Отговори
# 105
  • София

Как така купувате съд? Винаги са ми давали от лабораторията  newsm78

# 106
  • Северозапада
И аз си го купувам от аптеката. Къде да ходя до лабораторията за съд. Вземам си стерилна кутийка, пълня я като се събудя и я нося в лабораторията  Peace

# 107
И а з я нося напрваво напълнена, много мразя да влизам в публични тоалетни. Пък и не във всички лаборатории дават стерилно контейнерче

# 108
Тук съм  Mr. Green 2 в 1 Снощи имах такава контракция към 4 сутринта , че въздух не можех да си поема.Станах да премеря коридора в крачки , но втора така и не се появи  Whistling . Искам бебо да изчака поне до вторник ,когато мисля да уговоря док за раждане ,че ако ми се падне шефа на отделението ще ме среже (той е такъв фен на секциото,че само докато ми види такова дребно и е извадил скалпела  Tired)
Контейнерче за урина и аз си взимам предварително и пръчица за вагиналния секрет ми дават от предния ден , та като отида в лабораторията всичко ми е нагласено и само предавам  Mr. Green Ако имаше начин и кръв да си нося щеше да е супер  Wink

# 109
  • Варна
benitabeni , знам че не е добре, затова утре пак ще пускам урина, пък да видим. Иначе миналата събота пусках и нямах белтък/албумин  Tired

Стели, стискай кълките още малко  Crazy

Оф аз до никъде не съм я докарала. Все си казвам, че имам още много време, а пък то не остана кой знае колко. Трябва да подреждам вкъщи, да оправям, а нищо не ми се пипа. Преди 2-3 дена подредих 4 чекмежета с дрехи и после бях тооолкоова изморена  ooooh! Голяма съм трътла станала, нито мога да клекна, нито да шетам повече време, че кръста започва зверски да ме боли  #Crazy Как ще си чистя къщата за бебето незнам  Whistling

Оплаках се  Blush

# 110
  • Sydney
V.A.V.A а кръвното добре ли е?

# 111
А Вава за малко да забравя,щом ти се подуват ръцете и краката трябва да ограничиш солта и киселото до минимум.Да изкисваш сиренето и маслините и т.н. ще видиш , че до седмица ще има ефект  Peace

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 13:34 от stelico

# 112
  • София

хехех като ми назначат стерилна урина ми дават стерилно контейнерче, запечатано с найлонче такова. Не са пропускали да ми дадат, за това не знаех, че се купува  Mr. Green

Стелчо, няма да се даваш да те режат...  Mr. Green

# 113
Стели можеш да отидеш с нож в болницата и да кажеш на док "а си ме срязал, аз теб ще  те срежа". Това в кръга на шегата, но няма да се даваш на мързеливите доктори. Много е лесно да те резнат и да не се занимават 5 часа   Crossing Arms #2gunfire #Cussing out

# 114
Ренди И този вариант обмислям  Twisted Evil И една бухалка може да пусна в сака -за акушерките и санитарките  Twisted Evil  С надпис "Дръж се мило"  Mr. Green

# 115
 Joy Joy Joy
Стелчо, няма да се даваш на тия в болницата  Mr. Green Нека мине леко и бързо всичко ти желая от сърце  Praynig  Hug
Вави, неприятно е това подуване. Може да си е от бременността, наистина ограничи солта и дано има ефект  Hug

# 116
  • Варна
Бени, ами май ми е добре кръвното, даже на всички консултации ми е ниско - 60/90 или 70/100. Ама ще взема утре един апарат да го меря, че да съм сигурна  ooooh!

За солта знам, ама мноого ми се ядат маслинки, кисели краставички и зеленце  Blush

И аз преди малко си взех стерилни контейнерчета от аптеката и утре сутрин мисля да напълня едно и да го нося в лабораторията. Така ми е по-удобно, като стана и веднага да я свърша таз работа. Иначе трябва да тичам до лабораторията без да съм закусвала и пила кафе  Crossing Arms

Я кажете просто урина ли трябва да пусна като изследване или да кажа че искам и албумин  newsm78 Миналия път казах изследване урина и вътре имаше белтък, което май е албумина. Ама сега гледам една брошурка от лабораторията, че има изследване "Бъбречна функция", което включва урина, общо хим. и седимент + общ белтък, албумин, креатинин и урея  Rolling Eyes

# 117
  • Sydney
V.A.V.A албуминът е точно белтък  Peace

# 118
  • Варна
Мерси Бени, значи си пускам просто стерилна урина и толкоз  Hug

# 119
Аз пускам белтък (общ белтък) и албумин, но кръвни.
А Вава току що заради теб изядох половин кисела зелка (аз зеле не обичам), моля да се засрамиш

Общи условия

Активация на акаунт