БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-25

• 26 592
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Berlin
Каквото взимате за вас.

# 136
Какво сирене е подходящо за захранване - като марка имам предвид  Simple Smile
Всякакво,което не е от палма.

# 137
Колко минути е добре да се изпече филия намазана със сирене и масло? Правих такива, но тия купешки яйца все бели стоят. Нашите домашните, като се запекат и стават с един хубав жълт цвят.  newsm78

# 138
Може ли да се дава царевица от пюре на Хип на бебе та 6 месеца? Предполагам, че е нещо преработена и днес и дадох на малката

# 139
Преди 8 не бих дала  Peace

Милинка, от жълтъците е цвета. Иначе колко минути - не знам, зависи от грила, от печката, от тостера... гледаш и преценяваш, да няма лигаво и е ок  Peace

# 140
Колко време изкисвате сиренето преди да го дадете на бебето?
Домати в пюре на колко месеца може да се дава? Върти ми се около годинка, въпреки че на бурканчетата пише друго, затова искам да сверя.
Към мамите с по-големи дечица - до колко месечна възраст хранихте с пюрета и от кога започнахте да давате от вашата храна (в началото намачкана предполагам) ?
Мерси предварително   bouquet

# 141
  • Berlin
Накисваш го, докато се обезсоли, пробваш и преценяш дали става. Ако слагаш цяла буца или малко парченце за едно ядене, едно и също време ли ще му трябва да се обезсоли? Питам си ей така и аз. Simple Smile  Peace
Аз храних до 1 година с пюрета, менюта на обяд основно заради месото и понякога давах вечер безмесно. От 1г и 3м е на детска кухня и започна да яде манджи, от преди 1 седмица започна да опитва неща, които не съм правила специално за него, а иска да пробва от нашите чинии.

# 142
Колко време изкисвате сиренето преди да го дадете на бебето?
Домати в пюре на колко месеца може да се дава?
Към мамите с по-големи дечица - до колко месечна възраст хранихте с пюрета и от кога започнахте да давате от вашата храна (в началото намачкана предполагам) ?

И за нас, и за нея ще е така - около 6 часа.
След 8-ми месец.
Зависи си от детето. Криско до година и половина ядеше смао гладко пасирано.

# 143
abs, Блонди, мерси за отговорите   bouquet

# 144
Благодаря  Hug, и на мен ми бяхте много полезни с някои от последните отговори.
Аз да питам отново, кога дадохте маслини за първи път? А канела?

# 145
Можеш да даваш и двете. Маслините нека са мамут, те са безсолни и меки.
Макар че аз лично не знам какво полезно има в маслините  Thinking

# 146
Нали от маслините правят зехтин.

До колко е полезно смесването на 2 вида плод при дете? За възрастните знам, че не е за предпочитане да се смесват и да се ядат по възможност преди обед. Дори има хора, които ги отричат като полезна храна.  newsm78

# 147

Да, но от сурови, не от консервирани в саламура, химикали, сол и оцветители  Grinning

# 148
Мерси, Блонди!   bouquet Питам не заради полезните качества на маслините, а за да се уверя, че може да си хапне от нашата храна, в която днес ще присъстват.

# 149

Да, но от сурови, не от консервирани в саламура, химикали, сол и оцветители  Grinning
За това се купуват зелени, а не черни маслини.

Общи условия

Активация на акаунт