Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 128

• 72 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Ani_d,Честит Имен Ден!Бъди жива и здрава!Благодаря ти ,че помагаш!
Честито,ако има и други именници!

# 331
  • Бургас/Пз
Просто думи нямам за подобни места, които имат смелостта да се нарекат "сладкарници" и да предлагат "бутикови" торти.  ooooh!

Аз днес съм именичка и затова ви черпя с торта Simple Smile Нямаше време за повече, но пък се надявам, че е станала вкусна!

# 332
ani_d, честит имен ден! Много здраве и вдъхновение ти желая! А тортата е повече от чудесна Wink

# 333
  • София
Ани -честит имен ден.Да си ми жива,здрава,все така лъчезарна и креативна.  bouquet

Да кажа по въпроса за тортите точната случка-братовчедка на мъжа ми ХАРЕСВА тази торта във фейса и понеже му е приятелка му излиза във съобщенията харесването и той я познава,че е мойта.Та ето -за хората както казвате ,тези торти са прекрасни. Laughing

# 334
  • Троян
Здравейте мили дами,аз винаги покрай рожденните дни на децата нахлувам в темата ми.И сега имам един малко глупав въпрос  Embarassed  Купих си черна прахообразна боя за сладки,ще правя торта като котето Кити и от тези сладкишчета като близалки ,пак като котето,и за мустаците мислех да ползвам боята.Чудя се как е правилния начин на използване,как да я разтворя,с вода или някъде бях чела за алкохол?  Извинявам се че ви досаждам Rolling Eyes  И ви правя голям поклон за красотите които сътворявате Hug

# 335
със алкохол

# 336
  • Троян

bouquetБлагодаря за незабавния отговор!
Прочетох по напред за така наречената сладкарница и копията  Shocked  Дали имат клиенти тези хора,аз не бих си поръчала от тях торта  ooooh!

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 19:07 от albenapd

# 337
Честит имен ден, да си много здрава   bouquet благодаря за почерпката!

# 338
И тук да се вястна, че не съм го правила от много време...
Ani_d, честит имен ден! Желая ти от сърце много здраве и въхновение!   bouquet

Ако има и други именници да се чувстват поздравени!

# 339
  • ГОре на черешата...
Ани, честит имен ден  bouquet! Много здраве, щастие и късмет! Само си представям каква вкусотия е тортата...

Албена - в капка глицерин - става на гъста каша и няма да размекне ММ  Peace

# 340
Честит Имен Ден на всички които празнуват и специално на АниД!  bouquet

# 341
Честит имен ден Ани   bouquet тортата изглежда доста апетитна.

# 342
  • ВАРНА морето сините вълни
       Ани -Честит Имен Ден! Много здраве , щастие и вдъхновение ти желая!Тортата изглежда много апетитно-ще споделиш ли каква е
    момичета да питам знаете ли каква е разликата между -захарна и фонданова хартия -стана ми интересно покрай тортата на Вал - за  фонданова сега чувам

# 343
Ани честит имен ден и от мен, много нови тортени подвизи  ти желая.

Дитсан, много ти благодаря за кремчето
Цитат
Крем за измазване-DIDI
Забърках масло 125гр  с половин кутия кондензирано мляко.След като се разби хубаво добавих една малка кафяна чашка сметана и 3 лъжици голди микс.Оставих да се разбие хубаво и добавих прахообразна жълта боя.Стана перфектна консистенция за измазване.Измазах веднъж направо в/у блатовете и оставих за 3 часа да стегне.Не беше стегнало хубаво,на пипане седеше мекичко но някак беше засъхнало.Затова добавих още половин пакетче масло и доразбих пак,измазах втори път и със нагрят нож загладих Мале,стана като стъкло.
, страхотно е , не знам дали ще става под фондан с тази сметана, но определено мога само да подканя и другите да го пробват  newsm10

# 344
  • София
Ани, честит имен ден   bouquet
Вал, извини ме, че чак сега отговарям  Blush за курабиеното човече, да големичко е 20,5 см  Grinning Поли от Хитрини ме светна преди Коледа ето ти линк, още е налично http://www.hitrini.com/product/2008/metalna-formichka-dzhindzhif … yamo-20-5-sm.html
харесва ми, че може да се украси по много и различни начини  Wink

Общи условия

Активация на акаунт