Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 46

• 33 828
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте момичета,
от доста време ви следя и мисля, че е време и аз да се вмъкна в редичките на плодуващите от утре. Надявам се да смъкна някое и друго килограмче и да влезна във форма, че се чувствам ужасно тромава и мудна, а това ме влудява... друг е и проблемът с дрехите... след празниците всичко се пука по шевовете Grinning ще пиша редовно... за първи път ми е и ще се опитам да издържа колкото се може повече дни! Приятна вечер засега от мен и много минусчета!

# 76
Момичета,
благодаря ви за подкрепата.Оставам с вас  Hug
По моя план имам още 7 дни включително и днес и съм решила да послушам Oдет и  ги изкарам без да се тегля повече,пък каквото стане Wink
VandePerre - добре дошла и успешно плодуване!
Успешен ден на всички   bouquet

# 77
  • София
Добро утро, плодоранки! Simple Smile

Започвам борбата с тлъстинките. В момента съм 79 кг (основно натрупани в областта на корема, ханша и краката) при височина 165 см. Надявам се да успея да се преборя с постоянния си апетит и желание да гризкам нещо. Лек и успешен ден на всички и много, много минусчета!
junia-eli, благодаря за топлото посрещане Hug

# 78
Здравейте момичета  Laughing
VandePerre добре дошла и успех и от мен! Hug
junia-eli давай смело малко остава до финала  Hug
Аз снощи ме налегна такъв глад, че и идея си нямате.Изядох 1/2 кг. мандарини наведнъж и тази сутрин кантара ми отчете само -0.100 гр. и то след два дни задържане.Затова днес ще я карам повече на фрешове и чай естествено.
Хубав и слабеещ ден! Laughing

# 79
VandePerre, давай Grinning
Добро утро, момичета! Както ви обещах, вчера изядох света, но след бананите спрях да правя сметка на количеството и вида на изяденото, мержелеят ми се само няколко авокадо, един ананас, и цял пакет сушени смокини. Каните с фреш не помня точно колко бяха hahaha Изобщо, кой нарече този режим гладуване? Половината нощ прекарах в търкаляне, като един същи Торбалан, изял седем вола. Както обещах днес се качих на кантара- 51.900. Това са -3.100 за 10 дни. Да знае Junia, че не е сама Hug
И да ви успокоя, че днес никак не съм гладна, ще има плодове за всички! Чувам, Джемма вече хубавее, браво, браво! И аз ще се разхубавея, но като започна да си връщам килцата. Сега съм една изпита скумрия със скули Mr. Green Хубав да ви е деня, пълен с витамини!

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 10:28 от Oдет

# 80
Ден последен 15-ти: 64.3кг, -6.4кг от началото досега.
Промяна в кантара няма вече трети пореден ден - сууупер мотивиращо  ooooh!

# 81
  • Балчик
Здравейте, плодоранки. Ден 15-ти и минус 900 грама. Общо до тук - 9.5 кг. Добър резултат. Имам още 5 дена и 10 захранване. Ентусиазмът ми е точно толкова, колкото и в първия ден. радвам се,че издържам, особено след снощния прекрасен аромат на пица, която правих за децата. Simple Smile

# 82
Една (домашна) пица вкъщи ме изкара от равновесие и за около час ометох над кило плодове с 6ч.л мед... на косъм бях да се нахвърля и на пицата, но единственото което ме спря е колко зле може да ми стане ако сега хапна такава храна без захранване...
Умирам си вече за истинска храна, омръзна ми от тия плодове, не мога да ги гледам вече  Close
Имам чуството, че няма да погледна плод доста дълго време....

# 83
  • София
Здравейте момичета! Браво за резултатите на всички  Hug На мен ми е трети ден вече и за сега нямам проблеми с глада, обаче започна да ме боли главата зверски и изпих един упсарин, дано ми мине поне малко.
Nadia79, резултата ти е много добър, в предвид килограмите, които си. По принцип да 20 дена глад се свалят около 10 % от теглото.

# 84
Аз се провалих  newsm45 newsm45 newsm45

# 85
10 дни- -5,500 кг  Praynig Успех на всички гладуващи и не се поддавайте на изкушенията))

# 86
  • Балчик
Тази вечер и аз бях много гладна, изядох 2 банана и 5 мандарини. Какво да правя, много ми стържеше стомахът и 1 банан не ми стигна. Embarassed утре сигурно застой.

# 87
мм аз банани почти всеки ден ям, иначе не мога да издържа...ябълките и цитрусите много ми стържат Sad

# 88
  • София
Защо мила? Изплачи се при нас! Аз си направих безумен коктейл-червени чушки, молкови и целина за вечеря!

# 89
Защо мила? Изплачи се при нас! Аз си направих безумен коктейл-червени чушки, молкови и целина за вечеря!

Ми бях отслабнала 7кг на 2ри почнах ,но вчера изядох три кексчета от нерви и днес бях на погребение и ядох за бог да прости и в нас ядох една филия с луканка от нерви много ме е яд на себе си качила съм сиг. 2кг от утре пак почвам от начало newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт