Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 845
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • In a surreal moment!
Лабрекс - карамелизирай захар на дъното на тавичка, направи си млякото с яйца като за крем карамел, нареди кубчетата тиква върху карамела и залей. Може да ръснеш и малко измит ориз, той поема водата от тиквата. Сложи ванилия. Десерта е страхотен по този начин.  Heart Eyes

# 496
Лабрекс - ......................Десерта е страхотен по този начин.  Heart Eyes

ИКСИ, благодаря, тъкмо разглеждах рецепти из нета, твоята звучи много вкусно. Heart Eyes Ще пробвам!  bouquet

# 497
  • Балчик
Аз пък веднъж се опитах да направя крем карамел с тиква и ме отрязаха от раз- казаха ми, че съм развалила тиквата с мляко. Laughing Много я обичат така и все искат такава, нито печена, нито варена признават. Само тиква, захар и прясно мляко, нищо друго да няма. Simple Smile На мен ми върви с канела,ама после си посипвам, че пак ще отнеса критика.

# 498
  • In a surreal moment!
Джемма твоите хора да не чуват, че по моя край слагат и сирене в цялата тая тиквено-карамелена-млечна бъркотия.  Grinning  На мен ми е Ок, харесвам противостоянието сладко -солено, но за много хора това е неприемлив вариант.

Лабрекс - пробвай в малка тавичка, 2 порции, ако не е вашият десерт да не се ядосваш за продуктите

***пп Да споделя, че когато търся вдъхновение или просто искам нещо да им се прияде отварям профила на Меганс и включвам опцията Последни публикации. Няма такава наслада за очите....Пробвайте!  Grinning Crazy Превърташ скрола и манджичките и валяяят, милинкиии падат, тиквеници...ох...  Mr. Green

# 499
Да споделя днешната вечеря:

Спагети на фурна в 6 стъпки

# 500
  • Балчик
Икси, моите хора обичат попара, с хляб,сирене, маслко и...захар. Laughing Аз ям само със сирене. Вкусове разни.

А, и ти си фен на Меганс,а? Hug

# 501
Икси, моите хора обичат попара, с хляб,сирене, маслко и...захар. Laughing Аз ям само със сирене. Вкусове разни.

ИКСИ, няма опасност, добри прасета сме вкъщи, не се назлъндисваме чак толкова. Grinning Иначе и аз съм любител на сладко-соленото, то каква попара без захар, не си я представям. В макароните на фурна слагам и сирене, филийки с мармалад и сирене, диня, пъпеш и сирене или кашкавал, все едни такива комбинации са ми вкусни. Heart Eyes
А на Меганс аз и написах какво я чака, но тя си мисли (скрития текст), че е последна на опашката!  Grinning   bouquet

# 502
Пиле с ориз от вчера и телешко варено от днес. Снимките не изглеждат много апетитно но пък беше много вкусно   Mr. Green

# 503
  • Балчик

Скрит текст:
Grinning За първи път видях да се яде филия със сладко и сирене на едно зимуване като ученичка. Няма да ви казвам каква физиономия направих и как 10 минути гледах с интерес как ще се изяде това нещо. Laughing Честно, не бях чувала някой да яде така. Ноо, аз пък съм от хората, на които не им пречи да си изядат десерта първо и после да се върнат на супата. Laughing Други биха ме гледали 20 минути в захлас, всеки луд с номера си. Crazy
Ох, оспамихме темата. Затова питах и тя ли е фен на Меганс, че има други преди нея на опашката. Naughty

# 504
  • In a surreal moment!

Ох, и още как! Нейните публикации ми действат психологически успокояващо- малко текст  много манджа...
На фона на някоя от кулинарните тв - така приятно разпускам след натоварения ден... Препоръчвам! Flutter

Откриха ми диабет и се наложи да прекратя сладко-солените си похапвания, но и аз така съм израснала, с тези комбинации. Мармалад от сини сливи и сирене, диня и сирене...божественяшко!  Wink

Lili8507 - баш добре са си снимките, направо забивам лъжицата в чинията, бульона ме привлича неудържимо...а и запечено доматче си отмъквам. Браво!  Peace

# 505
ааа, за сладко със сирене ли ще си говорим по това време  Blush бройте ме. И попарата със захар, но тиквен и ябълков крем карамел правих - усетиха разликата, искат си го чист. ЗАтова пък на мини-чийз-кековете от преди два снощи никой не усети тиквата (тя си беше и малко), та тази вечер повторих упражнението.
Меганс, прибирай купичката със супичката  Laughing в хладилника. От нея ще започна, като те сполетим  Hug
Лабрекс, ти вземи от чесновите питки  Praynig надявма се ти си ги правила  Wink не половинът. 
Икси, добре дошла в отбора  Sunglasses наистина снимките на Меганс действат добре и на стомаха, и на окото - не се чудиш какво има в чинията. За другото - потърси тайта и темата на Жоро Бордовски, всичките му рецепти са приспособени за хора с диабет  Peace аз от там преди време замених бялото брашно и бялата захар.
Мастерче, ако вече не беше споделила, че си затопила краищника в соса, щях да ти придърпам дроба  Flutter

у нас пак има пица с маслено тесто и девойката твърдо го реши, че това е нейното  ooooh!  "Голямата Берта", тъй като това си беше първоначално голяма тарталета....

