Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кирил Чалъков е икона. Той ме гримира за сватбата ми  Flutter

# 721
Аз нямам проблем нито с нанасянето на Мода, нито с трайност, пигментация или събиране  Wink Нанасям ги върху база, с четка за сенки на Екотуллс  Peace Изкарва супер цвят и метален блясък. Имам 3 такива сенки и много си ги харесвам  Heart Eyes

# 722
  • в 1001-та нощ
Предлагам, като нова тема за предизвикателствата да включим с подходящо име идеи за "Св.Валентин", например "Любовта ме целуна" ....или нещо друго подобно  Blush

# 723
  • София/Горна Оряховица
Докосната от любов  Heart Eyes

a.l.e.n.a - в това предизвикателство отвя всички  Heart Eyes . Толкова зимна и приказна си, че ти дишаме ... снега!  Heart Eyes

Моите снимки никак не излезнаха реални  Confused . На изкуствена светлина с моя фотоапарат не се случват нещата  Crossing Arms .

# 724
  • в 1001-та нощ
и така ми харесва, като идея  Embarassed

Embarassed Мерси за милите думи  Embarassed Embarassed Embarassed но те чаках да се появиш, за да отбележа, че от твоите гримове - този до сега най-ми харесва  Peace замислих се защо, защото - като добиваш впечатление - не мислиш, а усещаш и може би не съм те виждала с искрящ светъл грим  Rolling Eyes а много ти отива и с шалчето или аксесоара - е станало много приказно (направих някакви асоциации)  Blush

на живо сигурно е било още по-хубаво bowuu  bouquet

# 725
  • Перник
Тема Amore Mio  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо идеята ми за грим се роди току-що  Laughing Ще чакам да се падне някога  Simple Smile

# 726
  • в 1001-та нощ
и аз вече имам идея Whistling Whistling Whistling (на безобразно влюбена, дръзко и с елемент на фаталност), размечтах се нещо  Crazy Whistling Whistling Whistling

# 727
  • София/Горна Оряховица

Aхх, измисли го  Heart Eyes .

a.l.e.n.a - точно със светло и искрящо не съм показвала, рядко нося нещо такова  Blush Embarassed . Ти доста често показваш такива светли, искрящи цветове, аз си показвам по-драматичните, по-тъмните неща.
Добре че видях шалчето, то придаде малко приказност на нещата  Blush . А иначе имам едни много здрави блясъци по слепоочията, бях ги направила с помощта на един лист - малко като това настрани, но със сребристо и бяло.  Скъпоценния като ме погледна и каза, че му напомням на ледената кралица от Нарниа, с изключение на косата.

Снимката няма нищо общо, но със сигурност се сетихте за какво говоря  Blush .

Допълнение: снощи вечерта излизах с приятели и изкопирах синия грим на Elle-même и обрах овациите  Heart Eyes . Ужасно красиво, просто приказно  Heart Eyes .

# 728
  • в 1001-та нощ
Скъпоценният те е видял  Rolling Eyes аз се чудя как да се скрия  в такива моменти Joy hahaha

# 729
  • София/Горна Оряховица
Скъпоценният те е видял  Rolling Eyes аз се чудя как да се скрия  в такива моменти Joy hahaha

Той дава идеи, даже това "изтегляне" той го предложи. Част от работата му е като графичен дизайнер, понякога дава добри идеи за цветови комбинации. Взимала съм го с мен в Инглот, и трите цвята, които ми избра, много ги харесвам  Heart Eyes .

Понякога обаче иска и да засиля контраста, за което аз обаче нямам клавишна комбинация  Laughing . Или пък иска да се blur-на  Blush . Въобще, полезен е, но от време на време не знае какви ги говори.

Заради него си търсих снимки и уроци, за да си направя грим като на Aнджелина Джооли от Wanted  ooooh! .

# 730
  • в 1001-та нощ
имаше едно видео - как едната от сестрите се преобразява в Анджи - с контуриране, гледала ли си го  Rolling Eyes Laughing

# 731
  • София/Горна Оряховица
Даже съм му го показвала, да види някои какво правят само с четки и мазила, а на него цял компютър му трябва за целта  Mr. Green . За щастие не трябва да се контурирам, а само да го докарам в очите еей така. Но имам по-малки очи и съвсем се губят с подобен грим.

Сега го питах какви насоки ще даде за валентинската ни тема, още размишлява  Laughing .

Аххх  Heart Eyes
Скрит текст:

A това ми напомня на Питър Пан  Heart Eyes
Скрит текст:

# 732
  • София
По повод Анджелина, гледали ли сте тези клипчета? Много са сполучливи. А тази корейка направо ми събира очите всеки път като почне да се маскира (това си е направо маска, не грим)  Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=jhNyoo6xmFo
http://www.youtube.com/watch?v=rNQ2oDEyVNw

# 733
  • в 1001-та нощ
Боби, защо не пробваш да направиш - светла, бяла очналиния за уголемяване на окото и пак такова затъмняване  Rolling Eyes

и моите очи са малки и с такъв грим се състарявам, но нали се хванах да пробвам преди  newsm78 трябва пак да се пробвам  Mr. Green

а.... първата снимка  Rolling Eyes не е ли Адри  newsm78

# 734
  • Lost in a fairytale ...
Уникални гримове  Heart Eyes Аленка, лилавият ти грим е божествен  Heart Eyes Страшно ми хареса.

Момичета, моля ви, кажете коя е мацката от снимките. От години пазя една нейна снимка в архива, но така и не намерих коя е.

Общи условия

Активация на акаунт