Надомна работа

• 112 236
  • 115
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте на всички!Моля,ако някой от вас знае за фирма,която да дава надомна работа или частно лице,но да са РЕАЛНИ ,а не фалшиви,моля да ми пишете.С дете съм на 2 год.,работя в магазин ,,Билла,но парите доникъде не стигат.Да не говорим, че изплащаме и заем,въобще положението е отчайващо.Много ми се иска да си помагам с някой лев в почивните ми дни или пък дори вечер след работа.Просто се налага спешно и ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете с някаква информация.Съгласна съм и вход да чистя или офис....нещо просто допълнително.Благодаря ви предварително!
за кой град newsm78

# 16
Извинете ме-от София съм.

# 17
    По-горе четох за трудности със славянски надомни работи, удивително, ама аз само такива срещам.
   Ето един сайт - възможно най-прост и необременен с интелект, толкова е елементарен, че го използвам само за след работа, когато изобщо не ми се мисли - http://rucaptcha.com/?from=345288
   Иначе в интернет работа бол, не всичко е лъжа, далеч не всичко. Нета е място, където всеки клик на мишката може да носи пари. Аз пиша статии, рецензии на филми, игри, сина ми играе - аз коментирам гейма. А колко познати имам дето съвсем сериозно се издържат от интернет, ни шеф, ни главоболия как ще те съкратят, току що четох и такава тема. Всичко е в наши ръце, момичета, впрочем, както винаги. 
   С две думи възможности безброй, а ако има човек и ясна мисъл какво иска да постигне, става съвсем лесно...
  Ако някой иска да обсъди възможностите, може и да ми пише, идеята на поста беше само да маркирам нашите възможности.

# 18
  • София
Имам сериозен интерес да работя от вкъщи. Английския ми е перфектен, оправям се с руския и базови познания по испански имам. Работя като маркетинг мениджър в туристическа агенция

# 19
Мога да предложа допълнителен доход с надомна работа в сферата на маркетинга. За повече подробности пишете на marketingdevelopment@mail.bg или на лично.

# 20
Много полезна темичка. Запис и от мен!  Hug

# 21
И аз се записвам, с отличен гръцки съм и опит в транспорта, може нещо и свързано с козметика. За София

# 22
  • София
Включвам се и аз в темата. Работя, но съм сама с дете и парите не стигат. Търся нещо, което мога да правя вечер или в събота и неделя.

# 23
Здравейте!
Търся си работа като преводач с турски език. Може да е превод, писане на статии или нещо подобно. Някой ако знае нещо и ме насочи ще съм много благодарна.

# 24
За всички, търсещи работа от дома, публикувам инфо от друга тема във форума /моля модераторите да проявят разбиране, темата се отнася за няколко по-големи теми/ : Продавам в ибей, изкарвам от 80 до 120 $ на месец от печалбата на продаваните от мен стоки. Всичко това без да затварям предварително средства за покупка на стоката, по системата на дропшипинг-а. Колегите, които са по-рано от мен в бизнеса реализират печалби от по 450 $ и повече месечно. Необходим Ви е компютър, среден/добър английски, желание за успех и развитие всеки ден, малка инвестиция! Скайп: svet_dd, мейл: svetdd@gmail.com . Успех на ВСИЧКИ!

# 25
Запис и от мен. И мен ми се иска нещо допълнително което да работя от вкъщи.

# 26
  • София
Запис и от мен в темата. Ще помоля ако някой има интересни предложения да драсне на лично...
Благодаря предварително   bouquet

# 27
Където работя предлагат надомна работа. В близост до София е. Плащат на бройка. В случай, че има някой от района и се интересува нека пише да му дам адрес. Ще се радвам, ако помогна. : )

# 28
  • Ямбол
А защо не се дава тук в темата открито информация,нали все пак всички записали се в нея се интересуваме да прочетем.

# 29
А защо не се дава тук в темата открито информация,нали все пак всички записали се в нея се интересуваме да прочетем.

+1

Общи условия

Активация на акаунт