Намаления 2013

• 107 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
H&M ще раздават ваучери на стойност 20лв. на първите 100 клиенти дошли на откриването на новия им магазин в Парадайс център в петък 28-ми. инфо
Имаше желаещи за такава тема-вече я има Peace

Същата промоция ще я има на 5.04 в Mall of Sofia на Стамболийски.

# 586
знаете ли горе долу кога се пуска намаление в кампер, в сердика център, сега получават новите неща, дали края на април или до средата на май, ще пуснат едно леко намаление? харесала съм 3 чифта... Rolling Eyes

В Кемпър още миналия месец намалиха някоя модели от зимната колекция, символично, естествено. Mr. Green Не мисля, че ще пускат още намаления, по-скоро приключиха, ще приберат зимните модели, ако вече не са го направили. Не съм влизала там от около месец може би.
От опит знам, че в Кемпър в МОЛ Сердика цените са надути, а истински намалени цени както в Европа не съм видяла тук...и не очаквам да видя.

Моя колежка вчера си е взела велурени сандали на платформа за 69 лв. от магазина на "Вера Пеле" на ул. Шишман. Били миналогодишни. Имало и нова колекция на цени средно ок. 140-150 лв.

# 587
На сайта на Bershka е обявено намаление от днес до 14 април.Ако някой днес има път на там, моля да сподели Simple Smile)

# 588
На сайта на Bershka е обявено намаление от днес до 14 април.Ако някой днес има път на там, моля да сподели Simple Smile)

а дано #Crazy  Crazy

# 589
  • при моите любими
-15% в ДМ в Парадайс Център .

# 590
  • София

В TheMall намалението е само на един щанд. Общо взето - няколко панталона, дънки и блузки

# 591
  • София

Знаеш ли докога е това намаление?

# 592
Има намаление в Бершка така както пише в сайта Peace, аз намерих това което търсех Flutter, но артикулите не са точно всички показани в сайта...Обувките са в намалени бройки, но се намират добри неща, зависи кой какво търси. Peace

# 593

Знаеш ли докога е това намаление?

До 30-ти е  Peace

# 594
Има намаление в Бершка така както пише в сайта Peace, аз намерих това което търсех Flutter, но артикулите не са точно всички показани в сайта...Обувките са в намалени бройки, но се намират добри неща, зависи кой какво търси. Peace

Супер Simple Smile А намалението на всичко ли е или само на определени артикули?

# 595
Днес гледах намалени ужасни боти в Bata  в мола до Хемус, а в The Mall  не видях намаления.

# 596
  • UK

а дано #Crazy  Crazy

Дали за всички магазини на марката, но по другите градове, има също намаление Crazy? newsm78

# 597
Намалението в Бершка е на определени артикули ( не са всички артикули посочени със "sale/special prise" от сайта, не винаги излагат всички артикули от сайта в магазина).. Peace Говоря за Бершка във мол Варна!!

# 598
Намалението в Бершка е на определени артикули ( не са всички артикули посочени със "sale/special prise" от сайта, не винаги излагат всички артикули от сайта в магазина).. Peace Говоря за Бершка във мол Варна!!

Да, забелязала съм, че повечето неща от сайта ги няма (Бургас). Като цяло се чудех, дали ще е на всичко в магазина - 30, благодаря много Simple Smile   bouquet

# 599
  • София
Този уикенд има намаления на всичко, във всички магазини Технополис http://www.technopolis.bg/b2c/catalogForward/catalogEntry=true

Не е много, но ако Ви трябва нещо голямо си заслужава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт