Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Джемма,що ми трябваше да влизам тук по това време,нараво ми се прииска да си отчупя от тутманика,какъв цвят само!Моля за рецептата! Hug
И на Тайна порцията-чудна с тези гъбки с кашкавал! Crazy

# 616
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10
А от мен филе от риба с бял маслен сос и ризото с грах

# 617
  • Балчик
Джемма,що ми трябваше да влизам тук по това време,нараво ми се прииска да си отчупя от тутманика,какъв цвят само!Моля за рецептата! Hug

Заповядай:
Мързелив тутманик

Днешният беше с 3 яйца. Peace

# 618
Windy , много хубава торта с пчелички!  bouquet

БУТЧЕТА С КАРТОФКИ И ГРАХ

# 619
Момичета, наскоро за първи път правих на Пеп-4о невероятните уникални орехови бисквитки! Тя така ги нарича, аз им викам крекери и ги правя със сусам Simple Smile Обаче са страшни, съжалявам, че толкова отлагах опитването им, но сега наваксвам Simple Smile Мерси, Пеп-4о!

Крекери

# 620
Джобчета по рецепта на Лабрекс за което и благодаря   bouquet

# 621

Днешният беше с 3 яйца. Peace
Мерси,Джемма,и аз ще заложа на три яйца! Peace

вита баница :

# 622
Кодрит-Кадир от мен:

# 623
mimi0585 може ли рецептата за джобчетата не съм я срещала в форума,а може би Лабрекс трябва да помоля  bouquet

# 624
mimi0585 може ли рецептата за джобчетата не съм я срещала в форума,а може би Лабрекс трябва да помоля  bouquet
Може разбира се http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg16571317#msg16571317

# 625
# 626

mimi0585, много апетитни джобчета Heart Eyes, колко отдавна не съм ги правила!  bouquet
Marieta как ме изкушава и тя с кодрит-кадир-а, разкошен е, а и знам колко е вкусен...... Heart Eyes  bouquet
Windy, прекрасна торта!  bouquet

Днешният ми експеримент- домашна сгущьонка, че и скоростна направо, ТУК съм написала как става. Много вкусничка! Heart Eyes Peace

# 627
  • Бургас/Пз
Лабрекс, жива и здрава да си! Идеално ми идва тази рецепта за сгущенка, че много скъпа в руския магазин, значиии! Simple Smile

Тези крекери на Катерина са мммм, в събота ще ги пробвам задължително!

От мен заешко с картофи и мързелива баница с хляб Simple Smile

# 628
Лабрекс, жива и здрава да си! Идеално ми идва тази рецепта за сгущенка, че много скъпа в руския магазин, значиии! Simple Smile

ani_d, само да уточня, че не знам ще става или не за друга употреба, нямах време да прегледам цялата руска тема, по снимките видях, че са поляли с нея разни оладушки, както и аз бухтите. Направих я, защото е от почти нищо, както се казва, и за проба, много ми хареса, на пък съм на път да я унищожа до довечера, ако продължавам с тия темпове на уж опитване. Embarassed Така че, ако се справяш с руски, прехвърли темата, аз също ще го направя, но може би утре или късно по нощите, ако не ми се приспи много. Peace Grinning

# 629
Labrex,идва ми рецептата точно на време .От известно време около седмица търся подсладено кондензирано във голямите вериги и няма,има само във Берьозка.
Аз успях да си направя но карамелено,а за да остане такова светло се чудех как да стане.
Да споделя как без да искам стана карамел/това дето го варите във консервата/.
Взех 2 кутии обикновенно кондензирано мляко,изсипах във висока тенджера,добавих една чаена чаша пудра захар и сложих на котлона да заври,след като завря намалих котлона на 3/моят е до 5/и варих около половин час.Трябва да го пазите,че загаря много бързо.Щом усетите че се е сгъстило го махнете от котлона и го оставете да истине.Насипвате във нещо със капак и във хладилника.Няма проблем вече цяла седмица.Оставила съм да го тествам за трайност.

Общи условия

Активация на акаунт