Намаления 2013

• 107 872
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • 1st floor
Вчера най-после Манго обявиха всичко -50,-60,-70. Дочаках си коженото яке на половин цена!!!  Twisted Evil
За разлика от Кики-то - там се предадох и взех яке на малчо за -25%  Confused
И аз поръчвам от Спортс Директа. Взимам един номер по-големи маратонки за да се презастраховам  Blush и ги носят следващият сезон...

# 421
  • Варна
някъде останали ли са детски якета за момиче 2-3г,Окайди,ХМ,Овиезе и др.давайте идеи до 30лв

Тук има едно палтенце и едно яке.

http://kidsblok.com/catalogue/momiche/jaketa_i_palta./jake_s_kachulka./

http://kidsblok.com/catalogue/momiche/jaketa_i_palta./kids_plusheno_palto/

Скрит текст:
Само обърни внимание, че дрехите са втора употреба. Аз съм купувала доста неща за сина ми и нямам забележки към нищо. Мисля, че имат магазин в София, където можеш да ги видиш, но не съм напълно сигурна, защото съм от Варна

# 422
Да се запиша и аз в темичката, че доста намаления съм изпуснала  #Cussing out

# 423
в Swissies обувките са страхотни и всичко е на половин цена, т.е. между 60- и 65 лв., вкл. боти.
искам да похваля и аутлета на Колев и Колев, в който днес ходих за първи път, но се оказа, че се продава почти всичко, има номера и са на минус 30 повечето неща, в случая взеха чудесни пантофи за 14 лв.

# 424
пропуснах да кажа, че хубави ризи съм купувала и от Стилна жена, на Стамболийски, не знам обаче дали не примистиха магазина, намираше се в началото на Стамболийски, след съдда.

# 425
  • София, България
Стилна жена има и на кръстовището на Гешов и Георги Софийски. И аз ги харесвам
Там до магазина на Стилна жена има и магазин на Unique - за детски неща, имат и онлайн магазин  http://www.uniquebg.com/?go=product&p=list&categoryId=76, може да ги видите, има интересни неща за бебета и деца. Скъпички са, но сега имаха някакво намаление и бяха достъпни ... но сигурно са се посвършили нещата вече.

# 426
  • София
пропуснах да кажа, че хубави ризи съм купувала и от Стилна жена, на Стамболийски, не знам обаче дали не примистиха магазина, намираше се в началото на Стамболийски, след съдда.

През ноември все още го имаше.

# 427
Все още го има, макар да не разбирам как е "в началото на Стамболийски, след съда" на Стамболийски си е.

Аааа, след Административния съд, да, да, там е!

# 428
Аз напазарих от геокса на витошка на малкия ботички за 59лв, имаше голямо разнообразие  Hug
Вчера минах през сити центъра пишеше че найк имат 40% намаление, но не успях да вляза, че малкия мрънкаше  Peace

# 429
Здравейте,
Искам да попитам някой знае ли кога започва 70% в Дика? Grinning С нетърпение го очаквам.

# 430
Аз напазарих от геокса на витошка на малкия ботички за 59лв, имаше голямо разнообразие  Hug
Вчера минах през сити центъра пишеше че найк имат 40% намаление, но не успях да вляза, че малкия мрънкаше  Peace
аз също съм доволна от геокс-а, на намаление цените идват като КиК, а са доста по-добри Grinning

# 431
Изглежда вече навсякъде е обрано, почти нищо няма останало. Мисля да отскоча до аутлета на цариградско да видя в пума има ли нещо интересно, че ми трябва екипче.

# 432
За който се интересува да кажа, че Нутела (немска!)има в Хит в Младост. Голямата опаковка, 880 гр е 10 лв, а 450 гр е 6 лв. Наздраве Simple Smile

# 433
Намаленията в момента са реални, но навсякъде са сбутани в някой ъгъл на мгазина и разбира се липсват номера. Но зимно палто за 40 лв.  и намалено такова на Масимо Дюти от 270 лв. в моманта е на 90 лв. - само към края на намаленията има.

Аз обаче си търся боти и по-пролетно яке, но не много тънко (кожено или дънково - иамам си) и нищо не си харесах  Tired

# 434
http://hobbysbg.com/shop/page.php?PageID=7 - в момента закриват магазина в Овча купел и всичко е на половин цена. Има детски ботуши по 30 лв., сандали по 15 лв, мъжки обувки по 30 лв, дамски ботуши по 35 лв. Всичките им продукти са естествена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт