Намаления 2013

• 107 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Страхотно е! Ако е и добре направено, организирано, ще го посещаваме често.

# 541
  • Berlin
Той ли ще е най-големият сега?
А този до Икеа?  newsm78

# 542
  • Cambridge, UK
засега ще е най-големия, след 2 месеца не се знае
струвами се, че половината молове са излишни

# 543
Той ли ще е най-големият сега?
А този до Икеа?  newsm78

Този до Икеа ще е с най-голяма площ, а Парадайса ще има най-много развлечения, по-горе са изброени, ама май и ски писта щяло да има или се бъркам  newsm78

# 544
  • Berlin
Прочетох и аз описанието, много внушително му звучи. Особено ми харесват забавленията за деца. Аз обаче и не съм минавала от много отдавна покрай мястото, така че ми е малко тъмна Индия как изглежда и колко е голямо. Laughing Дали има вече тема за него, че да следим....

# 545
  • при моите любими
Живея почти до парадайз мол и всеки ден ги наблюдавам. Малко странно ми изглежда да заработи всичко от 28,03. Работят страшно много хора, но все пак. Първия голям магазин от към бул. Черни връх ще е на H&M сложили са си лепенки, че откриването им ще е на 28,03 от 11часа. Атракциите наистина ще са много. Казаха ми , че вътре е много внушителен въпреки, че отвън не дава много такъв вид. Дъщеря ми чака пързалката и басейна с нетърпение.

# 546
  • София
Момичета не е много по темата,но някоя от вас купувала ли е обувки от HM.харесала съм едни балеринки,но съм в чуденка.
Благодаря ви

# 547
  • Sofia
В района на Парадайс има нужда от мол и според мен ще е посещаван. Освен това както виждам ще има различен клас марки - ако и паркинга е безплатен уикенда мисля, че няма да се оплакват от посетители.

# 548
  • в града на вечния купон
Момичета не е много по темата,но някоя от вас купувала ли е обувки от HM.харесала съм едни балеринки,но съм в чуденка.
Благодаря ви
купих си боти,а на майка ми барелинки-доволни сме,но не ги носим всеки ден!

# 549
малко се поувлякоха с откриването на молове  Rolling Eyes тоя на България е полупразен....ама нека има  Hug

# 550
  • София
Имате ли представа в спортните магазини в Аутлета до Метро дали има все още намаления?

# 551
  • София
Имате ли представа в спортните магазини в Аутлета до Метро дали има все още намаления?

Миналата седмица имаше ,сигурно и тази ще има.

# 552
  • София
Някой случайно да знае къде има намаления на бебешки дрехи?  newsm78

# 553
Някой случайно да знае къде има намаления на бебешки дрехи?  newsm78
Преди 2 седмици в  mothercare в мол сердика на определени неща имаше 50% намаление, но сега как е незнам  newsm78

# 554
  • София
На дъщеря ми съм купувала балеринки,но не ги е носила много,защото застудя бързо наесен.За сметка на това ежедневно носи ботуши от изкуствена кожа са и не са мръднали цяла зима.

Общи условия

Активация на акаунт