Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 865
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
6matkata -случва се...но,все пак кексчета и луканка с хляб... внимавай да не си повредиш стомаха.
Иначе стискам палци на теб и всички други плодуващи момичета!
Лека нощ Hug

# 91
Здравейте! Аз гладувам от 04.01. Не се меря с кантар, само със сантиметър - бедрата. Свалила съм по 2см от всяко. Първите 10 дни спазвах точно часовете, но след това вече ми стана ненужно - просто започнах да усещам нещо като мой собствен часовник кога е станало време... На 4-тата нощ сънувах, че ям тирамису и кафето от кафемашината в някакво заведение  Mr. Green Явно захарта и кафето много са ми залипсвали... Единственото, за което притрепервам е домат и сирене - нищо друго не ми липсва, а има ли някъде около мен месо, усещам ужасна миризма, все едно на труп. Решила съм да гладувам до 20-тия ден и след това захранване.

# 92
  • София
Добро утро, момичета. Аз все пак не можах да издържа до края на седмицата и се премерих, та резултата е за 3 дни -2 кг., което е супер.
Judie, ако много ти се прияде домат- си нареди един. Сега не е хубаво да се ядат домати, защото не са си в сезона, но по принцип се водят плод и особено при хора с висока кръвна захар са ок, както и зеленчукови сокове, но само на фреш.
6matkata, така наистина може да си повредиш стомаха, ако си решила да продължиш-давай смело, но пък ако не си сигурна, че ще издържиш-захрани се и след 1 месец например почни пак.
А никой не виждам да е писал за зеленчуковия бульон, вие пиете ли? Аз с нетърпение го чакам.
Много минусов и успешен ден на всички!

# 93
Здравейте и от мен,момичета!
Желая ви хубав и отслабващ ден!  bouquet

# 94
От днес започвам захранването, качила съм 100гр от вчера.
Финалния резултат за 15 дни плодуване - 6.3кг.

# 95
Добро утро! 11 ден, нищо интересно. Не съм гладна никак, но усещам как нямам достатъчно сили. Вчера за първи път намалих времетраенето на тренировката- вместо един час, тренирах 45 минути на кростренажора. В басейна не усещам слабост и смятам до края на чистката да плувам само. После ще наваксвам. Днес изядох лъжица стрито ленено семе, че да си раздвижа перисталтиката. Относно зеленчуковия бульон- аз не пия, защото той води куп еретични мисли и рухване на мотивацията при мен-започва да ми се иска сол, после и самото съдържание на бульона и съм се катурнала. Успешен ден, момичета!
Наде, браво!

# 96
Здравейте бързам да поздравя Надето за страхотния резултат.Браво!!! Hug
mamakasi не се ядосвай и на най добрите се случва  Hug
Аз днес имам +0.300 гр. но вчера си позволих доста банани освен мандарините и портокалите и снощи късно си похапнах пак доста плодове и днес резултата не закъсня Sad
Ще се опитам днес да го махна.
Хубав ден на всички!

# 97
  • Балчик
Здравейте,дружки. Ден 16-ти. След вчерашните 2 банана и аз съм + 500 грама, но 2 дена не съм ходила в тоалетна (бананите си казаха тежката думата). Утре се надявам на минус

# 98
Джемма, не че преписвам от тебе Wink ама тази сутрин аз съм +500гр след 2 дена липса на wc (на всичкото отгоре съм пила и слабителен чай, и хапчета).
Направо не мога да повярвам, че при този плодов режим аз имам запек! Close
За днес съм си приговила варени зеленчуци, варени картофчета и зеле. Ще си взема и ленено семе, та дано да подейства, много се дразня като задържам по тези причини!!!

Иначе похвал - за първи път от 3 месеца аз съм с дънки!  newsm44
Е да, опънала съм ги, преливащи меса са скрити от дълга блуза, но поне влизам в тях и ги закопчавам.

# 99
  • София
Nadia79  Hug и благородно ти завиждам за задушените зеленчуци. На мен вчера вечерта ми се доядоха тиквички на пара. Според мъжа ми съм луда, защото на нормалните хора пържола щяло да им се дояде, а на мен-тиквички  Mr. Green
Иначе да ви се похваля с резултат от кантара: за 5 дена - 3,6 кг. Доволна съм, въпреки че ми се искаше да е повече, като се има в предвид, че 4 кг. са само такива, начени през празниците.
Момичета, а за посещението в WC /колко литературно прозвуча/ защо не пробвате Лаксена? На мен май тя най-добре ми действа като съм на плодове.

# 100
Минавам набързо само да кажа, че съм добре и че моите 12 и 13 ден ще са водни, че пак луна изгря Grinning Успех на всички, стискайте ми палци, че започнах да изнемощявам здраво.

# 101
  • Балчик
Ден 17-ти,вижда му се края. Минус 300 грама съм. И на мен ми се ядат много зеленчуци на пара и риба. Винаги, когато стоя на тази диета, в края ми се яде много риба.

Nadia79, с какво ще продължиш след захранването?

# 102
  • София
Одет успех с лунните дни Simple Smile  Hug и аз мисля да карам на фреш и вода

Джемма, браво и на теб, дано имаш много минусчета и при захранването Simple Smile

Аз 2 дни подред се опитвах да преборя вълчия глад и най-накрая успях, така че от днес ще броя ден Първи... и да видим до къде ще я преброя, във всеки един момент, в който усетя разколебаване отварям страничката и започвам да ви чета! Голяма подкрепа сте, момичета!  Hug

# 103
Как ще продължа ли - утре мисля печени зеленчуци, пак с варени картофчета.
Леле, тия картофи ми се видяха като най-вкусното нещо на света, макар и без сол Wink

Следващите 2 дни ще си накисна елда или жито, след още 2 салати съз зехтин, филийка пълнозърнест, накрая последните няколко ще добавя и млечни - кис.мляко, сирене, масло, яйце, не накуп разбира се, постепенно.

Надявам се така да е добре, общо 10 дена.

# 104
  • Балчик
Имах предвид след захранването как ще продължиш с храненето?

Общи условия

Активация на акаунт