Намаления 2013

• 107 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз точа зъби за новите магазини в Парадайз център.
Комсед обикновено имат -50% при откриване на нов магазин  Thinking
Дано и останалите да са ларж...

Инфо:

Всички големи международни вериги, представени в България, откриват свой ключов обект в Paradise Centеr.

Модният лидер Inditex ще присъства с магазин Zara, с нова концепция, а също и с всички свои търговски марки за пазара. Това ще бъдат най-големите магазини на групата на Балканите. Полският гигант LPP, също цялостно представен от четири магазина, открива Reserved с нов формат, както и първи за България самостоятелен магазин Mohito. Kenvelo, New Yorker, L. C. Waikiki, Deichmann, Sephora, DM, GAP, Andrew’s Fashion, Desizo Monni, Imaginarium , Ciela и Комсед са само част от популярните търговски марки, които отварят врати в Paradise Centеr.

Шведската верига H & M Hennes & Mauritz, позната още с предлагането на мода и качество на най-добра цена, ще отвори врати с ключов обект в мола.

Водещата верига от Великобритания Marks & Spencer ще отвори своя първи за Балканите магазин с нов модерен стил, поднесен в “Concept 11”.

# 526
Кога отваря този Парадайз център?

Вчера минах през Сердика набързо- в ХМ вече нямаше намаление на дънки:( В Калиопе имаше намалени дънки и пуловери, но не ми харесаха. Теранова бяха намалили малко пролетната колекция, сигурно с 5лв  Rolling Eyes.
Май ще трябва да почакаме поне до Май за по-осезаемо намаление Praynig

# 527
  • София
В H&M на Цариградско има намаление на дрехи - дамско и детско, до мъжкото не съм ходила и не знам. Подробности не мога да дам, само мернах, че има щендери с червените етикети.

# 528
Записче,   bouquet

# 529
Вчера бях в магазин на Рода. Всички детски играчки, бельо, канцеларски материали, инструменти, домашни потреби се разпродават тотално. Аз влезнах случайно в магазина, тази му страна беше почти изпразнена, а после в брошурата им видях, че това важи от днес. Взех си много красива покривка за 5 лв., сфера на Бакуган за 1.99( иначе е 22) и други. Ако имате време наминете от там. Simple Smile

# 530
Къде се намира този магазин “Рода“? И наистина някой наясно ли е кога отваря мола в Лозенец?

# 531
  • София
Родата е до Бамакс на бул. Вазов

# 532
Парадайс център отваря на 28.03.13. от 11ч.  newsm44

# 533
Не витрябват нам,аленията в БГ Simple Smile намеирата си дрехата и я взиамте от германия или англия с намалени веднага не да чакате 2 години Simple Smile има мнго ифрми дето карата стока от англия за 5 лв до бг

# 534
  • в града на вечния купон
В H&M на Цариградско има намаление на дрехи - дамско и детско, до мъжкото не съм ходила и не знам. Подробности не мога да дам, само мернах, че има щендери с червените етикети.
Благодаря много за инфото! Днес си накупих доста неща, и най-вече няколко, които си бях набелязала.

# 535
  • Sofia
Само един магазин РОДА ли има

# 536
  • в града на вечния купон
Само един магазин РОДА ли има
три магазина мисля са -със сигурност в Студенски град до Зимния, на Владимир Вазов до Левски квартала и в Надежда или на ЛОмско.

# 537
Парадайс център отваря на 28.03.13. от 11ч.  newsm44

leninka333 , ще има ли нещо по-специално или е като всичко останали МОЛ-ове?

# 538
  • Beyond the Frontiers
Мола на цариградско ми е адски далеч - другате ГАП има ли? Ако не може ли някой да ме ориентира, колко вървят детските роклички там 2 годишни примерно. Благодаря

# 539
Парадайс център отваря на 28.03.13. от 11ч.  newsm44

leninka333 , ще има ли нещо по-специално или е като всичко останали МОЛ-ове?

Ще има басейн с олимпийски размери, увеселителен парк и разни други работи http://paradise-center.com/project.php. Честно казано не ми се вярва всичко да тръгне веднага на 28 март, но знае ли се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт