Тихо се сипе поредният сняг: нова година(нова тема)- нов късмет -TR Тема 52

• 37 530
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Мистик, този нежен пролетен валс ми дойде като балсам за душата  Simple Smile...
Валсът е разкошен...ама аз пък се притесних ... Почне ли Мисти да мълчи...само да пуска валсове...нещо не е наред ... Мисти! ... Къде се изгуби?!  Hug ...Да н`сгазихме пак лука?!

PAPURCHE,как да намерим книжката ти в Хулите? ... Със същия ник ли си там?

# 691
Лори, ето и страничката, там ще излиза:
http://www.hulite.net/modules.php?name=Your_Account&op=useri … =PapurcheMehurche
Аз обичам да следя по страници, че на първа не винаги успявам да засека новите публикации...

Успех, Папурче   bouquet
В началото може да няма много коментари, това да не те притеснява - четат. Четат, и като им хареса един автор, после четат и коментират всичко от него. Общувай с тях, отговаряй им на коментарите, ти също ги чети - като навсякъде и там е едно малко общество и повечето се познават на живо, но за всеки нов автор който има писателски опити, амбиции, иска да добие опит или да получи насоки, това е мястото.

Аз щъркели не съм видяла още, ама у нас гъмжи от лястовици и ягодите са ми цъфнали  Heart Eyes

# 692
  • Берлин
Благодаря за окуражаването, имах нужда. Писателски амбиции нямам, не съм останала сама със себе си от дълго време, а това ми пречи на писането. Просто вярвам, че дори 1 човек да намери сила и кураж след като прочете написаното от мен...ами струвало си е. Вас тук ви чувствам близки и ми е ценно какво ще кажете, ако прочетете книгата. А и да не я прочетете, пак ми е хубаво в тази компания. Странно ми е - аз не си падам много по нет общуването, дори от няколко месеца имам фейс...а тук се отпуснах и се чувствам у дома си. Преглеждам само още една тема в сайта /истанбулската/, но въпреки полезността й, не се включвам там с писане. Колкото до хулите - не знаех за този сайт преди да ме осветлите, на пръв поглед ми харесва, но още не съм се задълбочила много-много.
Татко днес има рожден ден,а аз дори не мога да отида на празничната вечеря  Cry стоя си изолирана в спалнята и се надявам, че няма да пусна този проклет грип из къщата.
Хубава вечер, сладурки

# 693
  • Varna
Папурче Мехурче,
Да ти минава по бързо Hug.....а що не намирам нищо в Хулите от теб newsm78 Rolling Eyes

# 694
  • Берлин
Папурче Мехурче,
Да ти минава по бързо Hug.....а що не намирам нищо в Хулите от теб newsm78 Rolling Eyes

Благодаря ти,Делтич! Не знам,днес публикувах книгата, може да им е нужно някакво технологично време...

# 695
  • Varna
А добре душе....аз се метнах веднага да чета.....

'неска мноУ мЪ мързи, и само гледам да чИта Embarassed

# 696
  • Варна
PAPURCHE,наздраве за скъпия ти татко   и за теб,ама с , да оздравяваш час по-скоро!
Абе ти защо пропускаш купона?!... Я слагай една маска и айде!  Grinning

# 697
  • Истанбул
Мистик, този нежен пролетен валс ми дойде като балсам за душата  Simple Smile...
Валсът е разкошен...ама аз пък се притесних ... Почне ли Мисти да мълчи...само да пуска валсове...нещо не е наред ... Мисти! ... Къде се изгуби?!  Hug ...Да н`сгазихме пак лука?!

Ми, неее... защо? Откъде изникна тая мисла у тебе? newsm78 Просто не ми се пише... Rolling Eyes  И тъй като по принцип, като съм на нета, ми тече музиката от една страна, валса го пуснах по повод желанието на всички да дойде пролетта... Hug Да си слушате със здраве...
Аз също организирах изненада, във вторник вечер, на мойта мила майчица, по повод 80-годишнината й... Hug Направихме един мил семеен юбилей и тя много се зарадва да е с най-близките си хора... Иначе, ви хвърлям по едно очо и следя писателските вълнения в темата...Успех!

# 698
  • Варна
Ми, неее... защо? Откъде изникна тая мисла у тебе? newsm78

Ами а де?!  Grinning ... Кът`спреш да сЪ явяваш ... аз сЪ стряскам,чИ си забягнала в друга тема ... Затуй,драсвай по две-три думички... пУне ... да н`сЪ налага да сЪ издирвамИ в мрежата!  smile3530 Mr. Green Hug ... Преди няколко дни ММ ей така,срещнал един приятел,решили да се почерпят и понеже си забравил телефона в къщи,решил,че няма нужда да ми се обажда...Без малко да пратя потеря,да го издирва  Joy
Да ти е жива и здрава скъпата майчица и да отпразнувате щастливо и 100 годишнината и!   bouquet

# 699
 Mr. GreenТокущо от зъболекаря,Вай,Вай и аман!Мистик,Данке за валса,пуснах си го три пъти HugПапурче,смачкай гадния грип и утре като нова,още търся вХулите,засега без успех ThinkingЧета Тайната розичка.Харесва!  bouquetХубава вечер!

# 700
И аз се радвам като мине от тук Мистик, често ни забравя  Mr. Green  bouquet

Папурче, как така публикува романа, ти да не го пусна целия наведнъж? Така няма да го пуснат, нито някой ще седне да го изчете. Трябва глава по глава, всяка част отделно, може по една на ден, може през ден, даже ако им оставяш ден-два за размисли ще чакат продължението, иначе ще се уморят. То там има нови правила някакви, според които автор може да публикува само по едно нещо на ден, не съм разбрала обаче какво правило е точно, понеже не обичам да публикувам често и не съм се сблъсквала. Но по едно време беше ужасно там - на 1 страница гледахме произведения само от един ник и наистина ги разбирам, защо са променили правилата. В сайта освен литературоведи е пълно и с графомани, дето искат само тях да четем. После като не стане - бързо напускат. Не е истина колко народ пише, всеки пише, а малко четат... Като чукча читатель Simple Smile))
И аз поглеждам все за твоя творба, но още няма.

Трънче, направо не споменавай зъбките, че аз много си патих преди години. Отдавна нямам проблеми, но помня ярко...

# 701
  • Берлин
Пропуснах купона, мдам...но пък реших да празнуваме ЧРД-то в събота в пълен състав и /дай,Боже!!!/ в отсъствието на грипа.
Леле, Сикретче, казвах ви аз,че съм доста заблудена компютърно.Пуснах го целия. newsm78 Голям срам. Сега да почвам сначале???  Thinking  Не знам какво да предприема. Ще почакам да ме посъветвате. Ако трябва глава по глава, ще почна така да пускам. Ама много ме е яд, че не прочитам всичко по "малките буквички"...
ама все пак си имам извинение де - всичките грешки са поради грипа  Wink
 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 702
  • на морето
ДобрУтро !
 Hug Hug Hug
Влязох в Хулите да търся на Папурчето романа , обаче попаднах на това вълшебно стихче .Споделям !
http://www.hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=160114

И едно кафенце за допълнение

# 703
Добро утро   bouquet

Папурче, влез там в ника си, вероятно админите ще ти пишат, че не може целия роман наведнъж. Понякога не пишат на автора, а пускат известие в една тема за целта долу във форума. Ако не са ти писали, ако искаш, пиши на  alfa_c, много е мила, познавам я лично. Кажи и, че си се объркала без да искаш, а после си пусни пак за публикуване 1 част на романа. Провери си го първо, да е редактиран текста, нагледен (не че аз го правя, и не знам как ме търпят с моите вечни грешки) но един добър старт с изискан текст в техническо отношение винаги изтласква напред. Виж там в публикуване - има две поленца, в първото се слага само откъс - изречение-две от началото, първите изречения, после във второто поленце се слага останалата част от главата - прави се с цел на 1 страница да се вижда само този откъс. Не се притеснявай, ще свикнеш, всичко е наред, всеки се бърка   bouquet
Хайде, чакам, че искам да чета  Heart Eyes

Каква е основната тема в романа ти? Как реши да го напишеш? Все въпроси те чакат от тук нататък, ама ще дам преднина на Лора, тя е по питането, аз после чета отговорите :р  Mr. Green
Лори  Hug

Аше, много хубаво стихотворение... Тя авторката е една сладурана, всичките и неща са чудесни, имам чувството, че е някаква горска фея от приказките. За съжаление се появява рядко...

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 08:39 от Secret_rose

# 704
  • Истанбул
Сикрет,и стихотворението за старата къща и написаното в нестихотворна форма са много хубави.  bouquet

Клив=малко по=на югоизток Peace

Общи условия

Активация на акаунт