Намаления 2013

• 107 709
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В Бенетон в БГ се крият дрехи по намаленията и не могат да ме убедят в обратното  Peace Аз си купих едно две неща, които не са намалени и ползвах 10-те % отстъпка и приключих с тях за тази година  Laughing Лятото не пазарувам от Бенетон.

Добре и с каква цел ги крият?После ги пускат на редовна цена ли?

Явно. Моят опит е с една риза, която по време на намаления изчезна и после се появи отново за 100 лв

# 121
  • София
Natali_ Всеки ден минавам по Витошка и утре ще влезна да видя, мернах едно яке за момченце и беше около за 3г. ще погледна и цената и ще пиша после.
Къде е Outlet на Benetton ?

Аз досега не съм пазарувала от там, но приятелка миналата година взе на малката от намалението на 50%, много хубаво якенце и исках да взема на моя за догодина едно яке. Ама явно няма да е от там.
Ще изчакам SLS да направят намалението си и от там ще му взема хубаво яке , за почти същите пари като умрелия Бенетон , те нека си крият якетата за не знам кога  ooooh!

# 122
  • 1st floor

Ще изчакам SLS да направят намалението си и от там ще му взема хубаво яке
А те къде имат магазини? Не съм ги срещала от както затвориха в ЦУМ  newsm78

# 123
kimbolina , много ти благодаря!  Hug  bouquet

сега се сетих, че гледах детски якета от 2 до към 5 г.(може и да имаше и за по-големи деца, но не погледнах) намалени на около 50лв. в магазина на Nike в МОЛа на Цариградско. Якетата са скиорски.

# 124
  • София

Ще изчакам SLS да направят намалението си и от там ще му взема хубаво яке
А те къде имат магазини? Не съм ги срещала от както затвориха в ЦУМ  newsm78

Ето http://www.sls.bg/stores

Аз ходя в този големият  на двата етажа с/у Билата.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 18:42 от kimbolina

# 125
  • София-Лагера
hakama Timberland има в мола на Стамболийски.
Ако искаш влез в темата на Джавари там могат да ти дадат много съвети. Peace
От Овиесе взех 2 бр много хубави панталончета за дребния по 20 лв.
Също така и 2 бр комплекти за бебе.Имаше много красиви момичешки неща. Heart Eyes
Зара трагедия откъм момчешки дрехи.
Бенетон още повече.
Окайди ми е скъпо и на %,няма как да дам 40 лв за дънки и 40 за блуза.
Обувки изобщо не гледам ,всички съм ги обула от Амазон и Джавари.
Общо взето нищо.

# 126
Тимбърленд си отговарят точно. Имам 3 чифта.
Последният път, като се опитвах от БГ да си купя Тимбърленд, бяха жестоко, китайско менте за 300 лв.

# 127
  • софия
Днес отново съм доволна от покупките си. 2 блузи за мен и пуловер за мъжа ми от Reserved. Ходих да гледам за обувки, на Merrell ги намалили от 189 на 179  hahaha В крайна сметка купих мъжки зимни спортни високи обувки от Deichmann. Кожа, с подплата, намалени за 40 лв. Дано да са добри, за първи път купувам от там въобще.

# 128
Аз днес бях в Галерия Бургас ... голяма мъка,успях да си взема една тънка блузка от Теранова.По принцип не съм им фен,даже хич,но в другите магазини нищо не ме грабна.
Навсякъде са пуснали пуловери тип квадрат или дрехите са много къси.Пробвах едно якенце в Бершка,което ми дойде до талията.Разочарована съм като цяло Simple Smile Искаме дрехи за високи женииии Simple Smile)))))))

# 129
Снощи в пробната на Зара подочух, че от днес намалят още цените. Дано да е вярно, ако някой ходи да каже Party

# 130
  • София
Майсторки на шопинга, препоръчайте ми магазин, в който да купя много топло зимно яке, НЕ ЗА СКИ! Искам да топли/ хубава вата или пух/, а не да пази предимно от вятър и влага. За момченце към 150 см.

# 131
  • София
Момичета, искам да ви питам в Hogl (в Сердика център) колко е намалението?

# 132
  • София
Момичета, бяха ми казали че януари ще има големи намаления за притежателите на карти от Пек енд Клопенбург. Някой има ли информация дали вече можем да се възползваме или ще бъде по-късно?

# 133
  • София
soho doll, от днес до 26.01 важат ваучерите за намаление на намалението, за тези, които имат карти. Ако все още не си ги получила, може да си ги вземеш на каса в Peek&Cloppenburg.

# 134
  • Berlin
На моите ваучери пише, че са валидни от 11.01 до 20.01.
Малко е подвеждаща информацията им обаче - отпред пише, че важи при покупка на намалени стоки на обща стойност еди колко си, а отзад пише, че за всяка покупка на намалена стока може да се ползва само един ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт