Намаления 2013

• 107 693
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
В повечето магазини правят това разграничение на цените по цвят и размер. И то не само в България (правя уточнението, за да не ги обвиним, правят номера за българския пазар) в спортсдирект също има такава разлика  Peace

# 106
  • 1st floor
В Манго пък видях дънки - черните, останали само един чифт с висока цена, а сивите, от които имаше много бройки и почти всички размери, намалени... ooooh! Ей това не го разбирам... newsm78 Да остане нещо последна бройка и да не го намаляват... newsm78

# 107
Днес малко се ядосах. Харесах един мъжки елек в ХМ, беше намален на 40 лв, но в мола на Цариградско и мол България бяха останали само С размери, въпреки, че имаше по 6-7 бройки. Отбих се до Сердика, за моя изненада имаше по - голям размер, но там не беше намален, беше си 80 лв..
Не разбирам!!
Ок, намаляват малко неща, примирих се, но в единия магазин да е намалено, в другия не ми се струва тъпо!

намаляват неща, които не могат да продадат

тъпо, да  Crossing Arms

# 108
И в "Дика" намаляват отделни номера и цветове  newsm78

# 109
  • София
страхотно, а къде има голям интерспорт в софия? аз знам само този в Сердика-та, точно детски екип търся; а дали има намаление в Спортдепо? някой ако знае...
Според сайтът им, в Сф има 3 магазина: Молът на Стамболийски; Сердика Център и на Цариградско Мола  Peace

# 110
  • Kyustendil
Момичета, а какво е положението с GAP - до колко % им стигна намалението, че и те са от скръндзите??? Laughing

# 111
  • Berlin
Последно имаше -30% и -50%.

# 112
  • София
Вчера се отчетох в Reserved , имаше хубави неща, но новата колекция с тези неоновозелени неща..  Tired Разочарована съм от LC Waikiki, каквото ни хареса - нямаше номера. В Тенденз харесахме едни ботуши - търсехме конкретен тип модел и само там имаше нещо подобно - оказа се, че цялата серия и всички номера са с дефектни ципове. Казаха, че ще ги бракуват. Дано наистина го направят. Само ми е интересно как ги продават цял сезон и не са разбрали досега Whistling

# 113

В Комседа на Каблешков е плячкосано всичко....особено при бебешките неща рафтовете са празни....което си е нормално след лудницата събота и неделя. Цените в сайта са точно тази, които плащаш на касата.

В сайта също ли има намаление?

Предполагам има предвид изкуственото завишение "на място", за да има накъде да намалят 40%.
Ние ходихме пак, за да купим маската на Спайдърмен, за която малката не спря да мрънка 4 дни. Та  повдигнах въпроса с нашия случай със закупената предния път играчка /коричната цена и цената от която реално получихме намаление се разминаваха с петнайсетина лева, т.е. 10 лева разлика се получи след намалението/. Казаха, че нещо била грешка в тяхната система и ни приспаднаха 10-те лева разлика от новата покупка. За което съм благодарна, но пак стигаме до въпроса защо нашите търговци се опитват да те преметнат "ако мине, мине" Rolling Eyes

# 114
  • София
Вчера приятелка е била в Мол София в Бенетона, имало е дрехи само за малки деца най - много до 4г. Днес минах през Бенетон на Витошка същото положение, само бебешки дрехи + 2,3 якета за към 4г.
Умишлено ли е скрито всичко голямо  newsm78

# 115
Вчера приятелка е била в Мол София в Бенетона, имало е дрехи само за малки деца най - много до 4г. Днес минах през Бенетон на Витошка същото положение, само бебешки дрехи + 2,3 якета за към 4г.

якета за 3-годишни момчета има ли и ако помниш ориентировъчно цена....?   bouquet

# 116
Поръчах преди малко от Комсед няколко кутии Playmobil.

Жената беше много учтива, провери за всяко нещо отделно дали го има и ми обясни, че за поръчки над 60 лв. доставката е безплатна, което е добре, като се има предвид, че поръчвам до Пловдив.

Според мен, специално на Playmobil цените са наистина доста ниски в момента, проверих и в други онлайн магазини и има голяма разлика в полза на Комсед.

В петък ще ми ги доставят и ще пиша дали всичко е ОК.

Ако търсите нещо конкретно, до утре цените са ниски и можете да поръчате по телефона Wink

Всъщност аз поръчах в сайта, но жената ми звънна за да ми каже, че единия модел го няма и продължих поръчката по телефона, защото в момента проверяваше дали имат това което искам.

Само за сравнение - едната къща която поръчах за около 61-2 лв., в другите сайтове е по 100-105.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 16:10 от кралска кобра

# 117
  • София

Освен да го пазят за 50% намаление. Joy
Или е изкупено /все пак намалението е от две седмици/ или ще отиде към Outlet на Benetton,където ще се продава с не повече от 30% намаление.
Чудя се дали все пак ще обявят 50% намаление  newsm78.От 26.12 тече 30% и вероятно е рано още за 50%.

# 118
  • София
В Бенетон в БГ се крият дрехи по намаленията и не могат да ме убедят в обратното  Peace Аз си купих едно две неща, които не са намалени и ползвах 10-те % отстъпка и приключих с тях за тази година  Laughing Лятото не пазарувам от Бенетон.

# 119
  • София
В Бенетон в БГ се крият дрехи по намаленията и не могат да ме убедят в обратното  Peace Аз си купих едно две неща, които не са намалени и ползвах 10-те % отстъпка и приключих с тях за тази година  Laughing Лятото не пазарувам от Бенетон.

Добре и с каква цел ги крият?После ги пускат на редовна цена ли?

Общи условия

Активация на акаунт