Отговори
# 120
  • Варна
Ама Ренди, много моля, аз точно за кисело зеленце говорех и аз прясно не харесвам  Mr. Green

П.П. отивам да се срамувам в ъгъла  smile3538

# 121
  • shumen
Шишенца съм си купувала винаги от аптеката за стерилна урина,че аз ако трябва да стискам ще се опикая сутрин докато отида.
Хей,внимавайте със зелето и киселото,че за Вас не е препоръчително да вдигате кръвно.
Стели няма да им се даваш на тия доктори.Никакво рязане щом може да е нормално.

# 122
  • Варна
Ей, пак изчезнахте някъде  Crazy

Аз да се похваля, че нямам албумин в урината, иследванията са ок, кръвното ми е 110/70. Сигурно подуването е било от солените манджички  Mr. Green Ще видим док какво ще ме прави, като отида на ЖК в четвъртък

Вчера поръчахме матрах на бебанка, взехме Нани детски лукс, надявам се да е добре. Взехме и спален комплект с обиколници, ето тези http://eshop.roxymadream.com/product/737/slanchevo-momiche.html.
Другата седмица чакам да дойде количката и смятам началото на февруари да започвам да пера дрешките и да ги прибирам по шкафовете  Crazy

Хубав ден на всички  Hug

# 123
  • shumen
Браво,Вава.Само хубави резултати занапред.И аз като теб се приготвих с дрешките от по-рано,че не ми се искаше в последния момент.

# 124
  • София

Привет и от мен  Hug

Много хубави завивки ВАВА, много ми харесаха  Heart Eyes

От мен нищо ново, аз чакам резултати днес да видим  Mr. Green

# 125
Здравейте сладурки.
Чета ви, но нямам много време да ви пиша. Малката май започват да я мъчат много коликите, а и се опитва да ми прави номера да се успиваме на ръце, а на мен тази идея много много не ми харесва. Ще видим как ще се разберем.  WinkВ петък бяхме на док за мерки и за 1 месец е пораснала със 7 см и е качила 1100 гр.  Heart EyesИначе е кротичка и послушничка. Пожелавам ви и на вас такива бебчета.
Стели, Ренди при вас не е останало много. Пожелавам ви раждане като моето - бързо, почти безболезнено и леко. Praynig Hug
На останалите пожелавам дните до края да минават леко.
Hug Hug Hug Hug

# 126
  • София

Стелчооо де си бее... как е бебето, още ли неще да излиза?

Стани, ма много е пораснала малката беееееееее  Heart Eyes

# 127
  • Варна
STANITANI,
не ти прави номера, толкова малко бебе няма как да се опитва да манипулира. Просто има нужда от близост, нормално е да иска да се гушка, още повече щом казваш, че има колики. Най-доброто, което можеш да направиш е да го гушкаш колкото може повече, радвай се на тези моменти, защото отлитат толкова бързо Hug

# 128
Отдавна не съм се разписавала тука  ooooh! Виновна.

Малеее Ренди верно кога каза че имаш хубаво ЧХГ кога стана време за раждане  Mr. Green Айде Стелчо и твойто време вече дойде  Hug Много ви се радвам момичета.

Зилен, нъ съ подигравай. Борко ми е на сърце още като се роди. Аресах го за зет, ем с майка му ще обменяме професионален опит, ем ми е наборка, ем ще си сърбам кафенцето в приятна компания  Peace Проучила съм гените, така че може спокойно да го ангажирам  hahaha Само да видя и мойто кво ще излезе  Whistling

# 129
Тук съм , не съм родила  Whistling Възползвам се от хубавото време да обикалям  Mr. Green Вчера на Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро , днес по магазините и така  Simple Smile Иначе си имам подготвителни контракции , но не са болезнени , само неприятни  Crazy Утре съм на преглед , а в четвъртък ще ходя на отворени врати в Търновското АГ да разуча  Thinking ...още не съм решила къде ще раждам -срам ,сраам  Blush

# 130
шматкооо как така не си решила. Няма да го котиш вкъщи  newsm78

Решавай, че то не останало  ooooh!

# 131
Ами то хич не е лесно да избре човек  Blush
Бъзла съм и искам да раждам с епидурална,но в Горнооряховското АГ -такива екстри няма  Crossing Arms,но пък има много добри лекари и акушерки (сдухани и сърдити , но си вършат работата добре)
Във Велико Търново слагат епидурална , но има толкова отрицателни мнения за лекарите там , че ... голям процент търновчанки идват да раждат в Горна ...  ooooh!
  33uu

# 132
  • София
то човек като има избор е сложно  ooooh!
ама пък остават само 14 дни, трябва да се мисли бързо  Mr. Green

# 133
е то детето няма да чака ти да се натуткаш.

# 134
Ами хич не му е излизащо на човека  Mr. Green ще дочака деня на отворените врати и в четвъртък ще съм решила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт