Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 430
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Поне мисля така беше в "Роксолана".
А друго освен "Роксалана" съществува ли?  ooooh!
Ами на същата "стойност" - Не.

След подобни думи какво мога да очаквам?!

Какво ти мълчане душо то не си престанала от вчера да провокираш безсмислени спорове.......лошото е че се дразнят хората и ти връзват

а какво те спира да провокираш един смислен спор???

Здравия разум преди всичко.....Времето.историците .съвременниците им вече отдавна са оценили по достоинства и Ибрахим и Хюрем .Величаеики ги или хулеики ги нищо не можем да променим в тази насока-не можем да пренапишем историята в полза на нашите любимци.Вместо да обсъждаме прекрасната игра на актьорите(това което се случва в наше време) ние "вдигаме кокалите"на едни отдавна мъртви исторически личности.....Екранния Ибрахим е хубав мъж и прекрасен актьор и с удоволствие до сега наблюдавах развитието на образа му и в този контекст ше ми липсва занапред но.....чак такива хвалебствия или оплювания по негов адрес ми идват прекалени и преиграни

# 646
Dore Mi азз Shocked мнениееее Shocked никогааааа Shocked за да бъда сдъвкана и изплюта подложена на дисекция никога миличка хайде хубав ден!  bouquetслънчица мой аз си имам вкъщи с кого да се заяждам  стига ми  Laughing

# 647
И една снимка зад кадър от днес. Слагам я за успокоение на всички, че Ибрахим не е толкова кахърен, колкото фенките му. Окан пък със сигурност е добре.

# 648
Момичета ,от къде да дръпна 81 еп. със субтитри?
Благодаря !

# 649
Момчето си отива,отива,отивааааааааааааааа..... Twisted Evil

# 650
# 651
обикновено не отговарям на заядливи коментари, но този път не мога да се сдържа и ще вляза в тона ви

няколко пъти съм се осмелявала да си напиша мнението:
- един път изразих традиционното схващане, че Хюррем пази децата си и любовта си - изядох няколко коментара след това, че съм едва ли не ограничена, тъй като пея същата песен като останалите #Crazy
- един пък зададох простичък въпрос - беше ми отговорено (с едно изключение), че няма смисъл да задавам такъв въпрос newsm78

ако обичаш, изливай заядливостта си някъде другаде

аз съм тук, за да чета / пиша за ВВ, а не да се карам с когото и да е

хайде, приятен ти уикенд!

Какво ти мълчане душо то не си престанала от вчера да провокираш безсмислени спорове.......лошото е че се дразнят хората и ти връзват

ох, и аз се вързах, повече НЕ

Странно, защо
1. факта ,че някой не харесва хюррем и води дискусия по въпроса се брои за заяждане?
2. само казвате, че тук е безинтересно - когато се говори нещо, което не е в тон с вашето виждане за хюррем?
3. не провокирате дискусия на тема, която ви е интересна ?  (основното, което тук няколко човека се опитваме да кажем е, че има и други плочи в музикалният магазин... има други образи във филма. Но тук има една група хора, които освен ореола над главата на хюррем - създаден от един писател,  просто няма друго... а филма ще бъде само една сапунка, ако от него не извадим и друго освен -- горката тя)

в момента, в който ви покажем нейните слабости вие минавате в атака срещу Ибрахим. В момента, в който се извадят  доводи - вие минавате към сарказъм, подигравки и отбой ...
Казвате , че провокираме безсмислени спорове.  Защо?  защото ви караме да се събудите от приказката ли? ако не съм права щяхте да успеете да направите задълбочен анализ на достойнствата на хюррем и да ни оборите с постъпките й. Но няма как ... защото освен кръв по ръцете й и една изнасилена "любов" към деца и мъж, но истинска към власт,  няма друго ...

И само държа да кажа -- аз на няколко пъти се опитвам  да провокирам разговор на тема Матръкчъ, Сюмбюл, Мустафа, Гюлфем ..... но резултата е 0
 Hug

# 652
Мерием пък е спечелила награда за най-харесвана артистка (нищо, че не е долюбвана от всички тук). Това съвсем не сваля усмивката от лицето и.  Grinning

# 653
Момичета ,от къде да дръпна 81 еп. със субтитри?
Благодаря !
Laughing Оттам откъдето сме дърпали и другите досега!
С тази разлика обаче,че трябва да стане готова!
Само преди 3-4 поста беше написано,че серията НЕ Е готова!
Разбирам нетърпението Ви, но пропрочитайте поне последните 2 страници,там може да има отговора на въпроса ви!
Иначе рискуваме през 2-3 поста да си питаме и отговаряме едно и също!

