Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 823
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Един цвят ще е секцията, нещо светло но няма да е бяла. Ще разуча въпроса с тези пуш бутони видях ги в нета сигурно ще се разходя из магазините за мебели за да видя напрактика как се закрепват и дали са практични.

# 211
  • Пловдив
змейковица ще съм ти много благодарна ако я покажеш.

Ето я нашата  - http://zmeikovica.snimka.bg/other/b-deshtiyat-ni-dom-proekti.204184.12721953- при нас трябваше да ги има лавиците, заради многобройните книги, но първоначалната ти идея е много хубава, ако е без дръжки  Peace

# 212
  • Стара Загора
Змейковица, тапетите от къде са купувани?

# 213
  • Пловдив
Тапетите са на Esprit - в повечето големи магазини има техни каталози  - за Домко съм сигурна, нашите бяха от друг магазин, защото в него бяха по-евтини

# 214
  • Под сянката на разлистените кактуси
Много сладко малкото змейче  Laughing Гледам повече стаи за по-малки деца има тук. Аз в момента правя стая за 13 годишна госпожица, ще покажа като свършим. Върви бавно, защото има мнение по всеки въпрос и то се сменя постоянно...

# 215
  • Sofia
Запис Flutter Лятото ни чака ремонт в детската на сина ми,вече е на 13 и обмисляме ново по-широко легло/сегашното е тип сандвич,но е тясно и неудобно/,пребоядисване на стени и мебели/здрави са,но с този зелен и син цвят вече са ни омръзнали/

# 216
  • на североизток
И аз да се изкажа по проекто-секцията на Моргана Mr. Green
На последния изчистен и симетричен вариант махаш вратичките от двете страни на ТВто и ги слагаш в/у ТВто, включително и долния ред чекмеджета под ТВ. Така ще получиш открити рафтове за книги, които надявам се имаш намерение да четат твоите деца и ще скриеш телевизора зад врати, защото никак не е препоръчително, когато спиш да има отразяваща повърхност, а и не само за това Simple Smile Колкото по-малко им е пред очите, толкова по-добре Mr. Green Само трябва пантите на тези две врати да са от този вид, при който се отваря максимално вратата, за да не пречи на гледането от какъвто и да е ъгъл. За пуш бутоните съм много ЗА, даже може да ти излязат по-евтино от някои дръжки Wink
И последно ти препоръчвам да я направиш в цветовата комбинация на Змейковица, т.е. бели врати и корпус от светло дърво. Така хем ще е незабележимо и изчистено, хем ще е разчупено Wink

# 217
  • при моите любими
Виждала съм в икеа такъв шкаф с плъзгащи се врати. Покриваш ТВ, а като искаш да се гледа отваряш и минава върху рафтчетата. Това наистина е добра идея.  Peace

# 218
  • хасково
Чудно е станало Змейковица! Я кажи тези магнитчета до микровълновата за какво служат.

# 219
  • Sofia
Не са ли бурканчета за подправки....

# 220
  • Пловдив
Чудно е станало Змейковица! Я кажи тези магнитчета до микровълновата за какво служат.

Blush Мерси! Това са бурканчета за подправки  Peace

Напролет живот и здраве ще показвам обновена детска стая, че тези снимки са от близо 4 години

# 221
  • хасково
Абе така си помислих, ама да не се изложа нещо... Embarassed Супер идея са .
Аз още не мога да се похваля с нищо съществено. Само под и стени. И една баня готова ,но без аксесуарите. Чудя се как да сместя два броя легла на Икея,серията Hemnes по дължина на едната стена ,две бюра и един гардероб,така че да не скрия фото тапета на другата стена.

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 11:03 от tanyaviolin

# 222
Hemnes за мен е серията с най- лошо съотношение цена-качество. По-добре нещо друго от масив, ако си я избрала заради детайлите и после боядисване. Отблизо като я гледаш хич не е изпипана, прекарах часове да я оглеждам понеже това е стилът, който много харесвам.

# 223
Благодаря ви момичетата са коментарите. Мисля, че ми се изчисти идеята и вече ме тресе предстартова треска обаче има още малко време до тогава.
Не ми се иска да е бяло първо защото съпруга ми не го харесва и второ защото малко ми е отегчително нещо ново като излезе и айде всички купуват от него. А аз иначе също харесвам белите мебели. Но с две момчета незнам как ще опазя това бялото. Освен това в стаята ще има още две легла и две бюра и разни етажерки по стените хем ще е добре да е бяло, хем се притеснявам дали няма да ми белее много  Laughing. А и стените искам да бъдат бели... Нещо не доизмислено ми е. Харесала съм за сега ей тази плоскост въпреки че още не съм я видяла наживо.
http://www.salex.bg/%D0%9F%D0%B8%D0%BD%D0%B5-%D0%9A%D0%B0%D1%80% … %D0%BE-%D0%9C6053

# 224
Синът ми ходи на курс по приложни изкуства и през седмица носи у дома нещо направено от глина. За тези, които са обемни е ясно, че ще ги сложа на рафт. Чудя се как да закача плоските му творения, така че да са видими понеже е много горд с тях. Ето такива са повечето... цък. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт