Бъдещи първокласници в Русе

• 58 443
  • 420
  •   1
Отговори
# 345
  • На брега на реката
А този към корабния техникум? Помня, че и там ни водеха понякога. Какви са условията за тренировка - цена/посещаемост и натискат ли ги за амбициозен спортен дух или тренират за тонус и удоволствие?

# 346
  • Русе
Детето ми премина през 2-3 извънкласни занимания в първи клас. Отначало навсякъде тръгваше с голям ентусиазъм, после не му се ходеше. Сега продължава само с народните танци. В началото на всяка учебна година минават от разни клубове, които са платени да ги зарибяват. На всяко дете дават по една бележка, на която пише, че детето е подходящо да тренира еди какъв си спорт и телефон за връзка. Дъщеря ми беше много впечатлена от гимнастиците, които се разхождали на ръце по подиума в класната стая.

# 347
  • в огледалото на живота
Детето ми премина през 2-3 извънкласни занимания в първи клас. Отначало навсякъде тръгваше с голям ентусиазъм, после не му се ходеше. Сега продължава само с народните танци. В началото на всяка учебна година минават от разни клубове, които са платени да ги зарибяват. На всяко дете дават по една бележка, на която пише, че детето е подходящо да тренира еди какъв си спорт и телефон за връзка. Дъщеря ми беше много впечатлена от гимнастиците, които се разхождали на ръце по подиума в класната стая.
Сподели за танците моля те,че съм се насочила към едни... Praynig
Моята дъщеря догодина ще е първокласничка,но мисля този път изобщо да не я записвам на занимания в градината,а извън нея.

# 348
А този към корабния техникум? Помня, че и там ни водеха понякога. Какви са условията за тренировка - цена/посещаемост и натискат ли ги за амбициозен спортен дух или тренират за тонус и удоволствие?
Басейна на Корабния вече е затворен, моят син беше там после на Спарки

# 349
Отново работи басейна на Корабния.

# 350
Отново работи басейна на Корабния.
О, кога са го отворили? Но ние все пак сме по-доволни от Спарки, най-вече от тренера Simple Smile

# 351
Мен ме тормози един въпрос, само не се смейте Simple Smile - мушамата за рисуване каква точно трябва?

# 352
Ами парче мушама, което да покрие чина и да може се сгъне в торба ... защото подложките за хранене могат да свършат работа, но трудно се прибират, а и за по-големите чинове една не стига.

А за басейна - мисля от Август го пуснаха.

# 353
Здравейте на всички!

Нова съм в БГ Мама като регистриран потребител, но като читател съм един от най-активните  Grinning
Много са полезни всички теми, в които споделяте мненията си по различни въпроси, вълнуващи всички майки.
Тази година аз също ще стягам първокласничка и много ме вълнува един въпрос, на който след като изчетох внимателно цялата тема все-пак не можах да си отговоря напълно.
Той е: приемат ли като цяло всички деца, които кандидатстват за дадено училище. Или по-скоро: ясно е, че не приемат всички, но какви са шансовете да приемат детето в избрано училище.
Ние имахме много големи проблеми с липсата на места в детската градина (хем ни беше по местоживеене).
И сега много се притеснявам, че няма да успеем с приема в училището, което сме си избрали защото нито ни е по район, нито по месторабота, нито пък имаме роднини, работещи в него.
Засега съм се ориентирала към Европейските езици защото аз самата съм учила там до 7-ми клас, но ако местата са малко, а децата много, като гледам критериите им за прием, се страхувам, че няма да успеем.
Какъв е вашият опит с кандидатстване за първи клас в училища, за които нямате "точки"?

Благодаря на всички, които ми отговорят!

# 354
Ами вероятно ще имате някакъв шанс в по-малко желаните паралелки в Европейските. За там съм чувала много неща, ние не сме кандидатствали.
Хората си сменят адресите, за да се доберат до съответните училища и да имат някакъв шанс.

# 355
  • Русе
Европейските приемат 5 паралелки. Колко ще се желаещите  newsm78
Моето първолаче също ще е там Peace

# 356
Здравейте!А нещо за Отец Паисий знаете ли за тази година и някой ако може да сподели мнението си за там?☺

# 357
За Европейските знам, че ако си с език различен от английски имаш по-голям шанс за прием, но пак адреса оказва първостепенно значение!

# 358
  • Русе
И аз ще стягам първокласничка тази година, и кой знае къде ще ни приемат.

# 359
Майчета, от 1-4 клас е много важно госпожата! Така че ако имате възможност разучете, коя госпожа ще ги поеме на есен!

Общи условия

Активация на акаунт