и воденички, задушени с лук

# 506
# 507
  • Пловдив
КаРоЛа, Джема, Пеп-чо, Лабрекс, Икси, при вас умопомрачително, както винаги   bouquet Аз снощи, запалена от вас, и да не отслабна случайно, си спретнах също ориз  Whistling , така ми се беше приял от вашите снимки ... ooooh! Сега показвам за закуска невероятните кроасани на Йоли, които правя за стотен път, просто са у-ни-кал-ни. Аз правя една доза, после ги замразявам и разнообразявам закуската през седмицата на мъжа ми. Правила съм много видове, но тези са най-най-сполучливи, независимо от факта, че не са уж най-оригиналната рецепта. Благодаря, Йоли   bouquet Половината са със сирене, другата половина са с шоколад. /не съм се стремила да ги правя много красиви, тъй като са за нас си
Весел уикенд   bouquet

# 508
luba, тъкмо от няколко дни се каня и аз да врътна едни кроасани..Сега вече като видях твоите трябва и аз да запретна ръкави Simple Smile

Добро утро от мен с Кашкавалки

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 11:21 от KaRoLa

# 509

Момичета, влизам да ви изкоментирам доколкото ще ми е възможно изобщо, защото са много страниците:

От 21 страница си харесах на Джемма кифличките.
На Карола кашкавалените банички също са страхотни.
Много примамливи са кексчетата на ghost13, ама тя и така не ми отговори на въпроса за оня тиквен брауниз колко и е една чаена чаша като вместимост... май не чете Sad.
Pety е пуснала едно пилешко с кашкавал и зеленчуци - много интересно е оформено!
Взимам си едно парче, че може и повече от шоколадовата торта на mari_eta.
На pipilota6 погачата и тs е интересно оформена. Мен хич ме няма в месенето.
Да са живи и здрави рождениците на mama1+2! Страхотно меню си направила.
Anuck, честити ти нови дъски. Страхотна питка!
Винаги се чудя на Пепчо как успява с толкова готвене!
Michael@, благодаря за похвалата! Значи много за мен!
А-а, оказа се че вече си имаме и мъж в групата! Добре дошъл Simple Smile
pavlina&mima страхотни пълнени яйца.
Карола, показала си много изкушаващи шоколадови торта и мъфини!
А Лабрекс показва нов вид шоколад, ама защо така без рецепта?
ТЯ - думи нямам за тази торта - много красива. ЧРД на патерици.
Елексир, Катерина, Зорница - все страхотни неща сте приготвили.
matze, само вкусотии показваш и човек дори да не е гладен, ограднява.
Ох, колко вкусни неща продължават да изкачат пред погледа мииии, не мога да ви изброя всичките. Става све по-сложно...
luba_rizova, хубави черупки си направила за макароните. Връщаш ме назад във времето когато аз правих опити...
P-i-L-e-T-0 хубави курабийки-много апетитно изглеждат.
А Тайна какви вкусотии предлага - кашкавалки с пилешко на грил, мммммм.
Хе, хе, и аз си направих хубава гимнастика на врата за втори път. Един път когато ги разглеждах набързичко преди и сега отново, ама имам нужда, не се оплаквам. Страхотни приготовления, колегите са били доволни със сигурност. ЧРД, Tari Tasartir!
Да питам Пепчо какъв е този маслен блат за пица? Олее колко работи си наредила, снимка след снимка, вкусотия след вкусотия. Ти май нямаш милост към нас, а? Сега виждам, че си отговорила на въпроса ми с яйце, масло и брашно, но може ли пропорции?
Катерина, страхотна супичка!
Лабрекс, чудни сладкиши показваш!
Веднага си вземам попрция от ориза на Stelianna.
~Lu много вкусно изглежда това твое шоколадово настроение!
besyto, страхотни бонбонки.
Гисчо, примамваш ме много с тези мъфини със сирена и вино разбира се Simple Smile
Катерина, как се справи с тази огромна тиква за една седмица? Явно много вкусна е била!  Heart Eyes
ani_d, чудни медени пължолки си спретнала!
rossonera, вземам си от всичко.
Бианка, страхотен сладкиш   chef
megansg, пак страхотни неща показваш - както винаги!
Джемма, Лабрекс май сте на една вълна чеснова Simple Smile
Lili8507, би ли споделила как направи телешкото варено?
luba_rizova,
запалена от вас, и да не отслабна случайно
  Joy така ме разсмя  hahaha
Карола, показваш страхотни кашкавалки  Peace
За всички които не съм споменала   bouquet
Малко дълго стана, ама и аз да се разпиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт