Намаления 2013

• 107 737
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря за информацията! Не съм ги  получила, явно ще трябва да си ги поискам в магазина. А те за процентна отстъпка ли са или?

# 136
  • София
Не е процентна отстъпката. Шест ваучера имаш, като всеки един от тях е за покупка със сума до дадена стойност. В зависимост от тази стойност ползваш дадения ваучер с определената отстъпка.

abs, няма нищо подвеждащо. Системата работи перфектно. Laughing

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 13:38 от mia.

# 137
  • София
Ясно! Мерси  Simple Smile

# 138
  • Berlin
Ами аз понеже един път само съм уцелвала тия намаления, отстъпката ми важеше само за 1 артикул, а не за цялата покупка. Така ли е? В смисъл ако купя неща, от които всяко е под 39 лв., няма да ползвам отстъпка, но ако купя едно за 40 и едно за 20, ще ползвам отстъпка само това от 40лв. Поне на мен така ми го сметнаха преди.

# 139
  • София
Ами аз понеже един път само съм уцелвала тия намаления, отстъпката ми важеше само за 1 артикул, а не за цялата покупка. Така ли е? В смисъл ако купя неща, от които всяко е под 39 лв., няма да ползвам отстъпка, но ако купя едно за 40 и едно за 20, ще ползвам отстъпка само това от 40лв. Поне на мен така ми го сметнаха преди.

В този случай можеш да ползваш ваучера за намаление от 5 лева,понеже сумата на покупката ти е над 39 лева /40+20=60/,но под 79 лева.Покупката се води едно цяло и се сумират всички артикули.Отстъпката се прави върху тотала,а не върху цените на отделните артикули.Поне досега така е било.

# 140
  • Berlin
Да, примерът ми не беше конкретно с нашите неща и се получава пак сметката. Simple Smile Да бъда по-точна тогава - купих няколко неща за над 150лв. и ми намалиха с 5лв. едно блузе, което беше над 39лв. намалено. Иначе и аз си правех сметката да ми намалят с повече. Може да са го променили оттогава, защото на касата беше някакъв грък и така ми го обясни. След това нещо и аз не получавах ваучери по пощата.

# 141
До 70% в Бенетон   Peace

# 142
  • Beyond the Frontiers

Супер.

А някъде намалени детски ски екипи и въобще екипировка?

# 143
  • София

Къде това, на Витошка в магазина пишеше 50%

# 144
И на Стамболийски и Цариградско е 50% и то не съвсем на всичко. Аз забърсах това палтенце за 70лв   newsm48http://www.benetton.com/woman/collection/fw2012_woman_look_20/

# 145

АТАКА!

Peace

PLAYLIFE направиха ли всичко на 50 %?

# 146
  • София
Да, примерът ми не беше конкретно с нашите неща и се получава пак сметката. Simple Smile Да бъда по-точна тогава - купих няколко неща за над 150лв. и ми намалиха с 5лв. едно блузе, което беше над 39лв. намалено. Иначе и аз си правех сметката да ми намалят с повече. Може да са го променили оттогава, защото на касата беше някакъв грък и така ми го обясни. След това нещо и аз не получавах ваучери по пощата.
Другите неща може би не са ти били от намалените? Талоните важат само за вече намалени стоки.
И аз всяка година се възползвам от тях и до сега не е имало грешка в сметките Simple Smile Мисля, че първата година сумата трябваше да е само от 1 стока, но от следващата ги направиха за обща сума на намалени стоки. Сега пак са така - взима се общата сума.

# 147
Снощи в PLAYLIFE беше от 30 до 50 %

# 148
Снощи в PLAYLIFE беше от 30 до 50 %

мерси за отговора  Peace

уви като гледам последните седмици, нещата на 50 % от по-миналата зима  newsm78

# 149
  • София-Лагера

Супер.

А някъде намалени детски ски екипи и въобще екипировка?
http://www.dare2b.com/buy/kids/?DisplayProductList=false
Aз поръчвам от тук.

Общи условия

Активация на акаунт