Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Лагера
Ха здравейте и тук!  Flutter Мис Нели, снимката на първа страница (бялата) е божествена! Това е моят грим! Heart Eyes Heart Eyes

За анкетата - ползвам само четки, дори и нямам апликатор.  Simple Smile

Аз и преди съм споменавала, но и сега да си кажа - ползвам едни бежови сенки на ГР, много са ми хубави като хайлайтер, нежни, без частици, но нежно блестящи:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 09:02 от Ноеми

# 76
  • София
Здравейте и от мен в новата тема.
Като запис давам отговор по анкетата - гримирам се с четки, само базата я слагам с пръсти.

Връщам се назад да чета.

Благодаря за новата тема   bouquet

# 77
Да се запиша в темата  Hug

Използвам от години само четки за грима си, но продължавам и досега да нанасям всички кремообразни продукти - ФДТ, коректор, основа, кремообразни сенки и т.н. с пръсти.

# 78
И аз да се разпиша - използвам всичко, но най-лесно и любимо ми е с четки.... Peace

Въпрос към притежателите на безброй хайлайтъри - кой е най-дискретният HL, който имате (ако предположим, че се нанасят с еднакъв интензитет)?

# 79
  • Велико Търново
Момичета,моля,припомнете ми номера на един обсъждан хайлайтър тук от Теракотената серия на ГР newsm78

# 80
Мама Лина,много е относително,имам да речем по-прозрачни хайлайтъри,но имат видими блясъчета в тях,имам и плътни,но пък с нежен цвят,имам и като гланц,но за през деня белия шоколад на Буржуа не е лош,напоследък нося и белите перли на Ейвън,другите ми са по-видими  bouquetКремообразни също имам няколко и според начина и местото на поставяне също могат да бъдат дискретни и наситени.Според мен начина на нанасяне и четката са водещи в това,колко дискретен да е даден продукт newsm78

# 81
Да и този не е мръднал сякаш, а го имам от 3-4 г. Не, че го ползвам много често де. Laughing
На ГР ги заглеждах есента, но не посмях да взема. Преди 2 дни гледах и сенките от теракотената колекция, изглеждаха хубави като пипнах с пръст, но от лошите отзиви тук не посмях да взема. А и 7,50 за една сянка и то на ГР?  Whistling

Аз имам само една минерална сянка на ГР - едно много тъчмно винено с по-светли лилаво-цикламени частици. Красиво е, но реално сянката не е особено интензивен цвят  Rolling Eyes Става за нанасяне върху основа. И дадох 10лв за нея  ooooh! Не мисля да купувам повече цветове, освен ако не пуснат нещо неописуемо  Thinking

Благодаря ви  Hug November rain-стоях си тихичко в ъгълчето, упражнявах се и сниииимах, ли снимах...  Laughing
Имам въпрос към Ел Мем- с кои сенки е правен синия грим(deep purple го чакам вече   bouquet)

Добре дошла  Hug Наистина страхотен грим и снимка - показвай по-често твои неща  Grinning

Аз вчера нищо не можах да снимам. Синия молив отдолу трябваше малко да се коригира, че беше дам малко син оттенък  Mr. Green Трябваше да пипна още тук-там, за да станат хубави снимки. Но така ми се спеше, че не ми с занимаваше да го правя  Crazy
Днес съм с един супер импровизиран грим, но се получи добре. Просто исках да ползвам 2-3 цвята, омешах ги и така - без никава идея какво точно правя  Mr. Green Дано станат снимките довечера  Grinning

# 82
  • София
Ох, кога изписахте цели 6 страници!!! ooooh! Mr. Green

За анкетата гласува и с четки и апликатори Wink. Защото преди 2 дни върнах апликатора на бойното поле отново за нанасяне на пигмента на Никс в основата на окото и открих, че заострената му форма все пак го прави използваем, все още. Mr. Green

аленка, видях снимките в края на предишната тема и тамън да те питам, кой е този крем чудо "buty mode" Thinking, който така прекрасно полира кожата ти до неузнаваемост Crazy, и чак после сгрях, че то ставало дума за режим на снимане! Joy Joy Joy Joy hahaha

Айде отивам сега да чета, к'во толкова написахте.

Днес съм с 14ката на Флормар и червеното тату на Мейбълин! Красота! Heart Eyes

# 83
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile След повече от година четене на темата, най-после се осмелявам и аз да покажа нещо.
Скрит текст:
Уаааааау!! Красота! Hug
Показвай по-често такива снимки! Много чисто, много семпло и грациозно изпъление!
Какви сенки използва. Тату? Друго?
Добър прощъпулник в темата беше това! Peace

# 84
  • София
Мис Нели, благодаря за новата тема!  bouquet
Аленка, страхотна както винаги! Hug
Mima_r, поздравления, много нежен и красив грим.
По въпроса от анкетата - използвам само четки, преди да ги открия (благодарение на Вас), не нанасях сенки, именно заради апликаторите.  Confused

# 85
Алена щом и ти си със Сайбър шот е ясна работата защо на снимки имаме толкова перфектни кожи  Grinning  Определено са по-добри са от Лумикса. Да покажеш тази Теракота, щом и тя има златца като Шанел Heart Eyes Heart Eyes Hug

Днес отново съм само по бб крем. Какво ми става Crazy Тествам 2-ри модел.
Покритие, консистенция, цвят....не мога да повярвам, че го казвам но това нещо е по-добро от Colorstay. Koжата изглежда перфектна, все едно съм спала 20 часа. Няма бръчка, няма пора. Какво е това чудо просто не знам. Аз явно съм голяма будала, че до сега не съм ги пробвала тези неща Blush
И явно корейците имат кожа като моята, защото как пък един не ми е тъмен или светъл. Точно едно към едно като моят цвят.

# 86
Въпрос към притежателите на безброй хайлайтъри - кой е най-дискретният HL, който имате (ако предположим, че се нанасят с еднакъв интензитет)?

Аз не притежавам безброй, но ще отговоря  Simple Smile За най-дискретен, Лиса Елдридж препоръчва един Becca Shimmering Skin Perfector, като казва, че има изключително фини частици и понеже е кремообразен, се слива с кожата и просто я озарява. Звучи наистина интересно, но е скъпичък (33 паунда).

Иначе, аз ви чета внимателно по темата за хайлайтърите, но май съм от малкото, които така и не успяхте да запалите по тази Umbrella. Не обичам много да блестя (нали съм си мат момиче в голямата си част), а и си имам хайлайтър, който си ми върши чудесна работа тогава, когато сметна за нужно да го използвам. Май насред тази дискусия е мястото да го спомена, понеже не се сещам някой да го е обсъждал (поне напоследък, откакто аз съм по-активно тук) - Bobbi Brown Shimmer Brick (Rose).

# 87
Днес отново съм само по бб крем. Какво ми става Crazy Тествам 2-ри модел.
Покритие, консистенция, цвят....не мога да повярвам, че го казвам но това нещо е по-добро от Colorstay. Koжата изглежда перфектна, все едно съм спала 20 часа. Няма бръчка, няма пора. Какво е това чудо просто не знам. Аз явно съм голяма будала, че до сега не съм ги пробвала тези неща Blush
И явно корейците имат кожа като моята, защото как пък един не ми е тъмен или светъл. Точно едно към едно като моят цвят.

И на мен ми действаха супер добре на кожата корейските бб кремове. Но нито един цвят не ми пасна   Tired Всичко ми е суупер бледо или сивкаво. Освен това с течение на деня консистенцията започва да ми стои много брашняно на коята кожа  Rolling Eyes Не знам защо така. И се върнах към ФДТ.
Ти от оранжевия на Скин ли си толкова доволна? Аз пробвах тъмно розовия и Супер голд. При мен бяха средно покривни.

# 88
Айде аз като притежател на безброй да кажа Simple Smile
Може би Лайтскапейд ми е най-дискретният. Вижда се много леко озаряване, няма точно определен цвят при мен. Частичките са направо микроскопични.
Друг такъв е бюти пудрата на Мерилин. Нанесена с лека ръка седи много нежно, блести едвам забележимо и някакси "отваря" лицето.

Веси, днес съм с един розов но не е на Скин79. Адри може да каже какво е.
Аз явно съм корейка Joy като цвят е все едно нямам нищо на лицето. Моята си кожа.

# 89
Кожата ми е същия цвят като твоята Жаки,от ревлона съм 150-ка.Пробвай Даймънд абсолюта и лилавия ориентал с ружа в капачката,много естествено покритие дават,в темата за бб кремове скоро качих клип за лилавия,аз много го харесвам PeaceПри мен оранжевия стоеше много сухо,аз ги нанасям с пръсти,може с четка да стои по-добре.Ако остане нещо от кашона с Ъмбрелите,ще съм благодарна да метнете един,днес и утре ще търся из Пловдив.И аз харесвам хайлайтъра на Бека и макар да е много икономичен не ми се дават толкова пари ooooh!

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 14:26 от tamar

Общи условия

Активация на акаунт