Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 821
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • на североизток
Момичета, ако не сте видели, тази седмица в Лидл има детски спални комплекти и пижамки, да ви обърна внимание, много са хубави. Аз взех този със Туити и на живо цветовете са много приятни, не са като на снимката наситени и освен това са двулицеви(и калъфката за възглавница, и плика). Взех и съответната пижамка за малката. Много ми харесва и този синия десен за момчешка стая, също са двулицеви Peace Ето тук се вижда по-добре.

П.П. Нека да не губим добрия тон, който от доста време поддържаме в темата! Всеки е свободен да сподели каквото го вълнува, както и да чете само това, което го интересува, но няма нужда от лични нападки Hug

# 421
Здравейте!

Моля за малко помощ. С две малки деца сме, голямата спи в легло с размери 140-70 см с решетка дървено легло, а дребния е още в преносима кошара 12-60. Спим всички в една стая (да сме точни спим всички на спалнята, но принципно те си имат легла, стига да ги ползваха Laughing ). Искам да махна вече преносимата кошара, която седи в средата на стаята и е в известен смисъл срещу климатика. Вече става топло и няма да е удачно ако пускаме климатик. Идеята ни беше за двуетажно легло, на мястото на леглото на каката, но ми се иска ако мога да си ползвам нейното легло за дребния, а на нея да й взема легло на втори етаж с идеята, че може би ще бъде по бюджето-щадящо, а после мога евентуално да го ползвам и за другото жилище, докато двуетажното легло, най-вероятно не. Дано ме разбрахте какво обяснявам.

1. Някой мяркал ли е нещо подобно готово да ме упъти с линкове, адреси на магазини и т.н. ?
2. Кое според вас ще излезе по евтино, двуетажно лего, или само пристройка върхуу нашето?

Много благодаря предварително на всички отзовали се!   bouquet

Ето няколко идеи - пъхаш детското легло долу и готово

# 422
  • Berlin
Ивчи, сините комплекти са много хубави! Във всички Лидл ли би трябвало да ги има?

# 423
  • на североизток
Би трябвало! Ако ги няма, може да попиташ дали ще ти доставят от друг магазин.

# 424

Ето няколко идеи - пъхаш детското легло долу и готово

Вилико, точно такова нещо обяснявам. Знам ги на картинки. Искам да намеря такова нещо готово, да не е по поръчка. Затова моля, някой ако знае магазини онлайн или на място, да ми сподели.  Hug

# 425
  • при моите любими
Ето едно готово решение, но не е от дърво http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30291

и подобно - два пъти по-евтино http://www.mebelibanko.com/Детски-стаи/Детски-легла/Двуетажно-легло-с-бюро-HDBB022

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 15:53 от cydonia

# 426
Да де– био мебели Велинград/първата/ и мебели Банко – втората снимка  Laughing

# 427
  • Berlin
Момичета, харесах едно легло на Ирим в сайта на мебели Банко. Понеже не съм много в час с мебелните фирми, Ирим имат ли техен магазин в София или само произвеждат?
Ето това е, ако някой случайно го има:
http://www.mebelibanko.com/image/cache/data/Irim/legla_irim/leglo_54-300x300.jpg

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 16:15 от abs

# 428
Дала си линк на главната страница. Можеш ли да копнеш само снимката?
Иначе магазин в София нямат, работят само с дистрибутори.

ПП preci, не мога да не споделя на какво попаднах - ето тук е пълно с двуетажни легла по два броя в стая, поразгледай поне като идея за разположение и цвят http://www.houzz.com/photos/360039/Tropical-Kids-tropical-kids-hawaii

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 15:59 от viliko

# 429
Да де– био мебели Велинград/първата/ и мебели Банко – втората снимка  Laughing

Grinning Успях да извадя линковете, мерси!

Това според вас нормална цена ли е, или печатна грешка?  Thinking

Сидония,  Hug

# 430
Защо да е грешка? Според зависи...има метални двуетажни по около 300лв/назад съм поместила точно на такова линк/, има и пдч за 500, и дърво за 250, въобще...НО значение има качеството, това е.

# 431
Като им гледам другите цени,се съмнявам да е грешка Wink

# 432
  • ВАРНА
Как се наричат този тип кресла-торби,за да знам как да ги търся в нета и как се движат като цена,дете на 5г и нагоре би ли се радвало на такова?

# 433
Как се наричат този тип кресла-торби,за да знам как да ги търся в нета и как се движат като цена,дете на 5г и нагоре би ли се радвало на такова?]
Барбарони.

# 434
  • Berlin
И пуф.

Общи условия

Активация на акаунт