Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Слагам преведения трейлър, който не успях да поместя вчера. Ако има правописни грешки се извинявам предварително  Peace Ходила съм на училище, но е почти 3 сутринта и ми се спи страхотно. Ако имате забележки ги запазете след като се наспя. Дори и да сте гледали поместения трейлър вчера ви съветвам да погледнете и този.
И понеже преди време се подмятаха разни поговорки и цитати на известни личности, искам и аз да споделя един, който е народно анино творчество.
"Пази, Боже от Хюрремка станала Ибрахимка" (нищо лично и ви уверявам, че изпитвам добри чуства към всички пишещи тук)

Великолепният Век 82 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

# 631
  • Пловдив
Поне мисля така беше в "Роксолана".

А друго освен "Роксалана" съществува ли?  ooooh!

ralbibo, vtrendy, mamanadvama* -- ще бъде интересно да се чуят мненията ви. В крайна сметка форума е място за изказвания ... да си мълчим ли?

Какво ти мълчане душо то не си престанала от вчера да провокираш безсмислени спорове.......лошото е че се дразнят хората и ти връзват

# 632
Здравейте!
Ани хубава поговорка,мерси!
С нетърпение чакам да заровите томахавките и да се насладите на сериала.
Моля, има ли някакъв нишан за серийка с бг.суб.? Hug

# 633
Поне мисля така беше в "Роксолана".
А друго освен "Роксалана" съществува ли?  ooooh!
Ами на същата "стойност" - Не.

След подобни думи какво мога да очаквам?!

Какво ти мълчане душо то не си престанала от вчера да провокираш безсмислени спорове.......лошото е че се дразнят хората и ти връзват

а какво те спира да провокираш един смислен спор???

# 634

# 635
  • София

ralbibo, vtrendy, mamanadvama* -- ще бъде интересно да се чуят мненията ви. В крайна сметка форума е място за изказвания ... да си мълчим ли?

обикновено не отговарям на заядливи коментари, но този път не мога да се сдържа и ще вляза в тона ви

няколко пъти съм се осмелявала да си напиша мнението:
- един път изразих традиционното схващане, че Хюррем пази децата си и любовта си - изядох няколко коментара след това, че съм едва ли не ограничена, тъй като пея същата песен като останалите #Crazy
- един пък зададох простичък въпрос - беше ми отговорено (с едно изключение), че няма смисъл да задавам такъв въпрос newsm78

ако обичаш, изливай заядливостта си някъде другаде

аз съм тук, за да чета / пиша за ВВ, а не да се карам с когото и да е

хайде, приятен ти уикенд!

# 636
Здравейте, на всички

Здравейте, може ли някой да даде линк с преведена серия Simple Smile , благодаря ВИ Simple Smile

# 637
  • София

ох, и аз се вързах, повече НЕ

# 638
... да  вярно писах с големи букви ...

Да за мен 82 серия ще бъде мноооого скучна и не за друго , а прекалено много преекспонирате фактите.Така е искал, така постъпал Сюлейман кой сме ние, че да определяме кое как да бъде.

Без да влизам в разговора ви  - искам да поясня -- в интернет писането с големи букви се смята за крещене.   bouquet

Интересно, как когато се пише за хюррем може да се обсъжда с теми, действието на Сюлейман, а сега изведнъж се преекспонира.  Thinking
А в това, да уважаваш противника се крие най-голямото достойнство  Hug

# 639
Здравейте, може ли някой да даде линк с преведена серия Simple Smile , благодаря ВИ Simple Smile

Преведена серия все още няма.

# 640
   fenkata 1968 под прекритие днес има имен ден.Да ти е живо и здраво името.Желая ти един весел и неповторим ден ,весел празник   bigdance2 

# 641
да не би да съм изпуснала някакво обещание от сценаристите..  newsm78

Вече си мисля,че са обещали Ибрахим като награда за този който победи в спора..Иначе друго обяснение нямам за така развилия се спор..

Все още няма превод,но има съобщение,че в рамките на деня ще публикуват преведената серия.

# 642
Честит имен ден,на който празнува! smile3525

Днес празнуват всички носещи името Татяна!
Да са живи и здрави!

Гледката от прозореца ми съм си я сложила за аватар Embarassed

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 11:41 от Sause baus!

# 643
 gpfilipova: всеки има право да изказва своята позиция , да  вярно писах с големи букви ,но не за да подразня някои така си ми хареса да изглежда поста.Не знаех ,че във форумите трябва задължително да се пише с дребен шрифт.А относно грамотността коя си ти, че да ме съдиш и поучаваш???Да за мен 82 серия ще бъде мноооого скучна и не за друго , а прекалено много преекспонирате фактите.Така е искал, така постъпал Сюлейман кой сме ние, че да определяме кое как да бъде.

Като не знаеш, прочети си правилата. Неграмотността, драга госпожо, колкото и пъти да си смениш ника, не е само правописна. В момента демонстрираш неграмотност на едно друго ниво. Но коя съм аз, че да ти обяснявам?  newsm78

# 644
  • Sofia

..... има съобщение,че в рамките на деня ще публикуват преведената серия.

...значи и мъжете ще дойдат  Grinning
Хайде, момичета, дръжте се подобаващо, че някои ще останат без кърпички  Joy
Спомнете си колко весело беше!

Общи условия

Активация на акаунт