Бъдещи първокласници в Русе

• 58 468
  • 420
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, някой знае ли до кога е срока за подаване на декларацията за еднократната помощ за първокластник и какви са необходимите документи. И друго ме интересува откъде мога да купя раница и каква трябва да е тя.

# 316
Здравейте, някой знае ли до кога е срока за подаване на декларацията за еднократната помощ за първокластник и какви са необходимите документи. И друго ме интересува откъде мога да купя раница и каква трябва да е тя.
Срока не знам до кога е а документите са същите като при подаване за детски надбавки не е нужен само документ за поставени имунизации . 

# 317
Срокът за еднократната помощ за първокласниците е до 30-ти септември.

# 318

Има ли изисквания за тази помощ и ако да - какви?

# 319

Има ли изисквания за тази помощ и ако да - какви?
Доходът на член от семейството да не надвишава 350 лв. Това е било миналата година.

# 320
Този подоходен показател е изключително несправедлив. Така дискриминират децата. Същото е мнението ми и за т.нар. детски.

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 21:25 от Десислава Ф. Дончева

# 321
Този подоходен показател е изключително несправедлив. Така дискриминират децата. Същото е мнението и за т.нар. детски.
Съгласна съм напълно!

# 322
И аз съм съгласна!

# 323
  • На брега на реката
После не искали осигуровки в сивия сектор....е как да стане!
Не знам кога ще се сетят да поправят тая несправедливост с детските надбавки и еднократната помощ за първокласник. Остава да започнат да отпускат помощта за родени деца спрямо дохода.... ooooh!

# 324
Ами ... Калфин много говореше ама като гледам нищо не е направено ... и няма да бъде направено ... Sad

# 325
Колко парички е тази помощ?

# 326
100лв. , но въпросът е принципен ... много деца на уж самотни майки я получават, хората в сивия сектор и "братята" ... това е униформата + раницата ... защо и нашите деца да не се възползват???

# 327
# 328
# 329
  • На брега на реката
Мда, спокойно ще си подготвя първолачето с тия пари...

Общи условия

Активация на акаунт