Бъдещи първокласници в Русе

• 58 491
  • 420
  •   1
Отговори
# 165
  • Ruse
Сините и червените квадратчета, ако не се лъжа са за гласните и съгласните букви. Сметалото и пръчиците ние ги имаме в списъка си ( "Васил Левски"), а може би някои от помагалата са по преценка на учителя...

# 166
Сините и червените квадратчета, ако не се лъжа са за гласните и съгласните букви.
Peace Ще им трябват за звуковите модели на думите.  Hug
И аз правих такива за синчето за първи клас.  Hug

# 167
За сини и червени квадратчета купих има такива картони и ги нарязах .-вече е писано за какво са

# 168
  • Ruse
За сини и червени квадратчета купих има такива картони и ги нарязах .-вече е писано за какво са
От къде си ги купи?

# 169
От къде си ги купи?
От кварталната книжарница .

# 170
От къде ще купувате тетрадки? В Кауфланд има 5 бр, за 1.59 лв. мисля, но са по 20 листа. Искам такива с по 40.  Сестра ми провери в книжарницата до СОУ Христо Ботев. Тетрадка от 40 листа - 0,60лв. и правят 20% отстъпка. Това добре ли е като цена?

# 171
Няма смисъл да купувате много неща. Равносметката от първи клас /Любен Каравелов/
7 изписани тетрадки с тесни и широки редове от 20 листа, 5 листа от тетрадка с малки квадратчета и 7 страници от тетрадка с големи квадратчета. В това число влизат и за домашна работа и за упражнение в къщи и в занималнята. За курс по математика още една тетрадка с малки квадратчета. 1 блокче за рисуване и 1 гланцово.Буквички, цифрички и тем подобни неща не са се ползвали. 2 пъти използваха пластелин. Най много се харчеха черните моливи докато не купих скъпи моливи, които трудно се чупят и хубаво се острят. Цветните моливи също е добре да са качествени, защото много се ползват. За втория срок химикали - сини и червени. Много са удобни джобовете, където си прибират нещата за всеки отделен предмет.

# 172
Аз не съм купувала много неща - само тетрадки с 20листа(да не тежат) и темперни бои - другото си го имаме по принцип... Ани, благодаря за идеята за джобовете  Peace И така... ние сме готови, да се готвят и учителките  Grinning

# 173
Ние също сме почти готови.
Дойчето обадиха ли ви се вече за паралелките и класните?

# 174
джобовете ги искаха по английски, защото те предимно очветяват картинки и за да не се разпиляват е добре да са си на едно място. Аз купих още два- по български и по математика. С различни картинки за да си ги пазнава по лесно. Слагаше всички тетрадки+ учебника вътре и после в раницата. Ние имахме 2 пълни моливника. Един за вкъщи и един за училище, който си стоеше в шкафчето, заедно с боичките, блокчето, пластелина, подложката за рисуване и чашка. За музиката, родния край, изобразителното и домашния бит няма нужда от джобове.

# 175
От къде вземате подложките за рисуване ,на мен май само това ми остана,но не намирам?

# 176
Ще купя мушама и ще я изрежа

# 177
От къде вземате подложките за рисуване ,на мен май само това ми остана,но не намирам?
Почти във всяко левче има .

# 178
Момичета,на мен ми е много странно на тия наклонени чинове как аджеба ще става рисуването?Чашката за водата как ще закрепят по-точно,но сигурно си имат начин.
По-горе питах дали вече дечицата,които ще учат в Дойчето знаят паралелките си и госпожите съответно,но явно никой не е в течение на нещата.

# 179
Мерси, ще търся в левчетата.
Големия ден наближава  Laughing а още не са ни се обадили за втора родителска среща от Любен Каравелов

Общи условия

Активация на акаунт