Надомна работа

• 112 281
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Ей ако някой чуе нещо да каже и на мен и аз съм мераклия за надомна работа  Peace

# 91
Здравейте!
Благодаря за темата!   bouquet И аз се интересувам от надомна работа,особено с компютър.
Попаднах на един сайт ,който предлага работа,но събирам мнения сега за него и моля ако сте чували или имате опит с него да споделите!
http://finansovasvoboda.info/

# 92
Аз не видях от този сайт каква работа се предлага - има изтекла оферта по сайтове за продажба на диск за финансова грамотност. В офертата пише, че фирмата не е работодател. Доколкото разбирам предлага обучение, но самия Любомир Митов не е ясно какво и дали има някакво образования /да не говорим във финансовия сектор/. Намерих го и в списък с измамници - http://narabota.blogspot.com/2013/08/blog-post.html

# 93
О,значи поредният капан!Много жалко.И тъжно ми става,че има такива хора,но добре,че има и от другият вид да ги изобличават и да не се лъжат другите.

# 94
Уф срамота е на тази беднотия така да се подиграват с хората...наистина е много тъжно, че хората не си помагат, а се набутват един друг.Незнам защо е така, но е ужасно...вместо да си помагаме то..... Cry TiredАко знаеш нещо, помогни и кажи на човека, ако ли не - то поне не се подигравай с него, живота и правителството отдавна са се погрижили затова, така че няма нужда и ние да се базикаме един с друг....

# 95
Здравейте и от мен,

изчетох цялата тема и ми е интересно, някой все пак успял ли е да си намери читава надомна работа? Питам, защото и аз търся, а това, което намирам из нета като обяви е....меко казано само като вися сайта, в който са публикувани обявите, и се отказвам и да звъня. Та, ако някой все пак е успял, може ли да сподели къде?

# 96
Надомна работа сигурна има  в Плевен.Става въпрос за шиене на мъниста и бродиране,плетене на кука на дребни неща.Фирмата е сигурна  и дългогодишна.Не става за пращане на материали,защото искат да те видят как работиш,не искат пари предварително.

# 97
Относно писането на статии - за Български сайтове не знам кой, колко и дали плаща, но има доста сайтове на английски, които си плащат добри пари за добра статия. Говорим от порядъка на 50-100 долара за статия от 2000-3000 думи. Трикът е, че можеш да вложиш цял месец да напишеш 15 статии и да не ти одобрят нито една. За да те одобрят трябва да си добър писател, с въображение и перфектен английски. Има много такива сайтове, попаднах даже на Топ 100, но не мога да гарантирам лично дали плащат и колко лесно одобряват.
Обаче надомна работа се намира точно както всяка друга - не е достатъчно да напишеш автобиография и да гледаш през час в Джобса. Трябва си проучване, упорство и преценка на предложението. Читава надомна работа от обява много трудно се намира.
От сайтовете които се занимават с кликания - също има съвсем легитимни и си се правят пари, обаче... ние сме в България, не забравяйте, че няма американец, който да ви плати 2 долара за да прочетете един и-мейл. Тук се работи за центове и това е нормално. Целта на тези фирми, които предлагат да ти плащат за кликове е да пратят на своите клиенти потенциални клиенти, които да извършват покупки. В чужбина от това се правят хиляди долари - анкети, четене на мейли, кликане по кликове, писане по форуми. В България това се случва трудно, защото нащите "кликове" са просто за запълване на цифрите, те не носят реална печалба на рекламирания сайт, заради което струват и евтино. Но ако имаш време, търпение и малко повече усет - записваш се в 15 сайта, които наистина плащат, преглъщаш че ще печелиш по 1-2 стотинки на клик, чинно си кликаш по 200-300 пъти на ден в различните сайтове и в края на месеца си събрал 15 долара. Нищо, нали? 15 долара не струват 2 пакета памперси. Но ако търсиш странични пари - 15 Долара месец са си 15 долара, а след година стават по 80 долара на месец. Аз го работех като ученичка, вършеше ми работа. В момента не бих се захванала.
За надомна работа от която се правят пари БЪРЗО нито съм чувала, нито съм намирала. В момента това със статиите е най-добре заплатено, но не е за всеки

# 98
За надомна работа с компютър... има сайтове, които поддържат жива връзка с разглеждащите сайта (потенциалните клиенти), а има и сайтове, които все още не поддържат такава връзка, защото някой (НЯКОЙ newsm53) трябва да се сети да им го предложи... примерно като вариант за надомна работа.  smile3503

# 99
Включвам се и аз в темата.В процес на развод съм с две деца.Ходя на работа,но ще имам нужда от допълнителна работа надомно.От Враца съм.Ако някой има информация нека ми пише

# 100
  • пловдив
Здравейте, и аЗ като вас мисля за доп.доход от вкъщи. Към момента съм се насочила към купуване на детски дрехи от чужбина и препродаването й в олх, базар фб със известна надценка. Мислите ли, че ще е успешно? Някоя от вас занинава ли се с това? Или с поръчки от чуждестр.сайтове с процент за вас?

# 101
Не знам подробности, но аз съм купувала пелени за много кратна употреба от такива жени. Чувала съм и за други, които го правят, по различни схеми. За съжаление знам само толкова.

# 102
  • Варна
Здравейте!
Някой има ли информация за mobrog.com? Случайно попаднах на този сайт, става въпрос за онлайн анкети. Пращат ти анкети и попълваш, пише, че плащат до 2 лв на анкета. Някой занимавал ли се е с това? Дали не е някаква измама?

# 103
Здравей! Аз попаднах на подобен сайт, но досега винаги ми изписваше нещо от рода на : "В момента нямаме анкети..." но да чакам търпеливо. Ще отворя и твоя сайт, дано не е така!

# 104
това с анкетите не работи пращат съобщения след като щателно ги попълниш, че не отговаряш на извадката - адцки тъпо Angry Angry Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт