Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Епона, ако искаш трайно червило и се колебаеш между двете марки - Guerlain е по-трайното.

Аз си купих #168,ето го тук на устните ми http://coquelicotta.com/?p=1745 и днес мисля да си взема поне още едно. Ако не бяха скъпички($35 + такса) бих изкупила цялата серия от/до, честно казано.

# 241
  • София
Eпона, светлината е ужасна, но мисля, че цвета горе долу се вижда. Устните в момента са ми доста напукани, но ....
Скрит текст:

Розово е, няма оранжев отенък.  Hug
Чудесни гримчета, момичета! Hug

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 17:26 от Cesari/ Olia

# 242
Аз не виждам снимката.

# 243
Боряна, Анч  bouquet Мястото е много да, но е трудно за използване  Laughing(или поне аз не съм открила начина да го ползвам повече и да се харесам)

# 244
Не знам колко малки са бг фирмите,но същата пудра я купих от Солун за 5евро.Явно фирмата си изнася в чужбина.
Голям аргумент. То защото в чужбина няма боклуци нали Simple Smile

Усещам че таз фирма скоро ще се регне за да ни обяснява колко са добри Wink ако вече не са  Laughing

Момичета, искам да кажа следното: който си е харесал Porcelain Pink от мен като съм го носила по срещите и иска да го има, да отиде и задължително да го тества. Абсолютно е различен. Поне тестера, който имаха нямаше нищо общо с моят. Различна текстура, цвят, видими частици. Ако не пишеше отзад името щях да кажа, че това е нещо съвсем друго. Пълен със златно-бронзови венички....моят изобщо няма такива.

Аз скромно забърсах само един минерален руж. От цялата колекция само него мога да препоръчам с 2 ръце. Страхотен цвят, блясък, текстура.
Ще се опитам да му направя снимка, защото в нета не са добри и изобщо не ми беше хванал окото.

# 245
Аз се отказах да издирвам Umbrella, заради неясния състав и качество на продукта, поне за мен.

# 246
Гласувах, а не съм се записала  Simple Smile използвам всичко, все още се уча на повечето неща.

# 247
Eпона, светлината е ужасна, но мисля, че цвета горе долу се вижда. Устните в момента са ми доста напукани, но ....
Скрит текст:

Розово е, няма оранжев отенък.  Hug
Чудесни гримчета, момичета! Hug
Не се показват снимките, иска парола за албума...

Beautyholica, да си призная, май не се колебая между двете, направо искам едно от едно и едно от другото (поне засега).  Joy От Герлена харесах, но трябва да го видя наживо, да не е много ярко.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 17:48 от Епона

# 248
Eто снимка на ружа

Скрит текст:
Скрит текст:

# 249
Извинявам се за негативния пост, но е много неприятно, когато някой отиде и си купи нещо много желано и не сподели, а ние тук го търсим като гламави. Със сигурност има такива случаи.
Какво имаш предвид Ивче? Съфорумките тук се побъркват да търсят продукти за други мацки. Всеки ден издирваме нещо за някого, купуваме нещо и тече безкрайна кореспонденция на лични и по телефони. Щом излезе нова колекция в магазините си умират от смях, как се обаждаме на съфорумки и им запазваме и купуваме продукти. Отделно с телефони и таблети още от магазините се съобщава тук във форума къде какво има и дори колко бройки. Понякога се получават обърквания, недоразумения някои не получава нещо защото е свръшило, но такова издирване не знам къде другаде има.
Такива обвинения оставят горчив вкус в устата на помощливите съфорумки и създават напрежение.
Какво търсиш и някой може би те е прецакал, за да го намерим! Hug  bouquet

Да докладвам в Аптеката на Стамболийски няма Флормар 14 и всички сенки са в бели, стари опаковки. Няма и доста други номера. Peace

# 250
  • Велико Търново
Ох,разбирам Ивчето Hug, но аз нямам фейсбук профил/по-точно се затрих преди време и нямам намерение да се регистрирам там/,та тук и тази тема са ми начина,по който научавам за нови продукти,къде могат да се намерят...нищо,че съм от Търново,имам агенти и в София Wink

# 251
  • София
Жаки, страхотен е ружа! Честито! Нямам търпение да видя грим с него. Hug
Момичета, оправих линковете, сега снимките се виждат. Embarassed

# 252
  • Стара Загора
Извинявам се за негативния пост, но е много неприятно, когато някой отиде и си купи нещо много желано и не сподели, а ние тук го търсим като гламави. Със сигурност има такива случаи.
Какво имаш предвид Ивче? Съфорумките тук се побъркват да търсят продукти за други мацки. Всеки ден издирваме нещо за някого, купуваме нещо и тече безкрайна кореспонденция на лични и по телефони. Щом излезе нова колекция в магазините си умират от смях, как се обаждаме на съфорумки и им запазваме и купуваме продукти. Отделно с телефони и таблети още от магазините се съобщава тук във форума къде какво има и дори колко бройки. Понякога се получават обърквания, недоразумения някои не получава нещо защото е свръшило, но такова издирване не знам къде другаде има.
Такива обвинения оставят горчив вкус в устата на помощливите съфорумки и създават напрежение.
Какво търсиш и някой може би те е прецакал, за да го намерим! Hug  bouquet

Да докладвам в Аптеката на Стамболийски няма Флормар 14 и всички сенки са в бели, стари опаковки. Няма и доста други номера. Peace

Аз нямам предвид тези момичета и пишещите тук. И ти преди беше казала, че ако е нещо хубаво е по-добре да не се коментира на дълго и широко, защото няма да го намерим (особено лимитките) Тези, които само четат и не се включват също минават през магазините и за другите не остава. Mr. Green А дори и да го намерят някъде, вероятно не ще пишат. Ей, за това ме хваща яд. Даже се чудех дали да пиша днес, че тази тъпа Ъмбрела я няма в Елитис във Варна и да оставя, който е решил да ходи да търси да се разходи напразно, но все пак реших да пиша.
Така стана и с пудрата на Катрис. Едва я открих.
Понякога ме хващат лудите и мен. Ако съм обидила някой, моля да бъда извинена. Не го казах с такава цел. Peace

# 253
Жаки, страхотен е ружа! Честито! Нямам търпение да видя грим с него. Hug
Момичета, оправих линковете, сега снимките се виждат. Embarassed

Супер, много ти благодаря!  Hug

# 254
О аз не те разбрах. Извини ме ти! Heart Eyes Hug  bouquet От четящите се абстрахирайте, те винаги са супер много и най-различни хора, често дори неподозирани. Знам и съм присъствала лично на фрапиращи случай, които разказвам по срещи, кой какво чете и пише. Знаете защо си и изтрих името на детето от лентичката. Wink

Като търсите нещо пускайте на лични и по мрежата то ще се намери. Hug

Обаче евтинията е силно подкокоросваща. Вчера "супер 14 Флормар" със страхотно качество за 3.70 и днес стискане пред 40 лв. за минерална сянка на Мас. Къде 3.70, къде 40 лв.? Mr. Green Whistling И те гложди и те е срам някак за неразумство......и въобще тегоби гримовни! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт