Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 935
  • 740
  •   2
Отговори
# 195
Алена, да ще ги видя на живо и ще си опитам да преценя. Аз като вляза в Инглот и ставам  Crazy от толкова цветове, отивам за едно излизам с три други  Grinning

# 196
  • в 1001-та нощ
за мен идеалната преценка е, като взема с пръст и го вдигна над клепача - пред огледало  Peace, много прекрасни цветове не ми харесват, като ги погледна така, а навън пък са съвсем други  Mr. Green

# 197
за мен идеалната преценка е, като взема с пръст и го вдигна над клепача - пред огледало  Peace, много прекрасни цветове не ми харесват, като ги погледна така, а навън пък са съвсем други  Mr. Green
И от толкова голям избор винаги излизам с цветове от кафявата гама и бордо/бургунди-натам ме тегли от известно време  Wink

# 198
  • София/Горна Оряховица
И от толкова голям избор винаги излизам с цветове от кафявата гама и бордо/бургунди-натам ме тегли от известно време  Wink

А аз открай време събирам само сини сенки  ooooh! . Днес една приятелка си хареса две бройки и си ги отнесе, та се поотървах малко. Сега densi като показа тоя смарагд ... и ми влезна под кожата  Blush .

След забележката на kopche - извинявам се, ако някой се е заблудил след обясненията ми  Wink .

И последно: някой с препоръки за течна очна линия? Не искам гел, не ми е удобна за работа, много я удебелявам, с молив също не се справям добре - не успявам да нарисувам линията плътно до миглите и остава едно много мъничко пространство кожа, което се вижда, обаче дразни супер много. И с писец не съм много читава, пак правя дебела линия.

# 199
Най-накрая стигнах да покажа някоя снимка  Crazy
Скрит текст:

Естествено не можах да хвана блясъка на сенките, както трябва  Crazy Но много ми хареса комбинацията от сенките на МОДА и отгоре минералните златни сенки на Караджа  Flutter

# 200
  • в 1001-та нощ
много красиво, при мен блясък си има  Peace (на монитора имам предвид  Hug )

Боби  Peace аз постоянно препоръчвам ГР Peace

# 201

А аз открай време събирам само сини сенки  ooooh! . Днес една приятелка си хареса две бройки и си ги отнесе, та се поотървах малко. Сега densi като показа тоя смарагд ... и ми влезна под кожата  Blush .

След забележката на kopche - извинявам се, ако някой се е заблудил след обясненията ми  Wink .

И последно: някой с препоръки за течна очна линия? Не искам гел, не ми е удобна за работа, много я удебелявам, с молив също не се справям добре - не успявам да нарисувам линията плътно до миглите и остава едно много мъничко пространство кожа, което се вижда, обаче дразни супер много. И с писец не съм много читава, пак правя дебела линия.

Аз имам очна линия на импала взех я за 4 лева много съм доволна  Crazy

# 202
На живо блести много по-красиво  Flutter

Жаки, Аленка, днес успях да купя една Флормар 14 и то в новите черни опаковки  Mr. Green До срещата се надявам да намеря още една  Wink

# 203
И аз да се запиша в темата Simple Smile Откакто чета форума се гримира с четки - предимно на E.L.F Simple Smile

И да поздравя за пореден пътElle-meme за красивия и интересен грим, както и mima r за нежния грим и безупречното изпълнение Simple Smile

bouquet

# 204
  • в 1001-та нощ
На живо блести много по-красиво  Flutter

Жаки, Аленка, днес успях да купя една Флормар 14 и то в новите черни опаковки  Mr. Green До срещата се надявам да намеря още една  Wink

не се притеснявай - не ми е на живот и смърт, ако остане една, нека е за Жаки  bowuu  bouquet newsm76

# 205

И да поздравя за пореден пътElle-meme за красивия и интересен грим, както и mima r за нежния грим и безупречното изпълнение Simple Smile

bouquet

Благодаря  Hug

# 206
В унисон със смарагдовото зелено за тази година, Ейвън пускат ново зелено от СуперШок серията  Flutter
Скрит текст:
И другото изглежда добре, макар че имаше подобен цвят в старата колекция, който е страшно красив  Heart Eyes

# 207
  • в 1001-та нощ
а аз като го гледах се сетих, че имам такъв цвят очна линия на елизабет арден и сега, като съм с повече умения - да взема да се пробвам пак  Joy hahaha

някой работи ли по зимния грим, аз направо само за това мисля, имам 1000 варианта в главата, за основния ми липсва едно нещо и вероятно ще отпадне, но не се предавам  Joy hahaha

# 208
Това зелено е уникално смарагдовото, нямам търпение да се сдобия с такива дрешки, ще ми отиват на мен, то май на всеки отива тоя цвят.  Heart Eyes

Поздрав с една снимчица, не е моя за съжаление:
Скрит текст:

# 209
Уау.Явно е голяма фенка на UD.
Никога не съм слагала очна линия от онези течните, с четка. Купих една на Лореал,докато се науча и след време ще сменя с друга.Утре ще я видим тази работа - ще я бъде ли,няма ли да я бъде.

Общи условия

Активация на акаунт