
За коя ДГ става въпрос?
.     
 Чучулига. Срещу университета.                                                                                                                                       

# 73
За коя ДГ става въпрос?
.     
 Чучулига. Срещу университета.                                                                                                                                       
И ние сме в Чучулига, но с/у Париж.....На мен ми казаха, че ще трябва да подам молба и евентуално да го задържат най-много до края на ЮНИ. А на род.среща не казаха, че ще ходят на сборни групи до започването на 1-ви клас.... Thinking

# 74
  • Ruse
Аз знам, че въпросът беше обсъждан,но дали го приеха като нова поправка или само остана да си виси...

Общи условия

Активация на акаунт