Домакини - първи сезон/трета серия :)

• 27 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не знам, Коконче, днес не пишат много. Ама още не е вечер..., нали. Ще се включат.. Peace

# 616
  • София
Луси   Hug Абе, къде се изгубиха Нощни, Ма14, мама Цоцоланка newsm78 имаше и други мами  Rolling Eyes  newsm78
Коконче......, тук съм мила....ама съм много задръстена, да не кажа скапана, що тъй...нещо ми е криво. Няма някаква специална причина да съм такава....но на мен си ме е яд . Но ви чета редовно.  Heart Eyes

# 617
Покрай прасешките зимни истории ни донесоха едно хубаво домашно каберне. Замезвам с локумки. tooth
Коконче, дай насам тази турска леща! Дребните и моя милост обичаме лещичка.

Ма, вземи се в ръчички! Grinning

# 618
  • UK
Аааа появихте ли се  Mr. Green Hug Лунче, тя лещата е сама по себе си Турска откъм произход /нашите я домъкнаха от Турция/, иначе я приготвям както всяка др леща и ми е странно, как като се свари не запазва червения си цвят newsm78 Мислех, че като имат такава леща в Турция и след като се свари пак ще е червена, но не би : Crazy Уф и аз все чакам вече да ми се обадят за този старт Crazy а то, колкото повече искаш нещо и го очакваш, толкова по-бавно вървят нещата или хич не вървят Crossing Arms

# 619
Аз си помислих, че за някаква специална рецепта говориш.  Joy 

# 620
  • UK
Аз си помислих, че за някаква специална рецепта говориш.  Joy 
Ами, тя лещата по турски се приготвя като Българската, само дето те добавят и варени картофи на пюре и когато лещата е готова, я пасират. Аз я првих така веднъж, ама не я одобриха, пюре не ядяли ooooh! щото отдавна били излезли от бебешката възраст Joy

# 621
Добро утроооо!

# 622
  • UK
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Куини страхотна закуска Hug Аз днес ще правя лещата  Mr. Green и имам едно бутер тесто, смятам да завия едни кифлички със сладко някакво, да има за утре сутрин за закуско на слънчо Mr. Green
Снощи, лудото Ленче (аз hahaha) ми дойде музата и в 22.00 hahaha представете си ме, развихрих се с миксера в кухнята и забърках един лесен сладкиш със сладко (имах отврено едно бурканче от праскови домашно). Не бях правила подобна приумица, ама се получи страхотно  chef Само като се сетя, колко сладка мъжа ми сътвори това лято Mr. Green ще има да мааа..ми сладкиши Joy

# 623
  • София
Добро утро и от мен!!!

И аз чакам музата да ме посети... не ми се готви днес, ама трябва нещо да измисля.

Сега отивам на тест по английски да видя какво ниво съм...

После ще съм с вас... Hug

Куини - страхотна закусчица... ако не само виртуална Wink

# 624
  • UK
Лусс успех на теста  Praynig С каква цел ще го правиш, иначе? Мари, кога ли ще се приберат Hug? Цветомир надничаше днес суртинта и очаквах да пише Blush но, не се разписа newsm78  дано всичко е наред при тях  Hug Ох на мен много ми е скучно нещо днес, а и времето (облачно е тук) предразполага към тази скука Crossing Arms

# 625
Добър ден!
Налегнал ме е един тежък мързел, не е за разправяне. Умувам какво ще е днес менюто, а вече минах през Плод-зеленчука и хранителния. Е да, ама и там не ме озари просветлението и я докарах до плодовете само. Mr. Green Продължавам да мисля. Дано не свърши бърже и денят, щото ще опрем на вечеря до едната тенджера в другата. Crazy
Лус, успех на теста! Grinning

# 626
И ние сме на леща днес ... Не че много я ядем, но малко разнообразие да има, хем и Малчо да обядва от нея, че ми омръзна да го мисля какво ще яде.

# 627
Привет, минавам само да ви почерпя по случай рождения си ден   party023 Днес около мен е някаква лудница и няма да имам време за форум, така че ще се видим довечера  Simple Smile Прегръщам ви всички  Hug

# 628
Ооооо, Вио, Хепи Бъртдей Ту Юююююю!  Hug
Бъди много здрава и обичана и скорошно сбъдване на мечтата ти!

# 629
  • София
Честит рожден ден, vio. Да си здрава, много щастлива с най-добри пожелания от сърце   bouquet
Девойки прекрасни, пожелавам ви приятен ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт