Пазаруване от немски сайтове

• 198 700
  • 942
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Здравейте, тези Австрийски пощи имат ли някакъв имейл за контакт, че се нервирах да ровя в сайта 😁 А искам да питам какво се случва с пратката ми, че 3 дни не е помръднала от локацията си…

Австрийски пощи в БГ са : Express One BG и M&BM Express. Имейл няма смисъл, не отговарят, направо им звъни. Най-вероятно на пратката ти няма телефон и затва е забила, на мен ми се случи същото. Но се приготви за яко звънене докато ти вдигнат, но ако имат офис близо до теб се изтреси там.

# 766
Здравейте, тези Австрийски пощи имат ли някакъв имейл за контакт, че се нервирах да ровя в сайта 😁 А искам да питам какво се случва с пратката ми, че 3 дни не е помръднала от локацията си…

Австрийски пощи в БГ са : Express One BG и M&BM Express. Имейл няма смисъл, не отговарят, направо им звъни. Най-вероятно на пратката ти няма телефон и затва е забила, на мен ми се случи същото. Но се приготви за яко звънене докато ти вдигнат, но ако имат офис близо до теб се изтреси там.
Е не, то тя дефакто пише, че още е в Австрия, но от 02:00часа на 28-ми, това ми се е случвало единствено ако са почивни дни да не мърда 2-3 дни😁 Иначе ако беше в България поне пак по-лесно .. ама в тоя случай.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:54 от ForestFairy13

# 767
ForestFairy, за поръчка от Бест сикрет ли става въпрос?
Защото ако е от тях и пратката е спряла в Австрия, има голяма вероятност скоро в тракинга да видиш, че поръчката се връща обратно към подателя ( БС).

От известно време БС го имат този проблем, уведомени са , но не правят нищо по въпроса ( това се случва само с част от поръчките, други влизали в Бг, на какъв принцип- нямам идея).

# 768
ForestFairy, за поръчка от Бест сикрет ли става въпрос?
Защото ако е от тях и пратката е спряла в Австрия, има голяма вероятност скоро в тракинга да видиш, че поръчката се връща обратно към подателя ( БС).

От известно време БС го имат този проблем, уведомени са , но не правят нищо по въпроса ( това се случва само с част от поръчките, други влизали в Бг, на какъв принцип- нямам идея).
Страхотно.. 😁 там имаше една поръчка за рождения ден на ММ, до сега вече имам доста поръчки и не е имало проблем, но ето явно винаги има пръв път 😁 аз писах имейл и на Бестсикрет, но още няма отговор.

# 769
  • Sofia
На статуса пише konsolidierung fur export, което го разбирам като обединяване за износ, т.е. събират пратки да ги пуснат заедно.

# 770
Да, в темата за доставка от БС наскоро коментирахме този проблем( и аз имам успешни поръчки, всичко беше наред, докато не започна това връщане от Австрия, без обяснение, без причина, а от БС останах изумена колко не им пука за създалата се ситуация....)
Иначе ще ти върнат парите ( сигурно ще пишат дежурните 14 дена, но им напомни, че не ти връщаш поръчката, така че щом тя пристигне- да ти нареждат превод на парите 👍).
Аз лично, се отказах от пазаруване при тях( то е и невъзможно, де).

# 771
На статуса пише konsolidierung fur export, което го разбирам като обединяване за износ, т.е. събират пратки да ги пуснат заедно.
Е тези пък, много стиснати 😁 … Дано да сте права, че там ми е 3-тия подарък, а нямам време да мисля за друг 😂
п.с. има развитие (УЖ) от БС ми отговориха на имейла, че се извиняват за неудобството и според инфото, с което разполагат, пратката трябвало скоро да е на път.. Силно се надявам да е така.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 12:41 от ForestFairy13

# 772
Здравейте!
Пускали ли сте поръчки от fashionette.de? Нещо по-особено има ли?
Мисля да ползвам Габиели за доставка до тук. Поръчвала съм през тях от Англия преди брекзит и не съм имала проблем, та затова пак на тях се спрях.
Вие кой посредник използвате?

# 773

И при мен е същото с пратка от Бест Сикрет. Изпратена е на 27.02 и от 2 дни не мърда. След всичко прочетено и аз вече започвам да си мисля, че може да е късата клечка и да се върне обратно🙁

# 774
Не се притеснявайте .. 😁 при мене вчера имаше в крайна сметка развитие, след снимката, която качих, вчера вечерта погледнах и директно пратката вече се беше озовала в Русе 😁 както си беше 3 дни в Австрия, направо в Русе.. днес трябваше да дойде предполагам, но нали е национален празник, очаквам понеделник да е при мен 😊

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 23:28 от bubanka

# 775
Ооо, страхотни новини! Дано и моята пратка скоро се появи.

# 776
По мои наблюдения събота и неделя не се придвижват, така че изчакайте още 1-2 дни или им напишете имейл ако има проблем!

# 777
  • София
С кой доставчик е най-изгодно и бързо да се върне закупена стока от сайт с безпл. доставка до Германия, тъй като има вероятност да не е това което търся.

# 778
https://www.babyartikel.de/prod/abc-design-buggy-avus-mit-einhan … OMWy1-aMfEn8Nxc7o
Някой поръчвал ли е от този сайт? Пише, че имат доставка до България. Т.е няма да търся друг превоз, нали? За пръв път ще пазарувам от немски сайт.

# 779
  • София
Дами, здравейте. Да препоръчате сайт за спортни стоки, подобен на английския спорт директ, но немски и проверен /без бест сикрет/? Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт