Намаления 2013

• 107 684
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
ХМ са сложили големи червени "Sale" табели по витрините, но реално почти нищо ново намалено няма. Ризки, тениски, блузки с дълъг ръкав...за момченца гледах аз...ВЕрно големи скръндзи...

# 91
Някой да има представа дали има намаление в Риплей,Енерджи и подобни?  newsm78.......и в оптиките ...

# 92
  • София
Аз да попитам дали някой знае какво е положението в Миролио на Графа?

# 93
Повечето оптики по Витошка" имат намаления.

# 94

В Комседа на Каблешков е плячкосано всичко....особено при бебешките неща рафтовете са празни....което си е нормално след лудницата събота и неделя. Цените в сайта са точно тази, които плащаш на касата.

В сайта също ли има намаление?

# 95
Някой да има представа дали има намаление в Риплей,Енерджи и подобни?  newsm78.......и в оптиките ...

В replay е 20%. В energie e до 50% Wink

# 96
Днес малко се ядосах. Харесах един мъжки елек в ХМ, беше намален на 40 лв, но в мола на Цариградско и мол България бяха останали само С размери, въпреки, че имаше по 6-7 бройки. Отбих се до Сердика, за моя изненада имаше по - голям размер, но там не беше намален, беше си 80 лв..
Не разбирам!!
Ок, намаляват малко неща, примирих се, но в единия магазин да е намалено, в другия не ми се струва тъпо!

# 97
 В Guess до онзи ден табелите бяха до  - 30%, сега са до - 50%. Когато попитах продавачките, кое е намалено на 50 %, с мъка ми изровиха едни сандали някъде отвътре  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 23:44 от кралска кобра

# 98
За списанието на Дъглас - сега е коледното издание. Иначе и през годината го издават регулярно  Peace
За мола на България - дебенанс имаше доста неща на 50% от етикетната цена. Имаше интересни неща, но не бих се расърдила и на едни 70% Simple Smile За ХМ нищо интересно и намалението е много странно, само някакви боклуци ... В еспри имаше интересни неща, намалени на около 30%

# 99
  • София
В Guess до онзи ден табелите бяха до  - 30%, сега са до - 50%. Когато попитах продавачките кое е намалено на 50 % с мъка ми изровиха едни сандали някъде отвътре  Rolling Eyes

Аз съм им загубила следите, но къде в София има Гес- последно гледах чанти в Дъ Мол, но в магазина продаваха и други марки- Лакост,..

# 100
Аз съм им загубила следите, но къде в София има Гес- последно гледах чанти в Дъ Мол, но в магазина продаваха и други марки- Лакост,..

Аз докладвам от Пловдив  Laughing
Всъщност имах предвид Scandal. Но Guess, playlife, fusion и Scandal (а може да има и други) са на едни и същи собственици и намаленията винаги са еднакви в тези магазини Wink

А иначе съм виждала Guess в the mall на Цариградско, ако не се лъжа.
Lacoste продават в Скандал и във фюжън, а щом ги има и в Гес, значи правилно съм се ориентирала  Laughing

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 00:05 от кралска кобра

# 101
  • София
Мерси   bouquet

# 102
  • София
Интересувам се кои марки обувки ги има по нашите магазини и в сайтовете за пазаруване?
Днес видях Timberland в мола на Ситняково и ми харесаха, но нямаха номера...
Kangol и Lee Cooper също ми харесват някои от моделите (половинки/боти), но мисля че не се продават вече тук).
 Нещо подобно - с такава подметка.

Питам защото трудно им уцелвам номерата и ми се ще да се застраховам, като ги тествам първо на наша земя Simple Smile Hug
Ако изпадне нещо под 100лв от тези марки (и други) - ще се възползвам, от както минах на по-горен клас обувки/маратонки - тези от кварталните магазини не искам и да ги погледна  ooooh!

# 103
  • София
Днес малко се ядосах. Харесах един мъжки елек в ХМ, беше намален на 40 лв, но в мола на Цариградско и мол България бяха останали само С размери, въпреки, че имаше по 6-7 бройки. Отбих се до Сердика, за моя изненада имаше по - голям размер, но там не беше намален, беше си 80 лв..
Не разбирам!!
Ок, намаляват малко неща, примирих се, но в единия магазин да е намалено, в другия не ми се струва тъпо!

В ХМ понякога намаляват само определен размер, който се търси най-малко. Доста тъпо наистина! И подвеждащо.

# 104
  • софия
Аз си взех днес дънки и блуза от Reserved, доволна съм. Нямах време и не обикалях мола да видя в другите магазини какво има.

Същото го правят и в Страдивариус, 5 цвята блузки намалени по 12лв, само черната от същия вид 20лв.

Общи условия

Активация на акаунт