# 654
брееее бря бряяяяяяяя то бива  да бива ама чак пък толкоз свободно време за провокации Whistling Ставам да готвя да изчистя къщата,да учим със щерката уроци,да  изкъпя бебето,да гушна и обърна внимание на мъжа си,на още две три комшийки да свърша задачки,щот съм добричка хахаи  накрая за награда--преведената серияяя!!! Hug

# 655

Прекрасна любов!!!  Истинска и земна .... колко красиво семейство  Heart Eyes

# 656
Вече си мисля,че са обещали Ибрахим като награда за този който победи в спора..Иначе друго обяснение нямам за така развилия се спор..

Випче, нямаше да е лошо, ако беше така, но не е.  Grinning
Но пък се чудя дали нашата пламенна защита те наведе на тази мисъл или неистовото желание за победа на Хюремките ? Ще вземе да се окаже, че тук има доста Ибрахимки под прикритие  Wink

Иначе, в руския сайт на филма има обявен доста интересен конкурс на тема:
Обяснете се в любов на любимия герой/героиня или актьор/актриса от сериала.
Голямата награда е прословутия пръстен на Хюррем  Grinning

Ако имате желание, може и ние тук да се пробваме да го направим - не мога да обещая наградата, но пък може да стане весело. За момента ние, Ибрахимките, мисля че ви водим по точки с обяснението в любов на нашия любимец - вие сте на ход !  Peace

П.П. Благодаря за пожеланията  Wink

# 657
  • В тъмната гора.

Странно, защо
1. факта ,че някой не харесва хюррем и води дискусия по въпроса се брои за заяждане?
2. само казвате, че тук е безинтересно - когато се говори нещо, което не е в тон с вашето виждане за хюррем?
3. не провокирате дискусия на тема, която ви е интересна ?  (основното, което тук няколко човека се опитваме да кажем е, че има и други плочи в музикалният магазин... има други образи във филма. Но тук има една група хора, които освен ореола над главата на хюррем - създаден от един писател,  просто няма друго... а филма ще бъде само една сапунка, ако от него не извадим и друго освен -- горката тя)

в момента, в който ви покажем нейните слабости вие минавате в атака срещу Ибрахим. В момента, в който се извадят  доводи - вие минавате към сарказъм, подигравки и отбой ...
Казвате , че провокираме безсмислени спорове.  Защо?  защото ви караме да се събудите от приказката ли? ако не съм права щяхте да успеете да направите задълбочен анализ на достойнствата на хюррем и да ни оборите с постъпките й. Но няма как ... защото освен кръв по ръцете й и една изнасилена "любов" към деца и мъж, но истинска към власт,  няма друго ...

И само държа да кажа -- аз на няколко пъти се опитвам  да провокирам разговор на тема Матръкчъ, Сюмбюл, Мустафа, Гюлфем ..... но резултата е 0
 Hug

Феновете на Ибрахим, Хатидже и от сорта отдавна не пишат тук. Никакви усилия не си заслужават да се водят спорове със зомбирани.

# 658

Странно, защо

Hug

Феновете на Ибрахим, Хатидже и от сорта отдавна не пишат тук. Никакви усилия не си заслужават да се водят спорове със зомбирани.
ДоРЕ Ми, направи ни показно един задълбочен анализ на персоните,които изреждаш!
 Не съм чела нищо по темата (както вече писах) точно, за да не си създавам други впечатления!
Ние ще се събудим от приказката когато правим "анализ" точно когато вие излезете от дебрите на фантазиите си когато правите същото!
 Епитетите ( квалификациите) на Мишел  по отношение на пишещите тук са доказателство за липса на елементарно възпитание и уважение, да не казвам и по-силни думи!

# 659
Слагам преведения трейлър, който не успях да поместя вчера. Ако има правописни грешки се извинявам предварително  Peace Ходила съм на училище, но е почти 3 сутринта и ми се спи страхотно. Ако имате забележки ги запазете след като се наспя. Дори и да сте гледали поместения трейлър вчера ви съветвам да погледнете и този.
И понеже преди време се подмятаха разни поговорки и цитати на известни личности, искам и аз да споделя един, който е народно анино творчество.
"Пази, Боже от Хюрремка станала Ибрахимка" (нищо лично и ви уверявам, че изпитвам добри чуства към всички пишещи тук)

Великолепният Век 82 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

Ани, много ти благодаря!

Последното изречение е много показателно. Същи думи, различна връзка между тях и всичко се променя на 180 градуса. Ето, затова добрия превод е важен.

Общи условия

Активация на акаунт